Siivottu

 Eilisestä asti siivottu, tänään koti puhdas, uusia kukkia ostettu ja kerrankin tavarat järjestyksessä. Odotin vierasta jonka piti tulla kotia katsomaan, olisi ollut vähän erilainen juttu tämä, kiva juttu. Odotettiin ja odotettiin, mutta vieras ei tullutkaan. Potutti, mutta onpahan nyt puhdas koti!
Mä olen todella laiska siivoamaan, siivoan kunnolla yleensä vaan just kun vieraita tulee. Toivottavasti tämä vierailu kuitenkin onnistuu joskus toiste.
Koska kerta tuli siivottua, otin sitten kuviakin oikein urakalla, meidän todella keskeneräisestä kesäisestä kodista!

Miehellä on nyt nuo ullakon ikkunat työn alla, niin kuin näkyy. Käytiin meidän ”kaksosten” kanssa kuvaamassa kerrankin koti myös asemalaiturilta. Muksut niin tykkäs juosta tuon mäen alas. Minä taas ihmettelin että miten täällä ei ole seinillä graffitin graffitia??:D (arvatkaa vaan miten nykyään huomaa kummasti joka paikassa ne graffitit ja tagit…)

Ei ole muuten enää koti radan puolelta mikään kummitustalo! Kummasti vaikuttaa kun sai levyjä ikkunoista pois! Enää kaksi levyä tällä puolen.:) On muuten tuo Korso-puskakin aika selkeä nyt ennen kuin rikkaruohot kasvaa kunnolla. Voi kun joku pitäis sen kunnossa, ihan sen kunniaksi kun tämä talokin pääsi nyt elämään!

Mulla on taas pää täynnä ideoita, luin uusinta Kotivinkkiä ja ideat vaan pulppusi lehdestä mun päähän! Tajusin myös että tähän pihaan tarvitaan ehdottomasti lipputanko! Se vaan kuuluisi olla siinä pihan kallion päällä, uljas talo, uljas suomenlippu. Kunhan tämä talo saadaan ensin kuntoon.

-Henna-

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  hirvitys kun toi junarata on lähellä, eikö kolina häiritse?..ja lasten kanssa saa olla varmaan tosi tarkkana..

 2. 3

  sanoo

  Jonkin aikaa blogiasi seuranneena; arvostan työtä mitä teet, ihailen taloa ja projektia,jonka kanssa elät. Aurinkoisia päiviä elämäänne!

 3. 4

  sanoo

  Anonyymi: Tottakai se on lähellä, kun asemalla ollaan.:D Kolina ei häiritse, ja lapset ei todellakaan mene radalle. Piha on eripuolella kuin rata, ja kävelytie ja aita on välissä. Lapset kyllä tietää olla pihalla kun niin on käsketty eivätkä edes uskaltaisi pitkälle lähteä.

  Alli: Niinpä!:)

  Elina: Sun kommentti tuli kolme kertaa, poistin ne kaksi muuta.:D
  Suuri kiitos sinulle!:)

 4. 5

  sanoo

  Arvaan, että olisi ollut lehtijutun teko ja kuiven otto tänään? 🙂 Oli niin harkitun huolimattomasti tavarat "levällään", aivan kuin lehtikuvissa.

  Teillä on tosi ihana ja kaunis talo ja päivä päivältä teette sitä vain kauniimmaksi. Ihailen ja iloisena seuraan 🙂

 5. 6

  sanoo

  Nina: No ei ihan, ja mä yleensä aina otan kuvia tohon tyyliin.:) Voi kun meillä aina oliskin sellaista kuin eilen…tai on, mutta lisäksi tavarat enempi levällään, pyykkiteline keskellä keittiötä, ruokaa pöydänalunen täynnä jne…:D

  Kiitos!:)

 6. 7

  sanoo

  Oi miten kivoja kuvia,kelpaisivat lifestyle- tai sisustuslehteen! Ja alikulkutunnelikuva oli loistava kontrasti näteille interiööreille. Kylläpä teidän talo näyttää kivalta sisältä ja ulkoa.

 7. 9

  sanoo

  Kiitos teille!:)
  Olisi se kyllä kivaa päästäkin johonkin sisustuslehteen, ei vaan taida ihan vielä olla sen aika…:) Itse tykkään kyllä talosta kovin, siis ulkonäöstäkin. Niihin graffiteihinkin vähän sokaistuu jo, ei satu niin silmiin enää kun on kaikkea nättiä ympärillä myös.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *