Kahden helmen loukussa

Puuh, pientä stressiä alkaa nyt pukkaamaan. Rakennusprojektissa ei olla kovin montaa viikkoa myöhässä, mutta meidän nykyisen talon myynti nyt takkuaa – kuten asuntokauppa muutenkin, erityisesti näissä kehyskunnissa. Ajattelin, että tämä meidän Klaukkalan helmi saataisiin myytyä 2-3 kuukauden aikana. Nyt reilu kolme kuukautta myyntiä takana ja hiljaista on. Muutama selvästi kiinnostunut ostajaehdokas meillä on jonossa, mutta heillä on vielä oma asunto myymättä.

 

Olimme pankin kanssa sopineet, että meillä on ns. tuplalaina vuoden loppuun saakka. Eli ei vielä paniikkia, mutta tämä meidän kämpän ehdoton myyntivaltti on tämä suojaisa puistoalueeseen sijoittuva piha ja ihana patio. Marraskuussa näitä on ikävä esitellä. Tässäpä linkki, jos haluat käydä katsomassa millainen asunto meillä nyt on (ja toki sen saa ostaakin!) 🙂

 

Viikonloppuna kävi pari uutta pariskuntaa kyllä katsomassa, mutta tarjousta ei ole vielä tullut. Pitänee ottaa yhteyttä pankkiin hyvissä ajoin ja kysyä miten toimimme, mikäli emme saa kämppää vuoden vaihteeseen mennessä myytyä. Töiden ja raksan puolesta mulla on jo niin monta stressitekijää, että en suostu vielä tästä asiasta pahasti stressaamaan. Kaikkialla tuntuu olevan sama tilanne ja nyt homma vaan vaatii sen, että ketju pelaa. Jos joku näistä meidän ostajaehdokkaista saa omansa myytyä, niin saamme kyllä tarjouksen. Peukut pystyyn, että meidän ihana koti saa uudet mahtavat omistajat!

Videossa hieman koontia viime viikonlopun tunnelmista. Varaston lattian sain kuitenkin IHAN ITSE (okei oli yksi kaveri muutaman tunnin mua avustamassa) laatoitettua! Seuraavan viikonlopun homma on lattian saumaus.

Ei niin nättiä jälkeä, mutta varastoon kelvatkoon 😀

 

Kommentit (4)
  1. Vanha talonne vaikuttaa oikein mukavalta ja siinä on hyvä pohja. Myyntikuvat ovat valitettavasti huonot, aivan liikaa tavaraa joka paikassa, hammasharjoista lähtien näkyvissä. Suosittelen ottamaan uudet kuvat sisältä, vielä kun on paivällä valoisaa. Ei tarvita ammattistailausta, mutta hieman viitseliäisyyttä peliin. Uskon, että kaikki panostus on uudessa rakenteilla olevassa talossa, mutta nuo myyntikuvat eivät houkuttele paikan päälle katsomaan asuntoa.
    Onnea myyntiin ja loppurutistukseen uudessa talossa!

  2. Hei! Itse keväällä juuri asunnon myyneenä olen samaa mieltä edellisen kommentin kanssa – kuvat eivät ole kovin myyviä. Meillä tehtiin pintapuolinen stailaus juurikin karsimalla kaikki ylimääräinen tavara pois kuvista ja valikoimalla huonekalut vähemmäksi. Myyntiä auttoi myös ammattikuvaajan ottamat kuvat – tämä palvelu kuului välityssopimukseen joka ei ollut sen kalliimpi kuin muillakaan firmoilla. Myös välittäjällä ja hänen aktiivisuudellaan on vaikutusta! Kannattaa siis pohtia myös välittäjän vaihtoa ;). Suosittelen kahdeksas.fi!

    1. Joo totta on, että kamaa on pienen perkkauksen jälkeenkin liikaa. Haasteena oli se, että mihin saamme tungettua kaiken ylimääräisen tavaran 😀 Nyt tilanne hieman helpottuu, kun sain juuri tehtyä varaston laatoituksen valmiiksi, joten tavaraa voidaan viedä jo jonkin verran sinne. En nimittäin haluaisi sitä tilannetta, että kuvat ovat jopa liiankin hyviä ja sitten ihminen pettyy, kun tulee paikan päälle. Olen muuttanut viidentoista vuoden sisään neljä kertaa ja käynyt kymmenissä näytöissä, joissa tilanne on juuri se. Olo on petetty ja tuntuu, että olen hukannut vain aikaani.

      Mutta tavaroiden perkkaus vol 2 tehtävä ja uudet kuvat otettava 🙂 Harmittaa vaan, kun tämä olisi jo mennyt ensimmäiselle katsojalle, mikäli hän saisi vain omansa myytyä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *