Hannan huoleton huusholli
Hannan huoleton huusholli

Pönttöä asiaa!

Kaupallinen yhteistyö: Geberit Oy

Nyt ollaan siinä vaiheessa projektia, että pitää alkaa miettimään tarkemmin myös kylpyhuoneen kalusteita. Tai itse asiassa, olen tässä(kin) jo hieman myöhässä, sillä sähkösuunnittelija kysyi multa kalustekuvia jo maaliskuussa! Meille oli tulossa Designtalon kautta vessanpöntöt, mutta ei muuta. Mutta sitten kun aloin hieman vaihtoehtoja googlettelemaan, niin löysin vieläkin paremman pöntön! Pyysin Designtaloilta hyvitystä pöntöistä ja suuntasin IDO-kylpyhuonenäyttelyyn, jossa on koko IDO-tuotevalikoima hyvin esillä. Tarkempaa tietoa näyttelytilasta löydät täältä.

Pikkuvessan osalta, mulla on haaveissa saada seinään asennettava wc-istuin. Muuten suunnitelmat ovat aikalailla auki. Kylpyhuoneen puolelle olisi tarkoitus laittaa 900 millinen peilikaappi ja allaskaappi. Videossa näkyy meikäläisen valinnat hieman tarkemmin, kun Arja Koivisto niitä mulle esittelee. Tavoitteena siis taas valita mahdollisimman huolettomia kalusteita etenkin siivouksen suhteen! Vessan pesu ei taida kuulu kovinkaan monen lempihommiin. Uutena tietona tuli mulle se, että kalusteet ja pöntöt tehdään Suomessa! Tammisaaressa on kuulemma posliinitehdas, jossa wc-istuimet tehdään.

Tässäpä on valinnan varaa!
Tämä Idon Glow rimfree-malli puhutteli minua eniten
Kylppäriin olisi tulossa tällainen 900 mm leveä setti
Altaan muotoilu luo huolettomuutta!

Niin ja mikäli haluat omaan vessaasi hieman edistyneemmän mallin, jossa on integroituna poistopuhallin, niin tämä vaatii sähköä ja huomioitava sähkösuunnitelmassa. Ja jos pätäkkää löytyy ylimääräistä, voit harkita japanilaistyylistä pyllynpesuripönttöä! Näistä kaikista lisäinfoa videossa.

Mutta sitten loppuun lyhyesti vielä asiaa mosaiikkiraidasta. Haluaisin kylpyhuoneen takaseinään jotain väriä ja ”pesuaineulokkeeseen” olisi tulossa mosaiikkia. Ajattelin laittaa sitä samaa mosaiikkia, mutta miten? K-Raudan Liisa piirsi minulle kolme vaihtoehtoa, jotka alla. Mikä näistä miellyttäisi sinua eniten? Kommentoi mieluusti tähän blogiin!

Vaihtoehto 1 – paksu raita
Vaihtoehto 2 – kaksi kohtaavaa raitaa
Vaihtoehto 3 – ”Esprit”-raidat

Kaupallinen yhteistyö: Geberit Oy / Kylpyhuonekalusteista saatu alennusta

Kommentit (14)

 1. um

  Jos suihkuseinä kuvioitu en laittaisi raitaa. Muutoin esprit – raita.

  • hanna

   Joo, voipi olla että suihkuseinämän voisi ottaa tasapintaisena mattalasina tms. niin tulisi tasapainoisempi kokonaisuus.

 2. Nimetön

  Esprit raita ehdottomasti paras noista

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.