Syksyn makein leivontakisa!

Moikka ja hyvää syksyn alkua!
Meihin otettiin yhteyttä Cityconilta ja tiedusteltiin, oltaisiinko me kiinnostuneita järkkäämään heidän kanssaan mahtavaa leivontakisaa!
Kisan ideana on jakaa TEIDÄN lempireseptinne Facebookissa kisasivuilla ja kerätä omalle reseptillenne ääniä. Voitte myös jakaa kuvat luomuksistanne, jotta reseptin herkullisuus välittyy kaikille ruudun taakse. Seurailemme Facebookissa reseptienne lisäilyä ja valitsemme joukosta herkullisimpia kokeiluumme! 🙂
Pääpalkintona arvotaan upea Kitchen Aid Artisan -yleiskone (arvo 629€). Voit myös osallistua kahden 50€ lahjakortin arvontaan äänestämällä lempireseptiäsi ja jättämällä yhteistietosi kilpailuun. Kymmenestä eniten ääniä saaneista resepteistä Dr.Sugar valitsee voittajan, joten muistakaa äänestää suosikkianne! 🙂
Kisasivuille pääset alhaalla olevista linkeistä tai Ison Omenan, Trion, Koskikeskuksen, Forum Jyväskylän, IsoKarhun tai Myyrmannin kampanjakatalogeista!
Kisa on käynnissä 4.9-6.10.2013 ajan! Kisasivuilta löytyy tarkemmat ohjeet ja säännöt.
OSALLISTUKAA JA TYKKÄILKÄÄ! 🙂
-Dr.Sugar-
Kommentit (8)
  1. MIksi teidän omia reseptejä on mukana kisassa?

    1. Heippa! Omat reseptimme ovat kisasivuilla esimerkkeinä, eli ne eivät tosiaan ole kisassa kuitenkaan mukana 🙂

  2. Heippa! Miten sinne sivuille pääsee selaamaan reseptejä? Minulla tulee vain se kuva siitä monitoimikoneesta, enkä pääse siitä eteenpäin.

    1. Osassa paikoista kisasivu ei ole vielä auennut (esim. isokarhu) mutta ison omenan linkkiä painamalla sinun pitäisi päästä kisaan omalla facebook-profiilillasi! 🙂 ilmoita mikäli ei onnistu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *