Hemmottelua ja ”hurjastelua”

Älyttömän nopeasti menee aika! Viikko taas meni niin, ettei kissaa ehtinyt sanomaan. Pitkiä päiviä raksalla on taas tullut tehtyä, mutta olen pitänyt yhden vapaapäivänkin! Kävin itseäni ja raksan rassaamia jalkojani hieman hoivaamassa. Ensin käynti luottokampaajallani Hannalla Inochissa. Nyt ei ole otsis niin pahasti tiellä ja uutta väriäkin (maalin lisäksi) sain hiuksiini.

Kaimani osaavissa käsissä!

 

Syksylle tummaa väriä tukkaan ja maalit poispestynä!

Sen jälkeen kävin Munkkiniemessä Tähtiolo-hoitolassa. Jalkani oli niin turvonneet ja kipeät, että otin Slidestyler lymfahieronnan sekä kasvoilleni laitettiin naamio (Agua Hydration Mask), jossa on erityisen paljon hyoluronia joka kosteuttaa ihoa.  Jalkoihini laitettiin ensin erityistä lymfavoidetta (Styler Cream) ja sitten ne sujautettiin pitkiin muovipusseihin. Sitten vain jalat pakettiin ja makoilemaan. Koneen lempeä puristus rentoutti ihanasti uupuneita ja turvonneita jalkojani!

Jalat paketissa.
Mömmöt naamassa ja olo on raukea!

 

Raksalla on toki taas edistystä tapahtunut. Meillä oli vuokralla Dino 120-henkilönostin. Meni muutama päivä ennen kuin uskaltauduin itse sillä huristelemaan/hurjastelemaan. Mutta lopussa jo maalasin talon korkeimpia kohtia. Kaikki meni hyvin, kunhan ei katsonut alas 🙂 Alla lyhyt kooste videona tästä härpäkkeestä.

 

Ja sitten piti tehdä muutama vaikea päätöskin. Yksi niistä koskee talon nurkkalautoja. Olisin halunnut ne ruskeaksi kuultoöljyllä, mutta niissä on jo joku käsittely, joten kaikki nurkkalaudat olisi pitänyt hioa kunnolla ennen käsittelyä. Tämä olisi ollut sitten melkoinen projekti, sillä osa nurkkalaudoista sijaitsee 5-7 metrin korkeudessa. Tämä on ehkä yksi miinuspuoli tällaisessa sisustusta vaille valmiissa paketissa. Ulkosmyygit ja nurkkalaudat ovat jo paikoillaan, joten niiden maalaaminen on aika tuskaisen hidasta, kun pitää suojata muita maalattuja pintoja ja nyhrätä vesiväripensselillä…

Nurkkalautojen kohtalo mietitytti useamman päivän.

 

Ja loppuun vielä Hannan ikioma ”ÄLÄ TEE NÄIN” -opetuspätkä. Viime viikolla kerroin, kuinka tarkoin sisämaalien kanssa. Makuuhuoneessa innostuin tarkkomaan hieman liikaa, vaikka alkuperäiselle työnjäljelle olisin antanut itselleni arvosanaksi 9 +. Mutta nyt tulos on 7 1/2.  Maalia ei ollut tarpeeksi, että olisin saanut koko seinän vielä kertaalleen maalattua ja nyt ne tarkkomiskohdat kyllä näkyy seinässä turhan selkeästi. Erityisesti tummassa maalissa ei kannata siis turhaa tarkkoa, ellet halua maalata koko seinää vielä kerran uudestaan. Eli uuden maalipurkin ostoon ja vielä kerran pojat!

 

Tästä kuvasta saa ehkä jonkinlaisen käsityksen, kuinka tarkkomiset näkyy raitana seinässä.

 

 

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *