Hortensia kuppikakut – Hydrangea Cupcakes

Huomenta!
Siitä asti kun olen nämä hortensia cupcaket muutamasta blogista bongannut tuli minulle lähes pakottava tarve kokeilla niitä! 😀
Ja näissä näyttävissä cupcakeissa parasta on se, että ne on oikeasti HELPPO tehdä.
Kuorrutteena toimi tälläkin kertaa hyvin pursoittuva buttercream. Itse värjäsin buttercreamin lilalla ja sinisellä, ja sen jälkeen laitoin kumpaakin samaan pursotinpussiin (kaksivärisen kuorrutteen saamiseksi). Sinistä laitoin jonkun verran vähemmän. Pursotukset tein yksitellen tähtityllalla. 
Kuppikakkujen pohjana tosiaan toimi eiliset mustikkamuffinit ja ne sopivatkin buttercreamin kumppaniksi loistavasti! Kuppikakkuihin pyrähti myös Karkkikauppa Sweetheartista saadut perhoskarkit!
Palaillaan! Huomenna Jinna 21v ! =)
-Dr.Sugar-
Kommentit (8)
  1. marsipaanipossu
    3.3.2013, 10:43

    Ovatpa kauniita! Onnea 21-vuotiaalle 🙂

  2. Kakkuateljee Pionilaakso
    3.3.2013, 14:03

    Upeita ja niin tyylikkäitä. Pitänee joskus kokeilla…

    Onnea Jinnalle!

    1. Kiitos kummallekin kommenteista ja kiitos myös onnitteluista! =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *