TULIAISIA | SMALL GIFTS

Helsingin reissulta ei tarttunut tällä kertaa mukaan mitään suurempaa, mutta pieniä tuliaisia hankin kyllä, sellaisia, joita on helppo sujautella pieniin joulupaketteihin.  Tuoksukynttilä on Habitatista ja puinen leipälautanen ja saippua Samujilta. Erehdyin nuuhkaisemaan saippuaa ja sen jälkeen se oli pakko hankkia, se tuoksuu ihan juhannuskoivulta. Aivan täydellinen joulusaunaan. Pellavapyyhe puolestaan on Lapuan Kankureilta ja ehkä ihaninta vähään aikaan, kuulette siitä lisää vähän myöhemmin.
Virittelin ikkunaan joulukynttelikön ja sytytin eläviä tulia ympäri alakertaa. Tästä on hyvä jatkaa itsenäisyyspäivän tunnelmointia.
Hyvää Itsenäisyyspäivää teille kaikille!

Small gifts from the trip I did earlier this week. The soap and the wooden plate are from Samuji, the candle is from Habitat.
Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Ostin nuo tuliaiset vähän sillä silmällä, että kelpaavat tarpeen tullen paketteihinkin. Tuollaisia pieniä hemmottelujuttuja on kiva sujautella sellaisten henkilöiden lahjapusseihin, joilla entuudestaan on jo kaikki tarvittava.

   Kiitos samoin, ja ihanaa adventti-illan jatkoa sinne! 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Nuo pyyhkeet ovat laadultaan aivan käsittämättömän ihania, olen ihan täysin hullaantunut niihin. Eli en voi kuin suositella! Jos olet harkinnut pyyhkeitä niin pysypä linjoilla, kirjoittelen alkuviikosta niistä lisää ja jutun mukana tulee kiva pieni ostoetukin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *