Kurssitunnelmia

Viime sunnuntaina oli meidän ensimmäinen macaron-kurssimme Katrin kanssa Hellapoliisin tiloissa Helsingissä! Jos olet nopea, niin pääset vielä mukaan nyt tulevan sunnuntain 20.11 kurssille! Varaa paikkasi meilillä leivontakurssit@gmail.com.
Nyt viime sunnuntain tunnelmiin!
Kurssilla käytettiin Dansukkerin sokereita sekä Meiran laadukasta mantelijauhetta!
Meillä oli Katrin kanssa helppo ensimmäinen kurssi, sillä kaikki kurssilaiset olivat loistavia leipureita ja jokainen lähti kotiin mukanaan upeita macarons-leivoksia! 
Kurssilaisilla oli raikas mielikuvitus niin macaronsien väritysten kuin täytteidenkin tekemisessä! Katsokaa nyt miten suloisia!
Annin Uunissa-verkkokaupassa myytävillä makuaromeilla, saa sekä macaronkuoriin että täytteisiin ihania makuja! Niin helppoa! Meidän makunamme oli ihanat hattara ja minttusuklaa!
Isot kiitokset myös kurssin yhteistyökumppaneille;
Ja vielä lopuksi ilmoitusasiaa: joulukuussa meillä on tulossa kaksi seuraavaa kurssia! 4.12 on upea överikakkukurssi (75€) ja 11.12 herkullinen joulumakeiskurssi (55€), missä pääset valmistamaan vuoden herkullisimmat joululahjat! Näistä kursseista vielä myöhemmin lisätietoja, mutta jo nyt voit varata paikkasi meilitse leivontakurssit@gmail.com
-Dr.Sugar-
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *