Vuosikatsaus 2017

Toivottavasti teillä kaikilla oli ihana ja rentouttava joulu! Ja vuosikin vaihtuu pian… ehdottomasti 2017 on mennyt niin nopeasti että ei olla kärryillä pysytty!
Blogissa puhaltaa alkuvuodesta ihan uudet tuulet ja niistä kuulettekin heti ensi viikon alussa. Jännittää jo ihan itseäkin <3 logommekin vaihtuu asteittain ja löydät sen jo esim instagramin puolelta täältä. Logon ja tulevan uuden bannerin on suunnitellut mielettömän lahjakas ystävämme Melina Luukka. Hänen upeaa taidettaan löydät täältä.
Haluttiin kuitenkin muistella meidän ihan mieletöntä vuotta 2017 ja tässä tuleekin koottu pläjäys vuodesta kuvineen! <3 ihanaa kun olette olleet mukana matkassa!
Alkuvuoden tärkein uutinen (meille siis!) kiteytyi tähän kirjoitukseen ja meille rakkaimpaan kakkuun! Kakku on muuten meidän tämän vuoden tykätyin kuva instagramissa! <3 vau!
Sitten vuotta jatkettiin ilmoittamalla, että meidän reseptejä löytää Koululainen-lehden sivuiltakin! Uudet reseptit jatkuu Koululaisen sivuilla ensikin vuonna! 🙂
Ilouutiset jatkui, sillä te ihanat äänestitte meidät Inspiration Blog Awardseissa vuoden herkullisimmaksi blogiksi! Hullua, edelleen! <3
Yllärinä teille, ilmoitimme uudesta kirjaprojektista ihanan Johannan kanssa! Isot kiitokset myös kirjamme yhteistyökumppaneille, Foodinille, Pentikille ja Goodiolle, ilman teitä kirjaprojekti ei olisi ollut mahdollinen! Kirjaprojektista tulee vielä oma, kattavampi postaksensa ensi vuoden puolella! 🙂Vuoden loppupuolella pääsimme mukaan taas Lakritsifestaritunnelmiin ja toteutimme kaikille avoimen lakritsikuppikakku-workshopin festareille sekä lauantaina että sunnuntaina! Yli 400 kuppikakkua koristeltiin ja syötiin, joten väkeä riitti meidän pisteellä! Kuppikakkujen reseptin löydät täältä.


Oma kirjaprojekti ei ollut suinkaan ainut, mitä olimme toteuttamassa. Jinna oli myös kuvaamassa Espoolaisten marttayhdistysten reseptikirjaa ‘Parasta arkiruokaa’.


Sitten olikin jo vuorossa vuoden 2017 joulukalenteri, missä oli ihania jouluherkkuja. Mm. nämä supliikkia aiheuttaneet kettukarkkitortut 😉 Kurkkaa myös ihanan Syreenisateen tortut!

(c) Johanna Oikarinen

Vielä vuoden viimeisenä yllätyksenä saimme huomata, että toinen blogimme, Yaaas! I do-hääblogi on ehdolla Vuoden uudeksi hääblogiksi 2018! Jos haluatte siis antaa äänenne meille tai muille upeille hääblogeille, pääsette äänestykseen tästä.

Sellainen blogivuosi oli 2017. mieletön, täynnä uusia mahdollisuuksia ja inspiroiva!
Kiitos teille kaikille ihanille siellä ruudun toisella puolen, olette ehdottoman tärkeitä meille! <3
Tämän myötä toivotamme teille upeaa uutta vuotta 2018! Ja palataan ensi viikolla uusien kujeiden parissa… 😉 jännitys tiivistyy…

-Dr.Sugar-
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *