Reilu Kahvitauko + arvonta

Moi kaikki!
Ollaan tosiaan mukana Blogiringin, Pauligin ja Reilun Kaupan kampanjassa. Viimeksi tuli tehtyä herkullista tiramisu-suklaakakkua ja tällä kertaa tuli kaffeiltua kotona lämpimän omenapiiraan ääressä. Laitan piiraan ohjetta myöhemmin, mutta tänään puhutaan kahvista ja Reilusta Kaupasta.
Tänään alkoi Reilun Kaupan viikko ja tämän vuoden teemana toimii kahvi. Viikolla (20.-26.10.2014) vietetään Reiluja Kahvitaukoja ympäri maata ja menossa on mukana useat yritykset ja kahvinjuojat. Viikolla juodaan reiluja kupillisia mahtavat 130 000 kappaletta! Upeaa! Ideana on laskea kuinka montaa viljelijää Suomessa juotujen kupillisten avulla työllistettiin viikon aikana.
Lisää aatteesta täältä.
Ulkona on syksyistä ja vettäkin sataa. Onneksi lämmin kahvikupponen ja uunituore omenapiiras lämmitti syysaamua. Ihana aamu viettää Reilua Kahvitaukoa ja jakaa toisen kanssa herkkuja ja kuulumisiakin! Meidän kahvipöydässä nautittiin kahvina pehmeää ja aromikasta Paulig Mundo-kahvia, mikä on tehty luonnonmukaisesti viljellystä Arabica-kahvipavusta.
Mitenkäs sitten meidän kahvitottumukset?
Jinna, (tilkka maitoa, kiitos!): Itse en juo kahvia…(*häpeää*) mutta kahvintuoksu on yksi lemppareistani. Ja tottakai leivontaan kahvi on mitä mainion lisä. Vaikka en juo kahvia, sen maku on loistava. Erityisesti kahvin ja suklaan yhdistelmä on mieleeni, mutta varmasti siitä saa kehkeiltyä kaikkea muutakin ihanaa!
Jonna, (mustana mieluiten!): Baristana ja tarjoilijana työskennellessä kahvi kuuluu jokapäiväiseen elämääni. Ja täytyy myöntää että täydellinen kuppi laadukasta kahvia on elämys. Ja kahvi ei ole ainoastaan hyvää, vaan myös kiinnostavaa. Siihen liittyy niin paljon historiaa ja kahvimakuja on tuhansia! Kahvia voi verrata esimerkiksi viiniin, eri marjoista saa muokattua erilaisia makuelämyksiä.

Ja sitten itse arvontaan;

Haastamme sinut kertomaan miten ja kenen kanssa sinä viettäisit reilua kahvitaukoa?
Muistakaa jättää sähköpostiosoitteenne, jotta saamme teidän kiinni mikäli arpaonni suosii!
Arvonnan palkintona on Reilun Kaupan tuotteita, joiden parissa voittaja saa nautiskella reilusta kahvista reilulla mielellä! 🙂


Yhteistyössä:
-Dr.Sugar-

Kommentit (24)
  1. Parhaan ystävän kanssa herkutellen =D.
    ninuska76@luukku.com

  2. Kahvi maistuu parhaimmalle mieheni kanssa, esimerkiksi jossain kauniissa kahvilassa tai noutomukissa syksyisellä metsäkävelyllä.

    myytillinen (a) gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *