Pönttöä asiaa!

Kaupallinen yhteistyö: Geberit Oy

Nyt ollaan siinä vaiheessa projektia, että pitää alkaa miettimään tarkemmin myös kylpyhuoneen kalusteita. Tai itse asiassa, olen tässä(kin) jo hieman myöhässä, sillä sähkösuunnittelija kysyi multa kalustekuvia jo maaliskuussa! Meille oli tulossa Designtalon kautta vessanpöntöt, mutta ei muuta. Mutta sitten kun aloin hieman vaihtoehtoja googlettelemaan, niin löysin vieläkin paremman pöntön! Pyysin Designtaloilta hyvitystä pöntöistä ja suuntasin IDO-kylpyhuonenäyttelyyn, jossa on koko IDO-tuotevalikoima hyvin esillä. Tarkempaa tietoa näyttelytilasta löydät täältä.

 

Pikkuvessan osalta, mulla on haaveissa saada seinään asennettava wc-istuin. Muuten suunnitelmat ovat aikalailla auki. Kylpyhuoneen puolelle olisi tarkoitus laittaa 900 millinen peilikaappi ja allaskaappi. Videossa näkyy meikäläisen valinnat hieman tarkemmin, kun Arja Koivisto niitä mulle esittelee. Tavoitteena siis taas valita mahdollisimman huolettomia kalusteita etenkin siivouksen suhteen! Vessan pesu ei taida kuulu kovinkaan monen lempihommiin. Uutena tietona tuli mulle se, että kalusteet ja pöntöt tehdään Suomessa! Tammisaaressa on kuulemma posliinitehdas, jossa wc-istuimet tehdään.

Tässäpä on valinnan varaa!

 

Tämä Idon Glow rimfree-malli puhutteli minua eniten

 

Kylppäriin olisi tulossa tällainen 900 mm leveä setti

 

Altaan muotoilu luo huolettomuutta!

 

Niin ja mikäli haluat omaan vessaasi hieman edistyneemmän mallin, jossa on integroituna poistopuhallin, niin tämä vaatii sähköä ja huomioitava sähkösuunnitelmassa. Ja jos pätäkkää löytyy ylimääräistä, voit harkita japanilaistyylistä pyllynpesuripönttöä! Näistä kaikista lisäinfoa videossa.

Mutta sitten loppuun lyhyesti vielä asiaa mosaiikkiraidasta. Haluaisin kylpyhuoneen takaseinään jotain väriä ja ”pesuaineulokkeeseen” olisi tulossa mosaiikkia. Ajattelin laittaa sitä samaa mosaiikkia, mutta miten? K-Raudan Liisa piirsi minulle kolme vaihtoehtoa, jotka alla. Mikä näistä miellyttäisi sinua eniten? Kommentoi mieluusti tähän blogiin!

Vaihtoehto 1 – paksu raita
Vaihtoehto 2 – kaksi kohtaavaa raitaa
Vaihtoehto 3 – ”Esprit”-raidat

 

Kaupallinen yhteistyö: Geberit Oy / Kylpyhuonekalusteista saatu alennusta

Kommentit (14)
 1. Mä jotenkin tykkään noista kohtaavista raidoista.

  1. No sitä mä ehdotin Liisalle, sillä paksu raita on ehkä liian ”perus”. Nyt mun silmä tykkää taas eniten tuosta ”Esprit-raidasta”, joka on kyllä hyvin kettumainen laatoittaa :D.

 2. En laittaisi raitaa ollenkaan. Modernimpi ilman.

  1. Vakkariseuraaja
   16.8.2018, 17:30

   Samaa mieltä! Jos raidan kuitenkin haluat, niin älä ainakaan tuota paksua valitse 😊.

  2. Alkuun se olikin ilman, mutta sitten löysin niiiiiiin hyvän värisen mosaiikin, jota mielelläni tuijottelen. Mutta Facebookin puolella tuli hyvä kommentti siitä, että entäs käsipyyhkeet? Ne tulisi juuri tuolle kohdalle. Totta! Apua! Tästä tuli nyt vieläkin vaikeampaa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *