Tapetteja jälleen

 Monet kerrat olen pyörinyt netissä tapettien maailmassa ja pähkäillyt, minkä tapetin laitankaan mihinkin huoneeseen. Monet tapetit päätin melkein heti, että tuo se on, mutta eniten päänvaivaa on tuottanut mun tuleva ”Ateljee”. Yhden ihanan tapetin sinne aiemmin löysin, mutta se oli loppuunmyyty….
Kunnes mä eilen muistin taas tämän Sandbergin Liljekonvaljin. Kysyin siskolta hyväksynnän, me kun ollaan sovittu että sisko saa auttaa päättämisessä, siitä kun tulee vähän niin kuin meille yhteinen tyttöjen hengailu ja askarteluhuone. Sain hyväksynnän ja pistin tilauksen menemään. Iiihan liian aikaista edes haaveilla mun huoneesta vielä, mutta kun alessa oli niin pyh, mä tiedän ettei mun mieli tästä muutu enää kun jotain olen päättänyt. Tai toivottavasti ei muutu koska sitten onkin myöhäistä katua!:D
Joka tapauksessa, mun mielestä toi on ihan mielettömän ihanan raikas, kesäinen, valoisa ja tyttömäinen tapetti, eli ihan täydellinen siihen tilaan. Tyttöjen salaiseen ateljeeseen.:)

 Siinä huoneessa on myös jännä ihan pieni ns. käytävä joka vie lastenhuoneeseen. Siis ihan sellainen pieni neliön-kahden tila jossa on ovi sinne lastenhuoneeseen, vaatekomeroon ja pieni ns. kulmaus johon laitan varmaan avohyllyjä. Vaikea selittää ja kuvaa en nyt saa kun tila on nyt täynnä pyykkiä… Joka tapauksessa vaikka tila onkin vähän kuin samaa huonetta, päätettiin että siihen tulee mustaa Liljekonväljiä. Ajattelin että se näyttäisi myös hauskalta lastenhuoneen suunnasta, jos ovea pitää sinne auki. Lastenhuoneessa kun on vähän mustaa myös sielä täällä.

Loppuun vielä Sandbergin Amelie. Tätä tilasin rullan makkarin vessaan. Kyselinkin tuossa tänään Facebookin puolella että tietääkö kukaan kestääkö non woven-tapetti vähän kosteutta. Muut tapetithan meillä ovat paperia, niin kuin tuo liljekonvälj, mutta tämä on non woven ja sopii varmaan paremmin vessatilaan. Nuo paperit kun ei kestä yhtään pyyhkimistä…Vaikka perinteisesti yritetään rempassa pääosin mennä, niin saa kosteat tilat olla poikkeus, käytäntöäkin pitää ajatella välillä. Siinäkin wc:ssä maalaan alaosan kaakelit valkoiseksi ja yläosaan tällainen pirteä kesäinen kukkameri.:)

Kuinkas muutenkaan, meillä kun ollaan!

Oli muuten hullua nähdä itsensä eilen ihan lehden kannessa. Kodinrakentaja- lehti ilmestyi ja mä olen ollut aivan häkeltynyt. Kuvat oli hirmu kauniita, värikkäitä (onko meillä oikeasti noin paljon värejä?? ) ja teksti hyvä. Tykkäsin itse ainakin kovin.
Ensi viikon kuvaukset peruuntui kun tämä juttu oli näin iso, ja mä olen todella helpottunut. Varsinkin nyt kun täällä sairastellaan enemmänkin, niin ei oikeasti jaksa nyt hosua mitään. Saapahan kiireettä myllätä makkaria ja olkkaria kuntoon.

Kädet syyhyää päästä sisustamaan, mutta olo on nuutunut ja väsynyt, mun pöpö ei ole vieläkään lähtenyt. Ehkä sitten ensi viikolla tai viikonloppuna jos jotain jaksaisi…

-Henna-

Kuvat Sandbergin eli täältä.

Kommentit
 1. 3

  sanoo

  Kauniita valintoja. Heti aloin miettimään, että mitähän mä tapetoisin seuraavaksi. No, itseasiassa 11 v:n huone odottaa tapetointia, kun tapetitkin on jo valmiiksi hankittuna.

  • 3.2

   sanoo

   Tyttö on, ja tapetiksi tulee Kompis sarjan isot sydämet vaaleanpunaisella pohjalla. Alunperin ajattelin niitä sinipohjaisia sydämiä, mutta satuin saamaan tuota vaaleanpunaista tosi edullisesti. Tosin vaaleanpunainen ja pinkki onkin enemmän neitokaisen mieleen.

 2. 4

  sanoo

  Minä olen jo pari vuotta sitten päättänyt että haluan tuon kielotapetin meidän yläkerran vessaan. No, vessaa ei ole vieläkään tehty, mutta nyt on jo suunnitelmat muuttuneet niin paljon että tuo ei enää sopisikaan. Eli nyt pitäisi keksiä joku muu huone johon tuon saisi laitettua, se on niin kaunis!

  • 4.1

   sanoo

   Joo toi on kyllä! Taisin sen aikoinaan bongata Uuden kuun Emilian blogista, ja heillä sitä mun mielestä oli just vessassa. Voi että se olikin kaunis muuten valkoisessa wc:ssä!

 3. 7

  sanoo

  Meillä on non-wovenia vessassa ja kestää. Olen joskus onnistunut pärskyttää vettäkin tapetin pinnalle ja ihan on nätisti kuivunut pois, kun muistaa pyyhkäistä vielä varalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *