MATERIALS

Tässäpä taas vähän lisää materiaaleja. Kun vuokrakämpän sisustuksessa ei oikein tapahdu mitään ja ajatukset pyörivät koko ajan remonttiprojektin ympärillä, tuntuu luontevalta kirjoitellakin pääosin tästä aiheesta. Valitettavasti vielä toistaiseksi joudutaan elämään tällaisten materiaalikollaasien varassa, mutta kyllä sekin päivä vielä koittaa, kun saan kääriä hihat ja ryhtyä sisustushommiin ihan konkreettisesti. Siitäpä vasta juttua seuraakin!
Näiden kuvien taustalla on Linie Designin Mendoza-matto, sama, joka vilahti tuotekuvan muodossa postauksessani jokunen päivä sitten. Matto on vielä ihanampi luonnossa, olen jo mielessäni sijoittanut tuon ruokasaliin pöydän alle. Sävymaailman oleskelutiloihin ajattelin napata kakluunista, joka vastaa suunnilleen väriliuskan toiseksi tumminta vihreää. Olohuoneeseen vaaleaa harmaata ja ruokasaliin astetta tummempaa tuohon väriin menevää, liuskassakin on jo pari potentiaalista vaihtoehtoa tähän. 
Ihastelin myös Örsjön katalogia ja laitoinpa sieltä jo jotakin pientä tilaukseenkin. Tuo eilisen postaukseni Kvist-valaisin jäi kuitenkin vielä harkinnan asteelle. Messinkinen lankavedin on puolestaan peräisin eräästä projektistani, sekin toimisi vallan hyvin myös omassa kodissa. Yksinkertaiset ja klassiset lankavetimet ovat aina hyvä valinta, ne tuovat kivan pienen säväyksen niin moderniin kuin vähän klassisempaankin kaapistoon.
Sellaisia suunnitelmia tänään. Huomenissa on luvassa vapaapäivä, jonka tosin ajattelin viettää aika tiiviisti kameran varressa. Katsotaan, josko saisin tehtyä vaihteeksi pientä sisustusjuttua vuokrakodistakin. 
Mukavaa illanjatkoa!
Here´s some inspiring materials for our new home. I love that rug from Linie Design, it would surely look good in our dining room. I will match the color scheme for the living and dining rooms with our old petrol-shaded fireplace; light grey for the living room and something darker to the dining room. There are some great options in the color sample, but my hunt for a perfect shade will still continue…
Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Heippa Hanna! Vedin on Helakaupasta. On kyllä ihana vedin ja myöskin oikein mukavan hintainen. 🙂 Näitä on messinkisen lisäksi myös nikkelöitynä, mustana ja valkoisena, tosi kivoja nekin!

 1. 3

  Anonyymi sanoo

  Nyt on kyllä pakko kommentoida:) niin ihania materiaalivalintoja. Eikös tuo matto ole juuttia? Oon ihastellut sitä ja samoin linie designin comfort-mattoja jotka nekin lettikuvioisia, mutta villaa. Tuo on ehkä kivemman sävyinen tuo juuttinen. Linie design mattoja on muutama muukin kiva mitä oon miettinyt, erityisesti arctic ja sirius..oihoih.ihania! Mistä tuo väriliuska on hankittu? Onko tikkurilan vai teknos vai minkä? On tämä rakennusvaiheen jälkeinenkin aika työlästä kun sisustukseen pakostakin pitää uusia mm.verhot jne ja sitten piha. Mutta kivaahan tämä. Tsemppiä urakkaanne! Kiva lukea ja saada ideoita, joita soveltaa omaan kotiin!

  • 3.1

   sanoo

   Joo, tuo on juuttia muistaakseni kokonaisuudessaan. Nämä lettimatot ovat kyllä ihania, Comfort myöskin on ihan mieletön, se onkin sitten taas vähän eri tyyppinen. Hienoja mattoja kyllä heillä kokoelmissaan!

   Tuo väriliuska on Tikkurilan kartasta, nyt en kyllä enää muista värikoodia eikä kuvastakaan oikein näe tihrustaa. Täytyykin tarkistaa se. Ja joo, hommat ei todellakaan lopu siihen, kun talo valmistuu. Pitäisi se sisustaakin ja se piha – siinä riittää kyllä puuhaa myöskin. Mutta kivaahan se puuhailu vain on! Kiitos tsempeistä ja kivaa viikonloppua. 🙂

 2. 4

  sanoo

  Kauniita kollaaseja, jälleen!!! Noista vetimistä, joista Anonyymikin kysyi, lisäisin vielä sellaisen sivun, kuin superfront.com. Sielläkin on kaunis lankavedin Wire. Hintaakin on reippaasti, mutta maiju-saw blogin ja instagramin kautta löysin ne itse ja ihastuin sen verran, että tilasin yläkaappeihin ja alakaappeihin nuo nahkaiset lenkit. Ovat kauniita, ei kaduta, kannattaa kurkata Maijun sivuilta. Sinulle Maija mukava vapaapäivää!

  • 4.1

   sanoo

   Oih, Superfrontilla on kyllä ihania vetimiä! Tuo Maijullakin oleva on kyllä tosi nätti, meidän Koodin Annella on myös samanmoiset keittiössään ja hänkin on niitä kovin ylistänyt. 🙂 Vetimet tekevät niin paljon ilmettä kaapistoon, että minusta niihin voi ja kannattaakin panostaa, ei mene hukkaan.

   Mukavaa viikonloppua sinne suuntaan!

  • 5.1

   sanoo

   Voi kiitoksia, Hanna! 🙂 Nuo Morriksen kankaat ovat kyllä ihan älyttömän ihania, vaikea valita suosikkia kaikista kauniista kuoseista. Voisin ottaa ne kaikki!

 3. 6

  Anonyymi sanoo

  Kaunis kollaasi, ihania valintoja! Löytyykö muuten noita kyseisiä lankavetimiä eri pituuksilla; lyhemmillä tai pidemmillä väleillä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *