Jännittäviä uutisia

Heippa vaan kaikille!
Täällä vietetään laskiaistiistaita ja samalla minun synttäreitäni!
Ja näiden juhlien kunniaksi meillä on teille muutakin kerrottavaa…
Dr.Sugarilta tulee kirja!
Osa varmaan tiesi ja muutama arvasi hitaasta tahdista päätellen, että olemme olleet toisien projektien parissa. Kirjaa teimme noin vuoden töidemme ohella ja se ilmestyy tämän kevään aikana! Kerromme lisää sitten lähempänä julkaisuajankohtaa. (..jos vaikka laitetaan sitten pari kirjaa jakoon lukijoille)
Kirja on tuttuun tapaamme keskittynyt jenkkileivonnaisiin ja kulkeekin nimellä ”Amerikan Herkkuja”. Se sisältää muutamia vanhoja suosikkejamme ja runsaasti uusia tuttavuuksia.
Meillä on kiireen lisäksi ollut erittäin jännittynyt fiilis. Oman kirjan julkaiseminen on ollut aina haave ja nyt sellainen on sitten tulossa. Muutamaan otteeseen on tullut kyyneleet poskille epäonnistuneita reseptejä kokeillessa ja matkassa on ollut myös riemua, kun omasta ajatuksesta on syntynyt herkullinen ja toimiva resepti.
Varmasti tulemme myöhemmin tekemään ihan juttua kirjan tekemisestäkin ihan ensimmäisestä kustantajan yhteydenotosta mallitaittoihin asti. On nimittäin kuvausten varrelta hauskoja kuvia ja ”behind the scenes”-matskua. :–)
Sellaiset iloiset uutiset tällä kertaa! Palataan asiaan!
Nyt lähden jatkamaan 22 vuoden iän saavuttamista! Halit ruudun toiselle puolen! 🙂
-Dr.Sugar-
Kommentit (22)
  1. Ihana uutinen jota jo uumoilinkin =) kirjan julkaisua innolla odottelen =)

  2. Oi, paljon onnea! 🙂 synttäreiden ja kirjan johdosta. Hihi, pakko käydä hakemassa se kirja sitten kaupasta kunhan julkaistuu 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *