Hannan huoleton huusholli
Hannan huoleton huusholli

Pönttöä asiaa!

Kaupallinen yhteistyö: Geberit Oy

Nyt ollaan siinä vaiheessa projektia, että pitää alkaa miettimään tarkemmin myös kylpyhuoneen kalusteita. Tai itse asiassa, olen tässä(kin) jo hieman myöhässä, sillä sähkösuunnittelija kysyi multa kalustekuvia jo maaliskuussa! Meille oli tulossa Designtalon kautta vessanpöntöt, mutta ei muuta. Mutta sitten kun aloin hieman vaihtoehtoja googlettelemaan, niin löysin vieläkin paremman pöntön! Pyysin Designtaloilta hyvitystä pöntöistä ja suuntasin IDO-kylpyhuonenäyttelyyn, jossa on koko IDO-tuotevalikoima hyvin esillä. Tarkempaa tietoa näyttelytilasta löydät täältä.

Pikkuvessan osalta, mulla on haaveissa saada seinään asennettava wc-istuin. Muuten suunnitelmat ovat aikalailla auki. Kylpyhuoneen puolelle olisi tarkoitus laittaa 900 millinen peilikaappi ja allaskaappi. Videossa näkyy meikäläisen valinnat hieman tarkemmin, kun Arja Koivisto niitä mulle esittelee. Tavoitteena siis taas valita mahdollisimman huolettomia kalusteita etenkin siivouksen suhteen! Vessan pesu ei taida kuulu kovinkaan monen lempihommiin. Uutena tietona tuli mulle se, että kalusteet ja pöntöt tehdään Suomessa! Tammisaaressa on kuulemma posliinitehdas, jossa wc-istuimet tehdään.

Tässäpä on valinnan varaa!
Tämä Idon Glow rimfree-malli puhutteli minua eniten
Kylppäriin olisi tulossa tällainen 900 mm leveä setti
Altaan muotoilu luo huolettomuutta!

Niin ja mikäli haluat omaan vessaasi hieman edistyneemmän mallin, jossa on integroituna poistopuhallin, niin tämä vaatii sähköä ja huomioitava sähkösuunnitelmassa. Ja jos pätäkkää löytyy ylimääräistä, voit harkita japanilaistyylistä pyllynpesuripönttöä! Näistä kaikista lisäinfoa videossa.

Mutta sitten loppuun lyhyesti vielä asiaa mosaiikkiraidasta. Haluaisin kylpyhuoneen takaseinään jotain väriä ja ”pesuaineulokkeeseen” olisi tulossa mosaiikkia. Ajattelin laittaa sitä samaa mosaiikkia, mutta miten? K-Raudan Liisa piirsi minulle kolme vaihtoehtoa, jotka alla. Mikä näistä miellyttäisi sinua eniten? Kommentoi mieluusti tähän blogiin!

Vaihtoehto 1 – paksu raita
Vaihtoehto 2 – kaksi kohtaavaa raitaa
Vaihtoehto 3 – ”Esprit”-raidat

Kaupallinen yhteistyö: Geberit Oy / Kylpyhuonekalusteista saatu alennusta

Kommentit (14)

 1. Tuuli

  Mä jotenkin tykkään noista kohtaavista raidoista.

  • hanna

   No sitä mä ehdotin Liisalle, sillä paksu raita on ehkä liian ”perus”. Nyt mun silmä tykkää taas eniten tuosta ”Esprit-raidasta”, joka on kyllä hyvin kettumainen laatoittaa :D.

 2. Outi

  En laittaisi raitaa ollenkaan. Modernimpi ilman.

  • Vakkariseuraaja

   Samaa mieltä! Jos raidan kuitenkin haluat, niin älä ainakaan tuota paksua valitse 😊.

  • hanna

   Alkuun se olikin ilman, mutta sitten löysin niiiiiiin hyvän värisen mosaiikin, jota mielelläni tuijottelen. Mutta Facebookin puolella tuli hyvä kommentti siitä, että entäs käsipyyhkeet? Ne tulisi juuri tuolle kohdalle. Totta! Apua! Tästä tuli nyt vieläkin vaikeampaa…

 3. Matu

  Haaste on nyt siinä, että tuo turkoosi ja kuvioitu suihkuseinä ei sovi yhteen raitojen kanssa. Jos saat ne sovitettua yhteen värillisesti yms niin sitten siinä voisi olla ideaa/tarinaa.

  • hanna

   Juu, voipi olla, että tuo suihkuseinä tulee alkuun kirkkaana ja sitten lisään siihen sellaisen ”huurreteipin” näköesteeksi. Kuviosta ei vielä mitään käryä.

 4. Maarit

  Onko raidan oltava just tuolla kohtaa? Voisiko olla suihkujen lähellä vaikka yksi tai kaksi ohutta raitaa?

  • hanna

   Suihkujen läheisyyteen tulee tuota mosaiikkia noihin ”suihkupullotelineen” koloihin, mutta halusin tuota mosaiikkia myös tuonne ”vessan” puolelle, sillä muuten kokonaisuus olisi ollut mun mielestä liian valkoinen.

 5. Kari

  Miksi pitää hankkia seinäsäiliöllä oleva IDO pönttö, kun niillä on tyylikäs Glow Rimfree 64 malli ? Kyselin putkimieheltä, mitä vikoja hän korjaa eniten pöntöissä. Kuulemma vuotavia seinä-WC liitoksia. Pahimmassa tapauksessa seinää puretaan, että vian saa korjattua. Tuossa 64 mallissa ei ole alaosassa niitä hankalasti putsattavia koloja. Hyvin se on toiminut ja kaikkia osat on helposti käsillä ja korjattavissa.

  • hanna

   Kylpyhuoneenseen meille tulee se lattiamalli, mutta ”mun vessaan” eli pikkuvessaan tulee se seinäversio. Mutta hyvä tietää, että haasteita näissä on ollut. Osaa henkisesti varautua, jos ongelmia ilmenee ja panostaa nyt hyvään asennukseen.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.