Kuukauden lempiblogi – KakkuKatri

Heippa kaikille! 
Nyt olisi vuorossa seuraava kuukauden lempiblogi osio ja esittelyymme saapuu varmaan jo monelle ennestään tuttu, mutta ehdottomasti yksi omista lemppareistamme; KakkuKatri.
Espoolainen viiden lapsen äiti Katri Ryynänen on esitellyt upeaa kakkutaidettaan blogissaan KakkuKatri jo yli neljän vuoden ajan. Blogin herkuista välittyy taidon ja tiedon lisäksi aito rakkaus leivontaa ja ruoanlaittoa kohtaan. Blogista löytyy ihanan monipuolisia herkkuja ja ihanat teemajuhlat tempaisevat kaikki varmasti mukaansa!
Kysyimme Katrilta muutaman kysymyksen ja tässä ne tulevat vastauksineen;
1. Miksi päätit aloittaa bloggaamisen?

– ”Inspiroiduin muista kakkublogeista ja rupesin itse tekemään hiukan erikoisempia kakkuja. Jossain vaiheessa muut ihmiset rupesivat kyselemään näkisikö jostain kuvia tekemistäni kakuista. Siinä vaiheessa tuli bloggaaminen ajankohtaiseksi. Lisäksi blogi on alusta asti toiminut omana leivontapäiväkirjana, josta löytää helposti ne omat lempireseptit.”
2. Lempiherkkusi?

– ”Tähän jouduin miettimään vastausta pitkään ja tulin lopputulokseen että en voi nimetä vain yhtä lempiherkkua. Kaksi aivan ehdotonta lempiherkkua (jos näitä herkuiksi voi sanoa) on latte ja nachot, niitä nautin turhankin paljon. Leivontapuolelta valitsin ykköseksi uunissa paistetun kinuskijuustokakun ja raparperi-basilika cupcaket.
3.Kuvaile blogiasi kolmella sanalla.

– ”Tässä vaiheessa käytin ensimmäisen oljenkorren ja kilautin kaverille. Itse en olisi varmaan keksinyt mitään tähän, koska omaa blogia on vaikea katsella ulkopuolisen silmin. Sain ihania vastauksia joista valitsin nämä: silmänruoka, herkullinen ja kodikas.”
4. Mikä inspiroi blogiasi?

– ”Uudet maut, hurmaannun jos saan maistaa jotain hyvää ruokaa, juomaa tai leivonnaista ja se saa kokeilemaan omassa keittiössä uusia asioita. Kauniit kuvat antavat uusia näkökulmia omaan valokuvaukseen. Jokin herkullisen tuntuinen resepti saa aivot raksuttamaan ja usein omat ohjeet syntyvätkin yhdistelemällä monia eri ohjeita sieltä täältä tai saatan muuttaa juomani ihanan drinkin leivonnaisen muotoon.
5. Mitä emme tule näkemään blogissasi?

– ”Tätä pohdin myös pitkään, mutta en kyllä mitään takuuvarmaa osaa tähän sanoa. Ihan perusleivonnaisia kuten pullaa yms. ei tule enää oikein blogattua joten se voisi olla yksi, mutta toisaalta eihän sitä koskaan tiedä.”

6. Lempiblogejasi?

-Niitä on paljon, mutta mainittakoon ensimmäiseksi itse Dr.Sugar, koska teidän herkullisen reseptit ovat inspiroivia. Muita on esim. Arty McGoo, Sugar Belle, Belle Baie, Call Me Cupcake ja The TomCat Studio.”

Suuret kiitokset ihanalle Katrille, vastauksista, kuvasta ja kehuistakin vielä! 🙂

-Dr.Sugar-
Kommentit (1)
  1. Kiitos taas blogivinkistä! 🙂

    X Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *