London – Harrods

Moikka!
Käväistiinpä tässä taannoin taas Lontoossa. Viime kerran postaukset poistuivat kun vaihdoimme vuodatukselta bloggeriin, joten laitellaanpas uutta postausta kehiin.
Kameraa ei jaksettu joka paikkaan raahata, mutta tässä ensi alkuun kuvia Harrodsilta.
Oli niin vaikea valita mitä haluaa, sillä kaikki purnukat oli toinen toistaan kauniimpia. Ihmisiä Harrodsilla on aina todella paljon ja onhan se ihan mahtava paikka.
Kolme kertaa Lontoossa käyneenä, paikat on tullut melko tutuksi, mutta ylemmässä kerroksessa Harrodsia osuimme paikkaan missä emme olleet käyneet. Ice Cream Parlour niminen paikka oli ihana. Diner-tyylinen jätskibaari oli tunnelmallinen ja hauska. Meidät ohjattiin siellä pöytään ja meille tuotiin menut. Tarjoilija suositteli meille suosituimpia annoksia ja palasi pian hakemaan tilauksemme.
Jinnan annos : Brownie Chocolate Cup
Jonnan annos : Banoffee Basket
Jätskibaarissa oli toki hintavaa, mutta kokemus oli sen arvoinen. ”Kokit” tekivät annokset edessäsi ja esimerkiksi kalleimpaan annokseen (n.20£) tuli kuivajäätä mikä sauhusi mahtavasti!
Ice Cream Parlourin vieressä oli myös ihana italialainen ravintola, missä kokki pyöritteli pitsaa ja lauloi samalla vanhoja italialaisia lauluja! Se oli mahtavaa ja sen muistaa aina. 🙂
Suosittelemme!
-Dr.Sugar-
Kommentit (1)
  1. Nam, nyt tulee vesi kielelle ! Olispa meillä suomessakin jossain tuollainen paikka 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *