Ensin miniloma ja sitten loppurutistus

Blogin suhteen ollaan nautittu pienestä talvilomatauosta, mutta täällä oikean elämän puolella on viimeisten viikkojen aikana tapahtunut huimasti ja nyt lyhyt raportti näistä tapahtumista.

 

Reilu viikko sitten kävimme pyörähtämässä mieheni kanssa minilomalla Lissabonissa. Ja tämä tuli todella tarpeeseen, sillä ympäristön vaihdos todellakin auttaa rentoutumaan. Hotelliksi valitsimme Lux Lisboa Parkin, joka oli sisustuksen osalta ehkäpä parhain hotelli, jossa olen koskaan ollut! Aamupalatarjonnassa oli myös yllättävän paljon vegaanisia vaihtoehtoja, joka oli mukava yllätys, vaikka vegaani en olekaan.

Erilaisia vegaanisia ”maitoja” aamupalapöydässä

 

Värimaailma ja sisutus oli hotellissa todellakin mun mieleen!
Kylpyhuonetilassa oli mielenkiintoisia yksityiskohtia, kuten tämä hana

 

Lissabonin kaupungin voi tiivistää kahteen sanaan: väriä ja mäkiä!

 

Viimeisenä iltana hurjasteltiin tällaisilla!

 

Huoletonta asumista kaupungissa on puistojen tarjoamat juomapisteet myös koirille!

Mutta sitten se toinen osuus. Juuri ennen viikonloppulomaamme saimme vihdoin kaupat tehtyä vanhasta asunnostamme. Jihuuuuuu! Mutta se tarkoitti myös sitä, että jouduimme pikaisesti tyhjentämään loput tavarat kaappien uumenista ja varastosta.

Tässä ne kauppapaperit vihdoin lepää! Kiitokset Remaxin Jarkko Gorskille!

 

Viimeiset hetket viimeisten tavaroiden kanssa Apukujalla…

Laitoin paljon ylimääräistä tavaraa myyntiin ja ovi kävi Apukujalla tiuhaan. Mutta voi hyvä jumala sitä tavaran määrää! Se viimeinen 10-15% tuntui kestävän loputtomiin ja olen ihan varma, että tavara lisääntyi keskenään aina yön aikana, sillä siitä ei meinannut tulla loppua IKINÄ! Neljänä iltana paiskimme hommia vanhalla kämpällä ja lopulta tavaraa oli ainakin seitsemän autolastillista ja yksi peräkärrillinen! Onneksi koirat olivat vielä isäni luona hoidossa, sillä teimme molemmat koko viikon hommia ihan aamusta yöhön ja nyt olen niiiiiiin tööt! Alla pitkästä aikaa lyhyt videopostaus perjantain tunnelmista, kun puolen yön aikoihin päästiin urakan jälkeen lepäämään.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *