Herkkuklinikka: haastattelussa Marianne

Hei.
Nyt olisi vuorossa ihka ensimmäinen Dr.Sugarin herkkuklinikka, ideana esitellä teille kiinnostavia herkkualan ihmisiä ja kysyä heiltä kiinnostavia kysymyksiä. Tarkoituksena on myös nostattaa tietoutta elintarvikealan työmahdollisuuksista.
 Ensimmäisenä saimme kunnian haastatella Karkkikauppa Sweetheartin omistajaa Mariannea. Eikö meistä lähes jokainen lapsena ole toivonut olevansa karkkikaupan omistaja? 😉

Kun mietit takaisin lapsuuteen, mikä oli lempi herkkumuistosi?

Marianne: ”Suklaanmakuinen kova piippu, kouvolalaisesta karkkikaupasta ja Fazerin suklaanapit askissa, joita toivoisin ehdottomasti takaisin juuri siinä askissa!”
 Mikä on mielestäsi paras asia karkkikaupan pidossa?

Marianne: ”Parasta on että saa toteuttaa omaa intohimoaan, joka liittyy makeisiin herkkuihin mutta vahvasti myös estetiikkaan ja elämyksellisyyteen. Kauppiaana olossa on myös hienoa se, että saa itse valita juuri mitä myymälän valikoimaan kuuluu.”

Paras tuote Karkkikauppa Sweetheartissa?

Marianne: ”Ehdottomasti salmiakkikola ja merisuolatoffee.”

Mitä suomalaiset tahtovat karkkikaupasta?

Marianne: ”Onneksi suomalaiset haluavat yhä enemmän laadukkaita karkkeja, jotka oikeasti maistuvat hyviltä, tämä kulttuuri ehti jo jossain välissä hävitä Suomesta. Suomalaiset ovat kuitenkin siinä hassuja, että jos karkit ovat kauniissa pussissa tai paketissa niin ne mielettään aina lahjaksi.”

Tuleeko Sweetheartille paljon yhteistyöehdotuksia?

Marianne: ”Yhteistyöehdotuksia tulee sanotaanko ” kaikenlaisia”, monesti kivoja ja mielenkiintoisia. Enimmäkseen eri karkkivalmistajilta ja bloggaajilta. Myös tapahtumajärjestäjien kanssa tulee tehtyä yhteistyötä aika ajoin, tästä esimerkkinä hääsuunnittelijat.”

Oletko tavannut työssäsi paljon uusia ihmisiä?

Marianne: ” Yrittäjyyteni aikana olen tavannut paljon uusia ihmisiä ja mm. muita yrittäjiä, jotka ovat fantastisen mielenkiintoisia. On tullut myös paljon kanta-asiakkaita , jotka ovat kaikki todella hauskoja tyyppejä.”

Millaisia tilaisuuksia Sweetheartissa on mahdollisuus järjestää?

Marianne: ”Sweetheartissa on järjestetty muutama kirjanjulkkari tilaisuus sekä esim. pienelle polttari (8-10hlö) tai kaveriporukalle voi varata hetken ” Afternoon ice tea with Sweetheart” konseptilla. Siinä on pääosassa herkuttelu täysin sydämin.”

Sweetheart tarjoaa myös karkkibuffettia, kerro lyhyesti.

Marianne: ”Sweetheart vuokraa astiasettiä karkkibuffetteihin. Voin myös auttaa buffetin suunnittelussa ja stailauksessa. Karkkejä ei ole pakko ostaa Sweetheartista, ja moni tekeekin niin että ostaa osan täältä ja sitten ihan pakosti saatavat omat suosikit esimerkiksi perinteiset lakritsit muualta.”

Mistä sait inspiraation karkkikaupan upeaan sisustukseen?

Marianne: ”Sain idean pariisilaisista karkkikaupoista ja eräästä ranskalaisesta sisustuslehdestä.”

Parhaat tärpit kauniista karkkikaupoista ulkomailta?

Marianne: ”Pariisissa, A la mere de famille ja Le bonbon au palais. ”

BONUS!
Jos pitäisi elää koko loppuelämä vain yhdellä herkulla, mikä se olisi?

Marianne: ”Herkku…nyt on paha..sanon suklaa.”


KUKA: Marianne Isotalus
MISSÄ: Karkkikauppa Sweetheart sijaitsee Helsingissä osoitteessa Uudenmaankatu 32 (auki ma-pe 11-18 ja la 11-15)
PERUSTETTU: Sweetheart perustettiin syyskuussa 2011
KENELLE: Kaikille kauneutta ja herkkuja arvostaville.

Todella suuret kiitokset ihanalle Mariannelle vastauksista – seuraavalla kerralla onkin luvassa mielenkiintoinen vieras herkkuklinikalla, nimittäin Baking Instinct blogin Eleanora von Smöör!

Ketä haluaisitte että haastattelisimme? Kirjoita vinkkisi alle ja jännää miten käy! 🙂


-Dr.Sugar-
Kommentit (1)
  1. Stadin parhaat herkut Sweetheartista, merisuolasuklaa on mun suosikki nammm…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *