Vaihtuva taidenäyttely

On se hyvä että on sellaisia ystäviä jotka lähtee illalla työpäivän jälkeen toisen hetken mielijohteesta mukaan Ikeaan.
Mulla meinaan iski hirveä sisustusinspiraatio tänään, oma auto ei pelaa ja hirveä hinku Ikeaan. Mä kaipasin hirveästi tuohon sohvan päälle tauluhyllyä ja nyt sen sain.
Meille tulee nähtävästi vuoden alussa heti lehtikuvaaja tänne, ja musta tuntui että haluaisin jotain täällä vielä laittaa ennen sitä. Tyhjät seinät näyttää todella tylsältä kuvassa vaikka olisi kuin kiva tapetti alla…

 No nyt on tauluhylly ja olen todella tyytyväinen! Mun mielestä on tosi kiva kun tuohon voi vaihdella noita tauluja vaikka joka päivä! Sitäpaitsi nehän vaihtui vähän jo tässä kesken mun kuvaamisen. Mun lemppari joulukoriste, tuo pitkä enkeli löysi vihdoin hyvän paikan.

Kaivoin sellaisia tauluja tuohon mitä nyt satuin tähän hätään löytämään. Monet näistä odottaa pääsyä makkariin tai mun omaan huoneeseen. Tuossa on mm. pappani maalaama ikoni, kauan kauan sitten kummeiltani saatu perhostaulu joka mulla on ollut seinällä aina, oliskohan sekin ollut jopa Espanjassa mulla mukana, mun teininä piirtämä naisen kuva, mun tekemä ristipistotyö ja mummin seinällä AINA ollut taulu jonka just viikko sitten kiikutin meille (tuo isoin taulu).

Moni näistä on mulle siis todella tärkeä taulu ja nyt sain ne vihdoin esille!
Vielä olkkari kaipaisi sohvapöytää. Olen suunnitellut tähän yhtä tai kahta pientä pyöreää pöytää. Samoin odotan että pääsen laittamaan lattialle takaisin mun uusimman olkkarinmaton, nyt meillä on toistaiseksi tuo vanha ja kulahtanut. Se sohvapöytäkin on kyllä ihan turha ennen kuin tuo koiruus oppii vähän käyttäytymään…
Pirulainen on nyt joka kerta tuhonnut täällä kotona jotain meidän poissaollessa, ja mulla alkaa kyllä hymy pikkuhiljaa hyytymään… Ekat poissaolot sujui tosi hyvin, mutta eipä enää, vaikka jättäisin mitä kivaa puuhaa koiralle tänne. Happy lightistakin riiviö repi alimman pallon rikki, hemmetti…
Eli en siis sisustele mitään matalalle tulevaa vielä pitkään aikaan. Matotkin vain vilahtaa hetken lattialla kuvausten aikana. Tauluihin Unto ei sentään vielä yletä.

-Henna-

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ihana, meillä kanssa tarvitaan vielä seinähyllyä, kunhan keksin lopullisen paikan 😉 Kun tarvii saada esille vielä vähän jotain ihanaa 😀

  • 1.1

   sanoo

   😀 Jep. Meillä on oikeasti vielä tosi vähän paikkoja tavaroille, siis kaappeja hyllyjä tms kun huoneet ei ole kaikki käytössä, eikä täällä ole mitään kiinteitä kaappeja tms niin kuin nykyajan kodeissa.

 2. 2

  sanoo

  Moik!

  Laita koira kylpyhuoneeseen tai vessaan tai johonkin pieneen tilaan kun olette pois – eteiseen?

  Koira tuntee olonsa turvallisemmaksi kun ei ole niin paljoa vahdittavaa (koko taloa) ja tuhotkin ovat huomattavasti pienemmät kun ei pääse kaikkialle.

  Oletko jo lukenut Koirankorjauskirjan 😉 kannattaa siis niin ehdottomasti lukea kyseinen opus ja ennaltaehkäistä ongelmia.. kyseiseen koulutusmetodiin perustuen on oma keskustelupalstakin, jossa kirjan kirjoittajakin antaa välillä neuvoja – kannattaa vähän lueskella, niin saattaa saada jujusta kiinni http://www.koiraneuvola.fi/keskustelu/

  Terv. Se Outi Peltoranta 😉

  • 2.1

   sanoo

   😀 Joo mä oon täällä vähän pähkäillyt että mihin koiran laittaisin. Meidän vessat ja suihku kun ovat ihan liian pieniä, sehän olisi muuten ihanne paikka.
   Lastenhuone ei missään nimessä, eikä remppaamattomat huoneet, olkkarissa ei ole kaikkia ovia jotka saisi kiinni ja keittiön toinen ovi ei mahdu menemään kiinni… siksi koira on saanut olla tässä keittiö-olkkari-aula tilassa…Pitäisi kyllä joku ratkaisu keksiä tähän.
   En ole vielä lukenut, vaikka mitä muita olen kyllä lukenut mutta tuo on vielä lukematta. Joku muukin siitä vinkkas mun muistaakseni. Täytyykin varata se kirjastosta.
   Kiitos vinkeistä.:)

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Odottelen kissojen postausta siitä kuinka uusi tulokas alkaa taloon sopeutua. Mutta ehkpä ens vuoden puolella kun joulu hössötykset on menneet.
  Timo

 4. 5

  Anonyymi sanoo

  Ainakin seitashop.fi -verkkokaupasta saa varapalloja niihin happy lights -valosarjoihin. Kannattaa tosiaan kokeilla laittaa koira johonkin pienempään tilaan. Esim. kompostiverkosta voisi kyhätä jonkinlaisen aitauksen jos mikään huone ei sovi tarkoitukseen. Onnea hauvavauvasta, kyllä se vielä tavoille oppii 🙂

  • 5.1

   sanoo

   Hei kiitos vinkistä, se seitashop onki tosi hyvä! Koira veti tänään lopunki valosarjasta rikki, suurinosa palloista tosin vielä ehjänä. Sen sijaan et ostaisin kokonaan uuden, tuolta saakin sitten puuttuvat pallot ja uuden valosarjan palloille paljon halvemmalla.:)

   Tänään jätin keittiöön, ei auttanut…:/
   Kiitos, kaipa tämä tästä!:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *