Gluteeniton mustikkapaistos
Taas on mustikoiden sesonki! Ihanaa <3 Me päädyttiin tekemään taas herkullista paistosta, mutta tällä kertaa täysin gluteenittomana! Mantelijauho tuo ihanaa suutuntumaa ja makua paistokseen. Tämä paistoksen perusresepti on muuten helposti muunneltavissa minkä tahansa marjan kanssa sopivaksi…meillä varmaankin seuraavaan paistoserään pääsee vadelmat tai punaviinimarjat! <3
Gluteeniton mustikkapaistos ohje;
250g mustikkaa
75 g voita
1 ½ dl mantelijauhetta
1 ½ dl gluteenitonta jauhoseosta
1 dl sokeria
1. Valmistele n. 20×20 (meidän vuoka oli n.25x25cm) vuoka vuoraamalla sen leivinpaperilla tai voitelemalla sen pinnan. Voit tehdä muruseoksen kulhossa sähkövatkaimella tai yleiskoneessa.
2. Sekoita kaikki ainekset yhteen. Sekoita kunnes seos on murumaista.
3. Ripottele muruseosta pieni määrä vuokaan ja sitten lisää mustikat. Levitä sitten loputkin muruseoksesta marjojen päälle. Paista kullanruskeaksi 200 asteessa, eli n. 15-20min uunista riippuen
4. Tarjoile jäätelön tai vaniljakastikkeen kera, tai herkuttele sellaisenaan <3
Innostuitko mustikoista? Kurkkaa myös nämä
Onko teillä suosikkeja mustikkaresepteissä? 🙂
-Dr.Sugar-
Mustikkasesonki on kyllä loppukesässä ihan parasta! Herkullisen näköistä paistosta! ♥
Aivan parasta! <3 ja iso kiitos! 🙂