Taas flunssaa. Mur.

Mä olin päättänyt etten aio saada tuota kaikkien muiden sairastamaa flunssaa, mutta kyllä se nyt vaan yrittää niin kovasti tulla ettei tuonne aurinkoon viitsi lähteä… Täytyy toivoa että huomenna olisi parempi olo, koska on näitä säitä sen verran pitkään odotettu ja kyllä nämä flunssailut saisi jo riittää.
Tämä viikko on taas mennyt niin nopeasti, ensin vapun vuoksi, sitten puolikuntoisuuden vuoksi, ettei ole nettiin kauheasti ehtinyt. Hyvä niin, ei sillä.
Blogiin piti kuitenkin tulla sanomaan moi!

Vappu meni kivasti, hyvää ruokaa, hyvää seuraa ja ihan kiva sää. Viikonloppu on vapaata, mies rapsuttelee tuolla seinää. Josko minäkin pääsisin huomenna.
Hullua että nyt on jo toukokuu, miehellä on loma parin viikon päästä jo, ja me kyllä suunnataan mökille silloin. Jotenkin olen niin odottanut mökkeilyä, ollut sen verran hektistä taas että mökin rauhaa kaipaa kovasti.
Ja plaa plaa. Pää ei toimi tänään, joten ei muuta kuin mukavaa viikonloppua kaikille!

-Henna-

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Tiedän kyllä mitä on sairastella usein … tsemppiä sinne ja lepoa/kuumaa juomaa nyt vaan :)Paranemisia! T:Niina ja 4kisua

 2. 3

  sanoo

  Sama täällä, sain taas flunssanpoikasen päiväkodista, missä olin tekemässä sijaisuutta 🙁
  Toivotaan paranemista kummallekin ja kuiteskin mukavaa viikonloppua!

  • 3.1

   sanoo

   No höh… Mä tässä jo hermoilen että pitääkö maanantaina lähteä lääkäriin kun kurkkukipu jatkuu vaan… Vihaan nieluviljelyä ja mihinkäs sitä lapset taas työntää siksi aikaa… Täytyy toivoa että huomenna olisi jo parempi olo!
   Kiitos samoin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *