Lontoon herkkumatka osa 1

Suurin osa varmaan huomasikin että piipahdettiin taas juhannuksen aikaan Lontoossa. Kierreltiin taas kaikki tutut ja tuntemattomat herkkupaikat läpi ja kaikkea ihanaahan sieltä taas löytyi. Matkalaukkukin palasi kotiin kovasti painavampana kuin lähtiessä 😉 Ylhäällä taas täsmäisku Ladureelle, eli macaronmekkaan. Ja alempana kuvat Harrodsin herkkuosastosta… se on NIIN laaja.
Ja tosiaan Harrodsillahan on erikseen hallit suklaille, leivoksille, juustoille, lihoille, viineille… sitä mitä sieltä ei löydy, ei tarvita! Varsinkin konvehteja löytyi usealta eri valmistajalta, esimerkiksi Godivalta! Kaikki pakkaukset olivat toistaan upeampia, joten tänne kannattaa suunnata tuliaisten toivossa!
Harrods-tärpit;

Harrodsilla on hintavaa, mutta asiakaspalvelun laatukin on vähän eri luokkaa kun mihin Suomessa on tottunut. Apua saa kysyä ja sitä varmasti saakin. Ja hei, tässä “kaupassa” on niin upeita teesalonkeja että ihan henkeä salpaa. Suosittelemme hissien sijasta kulkemaan myös portaita mitä koristaa upeat egyptiläiset patsaat ja kasvit. Itsehillintä saa olla huipussaan jos täältä meinaa poistua tyhjin käsin.
*Ice Cream Parlour – hintava, mutta niin kaunis jäätelösalonki tarjoaa toinen toistaan upeampia jäätelöannoksia. Ja esimerkiksi brownie-jädeannoksessa mukaan tulee kuumaa suklaakastiketta. Se jo itsessään on reissun arvoista 😉 mainitsimmeko että täällä kestitsee myös hovimestari?
*Laduree – upea macaronseihin ja leivoksiin erikoistunut Laduree tarjoaa Harrodsilla ihanaa afternoon tea-hetkeä ja hyllyt tosiaan notkuu macaronseja. Suolakinuski (ottakaa se!!!).
*Disney Shop (Ja Bibbidi Bobbidi Boutique) – Jos siellä ruudun toisella puolella sattuu olemaan Disney-faneja, niin tuonne kannattaa suunnata. On siellä myös Disney-ravintolakin 🙂 Jos haluaa isompaa Disney-elämystä, Oxford Streetiltä löytyy parikerroksinen liike täynnä kaikkea ihanaa Disney-tavaraa!
*Pizzeria & Canti Prosecco Bar – tämä sijaitsee suoraan Ice Cream Parlouria vastapäätä ja jos pitsa ei yksinään houkuta, niin kokkipa laulaa! Ja hyvin. Sieltä kajahtaa italialaisia klassikoita, mamma mia! Aploodit tulivat joka kerta!
Lontoo kuvina jatkuu seuraavassa osassaan, sillä kuvia on… no paljon 😀 Ja muistakaa myös edellisen reissumme postaukset Harrodsilta ja Ladureelta.
-Dr.Sugar-
Kommentit (3)
  1. Ihanaa 🙂 <3 niin ihanaa!!! 🙂 Haluan myös tuonne!

    1. Mennään Anni yhdessä tukholmaan Ladureelle ostoksille 😋💗

  2. iik, ihanaa! niin kivoja ja herkullisia kuvia! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *