Kuukauden lempiblogi – Suklaapandan Keittiössä

Huomenta!
Vuorossa olisi kolmas kuukauden lempiblogin esittely ja esittelyssä tällä kertaa on ihana Suklaapandan Keittiössä.
23-vuotiaan helsinkiläisen opiskelijan Paulinan luotsaama Suklaapandan Keittiössä blogi on iältään nuori, mutta huokuu sitäkin enemmän potentiaalia! Meidän silmiimme pisti heti amerikkalaistyyliset herkut, jotka ovat omankin blogimme perusta! Paulinan blogista löytyy toinen toistaan herkullisempia ohjeita ja odotamme innolla tämän tuoreen blogituttavuuden tulevaisuutta!
Myös Paulina vastasi muutamiin kysymyksiimme;
1. Miksi päätit aloittaa bloggaamisen?

– ”Innostuin kunnolla leipomisesta noin vuosi sitten ja tykkäsin ottaa valokuvia leipomuksistani. Luin paljon leivonta- ja ruokablogeja ja siitä ajatus lähti että minäkin voisin pitää blogia. Niin kuin varmasti monelle muullekkin bloggaajalle niin oma blogi toimii myös paikkana josta helposti löytää kaikki parhaat reseptinsä. Lisäksi bloggaaminen on hauskaa ja erittäin koukuttavaa!”
2. Mikä inspiroi sinun blogiasi?

– ”Luen paljon ruoka- ja leivontablogeja ja niistä saan varmasti suurimman inspiraation. Tykkään erityisesti amerikkalaistyylisistä leivonnaisista ja kakuista sekä seuraan paljon amerikkalaisia blogeja. Useimmiten blogiini päätyy kuitenkin leivonnaisia joita minun itse juuri silloin on tehnyt mieli syödä, en koskaan laittaisi  blogiini reseptiä joista en itse pitäisi paljon.”
3. Kuvaile blogiasi kolmella sanalla.

– ”Näitä piti miettiä hetken mutta päädyin lopuksi näihin kolmeen sanaan joiden toivoisin kuvaavan blogiani: herkullinen, kaunis ja monipuolinen.”
4. Lempiherkkusi?

– ”Uunissa paistetut juustokakut ja browniet ovat minun suurta herkkua!”
5. Mitkä ovat sinun lemppari blogejasi?

– ”Niitä on monta mutta tässä muutama; Bakers Royale, Tartelette, What Katie Ate, Passion For Baking, Brown Eyed Baker, Joy The Baker & Smitten Kitchen.”
6. Haastavin leivonnainen mitä olet tehnyt?

– ”Varmaan macaronsit. Vaati muutaman yrityksen ennen kuin olin tyytyväinen lopputulokseen ja täydellisiä eivät olleet nekään. Yritys jatkuu…”
Kiitos suuresti Paulinalle vastauksista ja kuvasta. Ja kiitos ihanasta blogistasi! 🙂
-Dr.Sugar-
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *