Meringues – Marengit

Moimoi!
Kuten jo aiemmin kerroimmekin, olemme mukana Indiedaysin ja Olympuksen valokuvauskoulu-kampanjassa ja nyt on toisen osion vuoro!
Edellisen kerran käytimme Olympuksen 45mm objektiivia ja tällä kertaa oli vuorossa oma lempparimme Olympus Digital 14-42mm objektiivi.
ISO-800, valotusaika 1/60 sek, aukko f/9
ISO-1000, valotusaika 1/80 sek, f/9
ISO-1250, valotusaika 1/80 sek, aukko f/9
ISO-800, valotusaika 1/60 sek, aukko f/9
ISO-3200, valotusaika 1/50 sek, aukko f/22
Aika samanlaisilla asetuksilla mentiin, sillä oikeat asetukset löytyivät helposti. Ja tällä kertaa halusimme keskittyä väreihin ja sommitteluun.
Marenkeja on kiva tehdä ja kokeilla samalla kivoja pursotuksia, tästä ohjeesta on kiittäminen Pullahiirtä, reseptiin tästä.
Jakakaa omat vinkkinne (ja lukekaa muiden hyvät vinkit) tai äänestäkää lempparikuvianne Olympuksen ja Indiedaysin kampanjasivuilla, ja pääsette osallistumaan arvontaan missä on mahtavia kamera-aiheisia palkintoja!
-Dr.Sugar-
Kommentit (3)
  1. Vitsit et kyl on kuvat parantunut. Taitaa olympus toimia:)
    Teillä on kyllä mielettömän hyväntuulinen blogi. Jutuistanne paistaa ilo läpi ja ne saa hymyn huulilleni aina kun niitä luen. Kiitos päivien piristyksestä:)

    1. 🙂 Kiitos kommentistasi! Piristi meidän päivää! Aina kiva kuulla, että lukijat tykkää blogista, kun sitä katsoo itse niin eri tavalla! 🙂 Kiitos vielä! 🙂

  2. Itse en ymmärrä mitään kameroista, ymmärrän vain mikä on järkkäri ja mikä digikamera, mutta tosi ihania kuvia siltikin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *