Vadelma-raparperipaistos paahdetulla valkosuklaalla
Tämä on nyt sitten sellainen herkku, että tämän voi tehdä kuin yllätysvieras ilmoittaa tulevansa kylään tunnin sisällä 😉 Hapan raparperi ja vadelma sopii täydellisesti yhteen paahdetun valkosuklaan kanssa ja tästä täydellisestä makukombosta on kiittäminen Sweet Food O’Minen Saria 😉 ilman sinua valkosuklaa ei olisi päätynyt paistokseen!
Paahdettu valkosuklaa ohje;
100g valkosuklaata, pilkottuna reiluiksi paloiksi
1. Levitä leivinpaperilla vuoratulle pellille, paista 175 asteisessa uunissa keskitasolla n.5 minuuttia tai kunnes valkosuklaa on saanut “kinuskisen” sävyn.
2. Anna jäähtyä ja rouhi. Jos reunat tummuivat, poista ne.
Vadelma-raparperipaistos ohje;
200g pilkottua raparperia
200 g pakastevadelmia
75 g voita
2½ dl vehnäjauhoja
1 ½ dl sokeria
1. Valmistele n. 20×20 vuoka vuoraamalla sen leivinpaperilla. Voit tehdä muruseoksen kulhossa sähkövatkaimella tai yleiskoneessa.
2. Sekoita kaikki ainekset yhteen. Sekoita kunnes seos on murumaista.
3. Ripottele muruseosta pieni määrä vuokaan ja sitten lisää raparperi ja vadelmat. Levitä sitten loputkin muruseoksesta marjojen ja raparperin päälle. Paista kullanruskeaksi 200 asteessa, eli n. 15-20min uunista riippuen
4. Ripottele valmiin paistoksen pinnalle paahdettu valkosuklaa ja nauti jäätelön kera tai sellaisenaan!
Voi ihana <3 Kuulostaa niin täydelliseltä, että kuola jo valuu 🙂 Kiitos reseptistä, testaan sen viimeistään viikonloppuna. Ja ei, ei riitä, vielä jaksaa lisää 😉
Tämä oli ehkä vähän liian hyvää, sen verran nopeasti se hupeni.. 😚 mitähän sitten keksisi!
Tämä menee kokeiluun! �� laitoitko raparperit raakana vai keitikö niitä ensin? 🙂
Suosittelen! 😊 laitoimme ihan raakana! 😊