Lontoon herkkumatka osa 3

Sitten Fortnum & Masonin pariin… ehkä meidän lempipaikka Lontoossa. Herkkuhyllyt notkuu kaikkea ihanaa ja vaikka leipureita ollaankin, niin teepuoli on se mikä tekee vaikutuksen. Kotiin pääsi muutama ihana purkki sitäkin!
Fortnum&Masonin montaa ikkunaa koristi upeat Alice in Wonderland-koristelut, postauksen ensimmäinen kuva siitä!
Tietysti myymälästä löytyy isot hyllyt macaronseja, konvehteja, leivoksia, hilloja, viinejä… me napattiin mukaamme Spring Lemon Cupcake ja Victoria Sponge-leivos, molemmat todella herkullisia.
Myös Selfridgesin herkkuosastolle teimme laskelmoidun pikavisiitin. Ja “pikavisiitillä” tarkoitamme sitä 45 minuuttia mitä töllistelimme herkkupurnukoita.
Tuntuu että Suomessa voi vain marssia herkkuhyllylle ja napata haluamansa tuotteen, mutta Lontoossa valinnanvaraa on melkein liiaksi! 🙂 Joka tapauksessa, Lontoo säilyy yhtenä meidän lempipaikoista maailmassa <3 ensi kerralla toivottavasti matkustamme vähän kauemmas herkuttelemaan!
Edelliset Lontoo-postauksemme näistä linkeistä;
-Dr.Sugar-
Kommentit (2)
  1. Marsa - Sininen Kuisti
    5.8.2016, 23:21

    Ihania kuvia! Kiitos vinkeista, oon menossa Lontooseen parin viikon päästä. Varasin Ritzistä paikat afternoon teelle. En ole ennen käynyt kello viiden teellä, onkohan hyvä?

    1. Afternoon-teet on aina hyviä! Mukavaa matkaa ☺

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *