Roosa lattia

Nyt on sitten rosa lattia meidän olohuoneessa! Oikein kiiltävä, ei niin tasainen mutta mun mielestä oikein kaunis lattia. (Tämä kuva ihanasti valehtelee että olisi muka tasainen)
Yksi ihanin piirre tällaisessa vanhassa yksikerroksisessa talossa, on nämä näkymät monen huoneen läpi.:) 
Lastenhuone on todella pimeä kun puu on juuri tuossa ikkunan edessä. Huoneessa on muutenkin vain yksi ikkuna, toisin kuin esim. olkkarissa ja keittiössä. Tässäkin kuvassa huomaa miten lastenhuone on pimeä ja muut kylpee valossa vaikka ulkona onkin melko synkkää…
Huomaatteko, keittiökin näyttää jo melkein keittiöltä.:) Pientä fiksattavaa vielä, kuten liesituulettimen sähköt, listoja, paneeleja vähän, uunin maalaus ym ym. Lisäksi yksi kaappi oli tietenkin väärä, ja joudutaan TAAS mennä Ikeaan sitä vaihtamaan…(Se kun on niin kivaa kun saat kiertää koko penteleen puodin yhden tavaranvaihdon takia…)
Nämä kolme huonetta ovat siis vielä kesken mutta periaatteessa asumiskunnossa. Näihin kolmeen keskeneräiseen huoneeseen muutetaan todennäköisesti muutaman viikon sisään.:D Niin jännää, ihanaa, pelottavaa, raskasta ja hullua samaan aikaan!:D
-Henna-
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ihanan värinen lattia!! Jos voisin tehdä meille "oman huoneen", valkkaisin lattian väriksi ihan varmasti tuon roosan <3 Ja tosiaan, tuo mainitsemasi näkyvyys huoneiden läpi toiseen on kyllä parhautta. Siitä itsekin pidän ja siksi seiniin tullaankin puhkomaan hieman lisää oviaukkoja jos kaikki hyvin vielä joskus päättyy 😉

 2. 3

  sanoo

  Todella kaunista!
  Mä haaveilen juuri tuollaisesta isosta vanhasta talosta, missä olisi näkymä huoneesta toiseen.
  Ehkä sitten joskus. =) Nyt asutaan keltaisessa talossamme ja saadaan tämä valmiiksi. Mies kyllä vannoi, että ei tästä muuta mihinkään ja voipi olla ihan oikeassa. =)

 3. 4

  sanoo

  Vau, loppusuora häämöttää näiden huoneiden rempassa! Jaksuja viimeisiin viilauksiin! TOivottavasti edessä häämöttävä muutto antaa voimia.

  Meillä on alakerran täysremontti alkamassa (vaikka luulin sen jo olevan valmis tähän aikaan kesästä) varsinaisesti vasta ensi viikolla. Nyt on kuitenkin kesäloman aikana tehty tylsät alkuhommat, kuten katon maalaus, seinien paklaus ja hiominen jne.

 4. 5

  sanoo

  Ihana lattia!! Ja reipas olet! 🙂 Pääsisipä itsekin jo sutimaan.. jotenkin "kesäloma" hurahti ohi vaan liian nopeaan ja nyt työnteko haittaa "harrastuksia" 🙂

 5. 6

  sanoo

  Oooo mikä lattia! Mitenköhän saisin miehen suostuteltua hyväksymään saman värisen? 😀 Meidän lautalattiat on vaaleanharmaat koko talossa.

 6. 8

  sanoo

  Uu-la-laa mikä lattia! Teillä on kyllä niin vekkulit värimaailmat kotona että ihan pistää hymyilyttämään! 😀 En itsekään malttaisi odottaa, että pääsen tuonne tavarani muuttamaan. 🙂

 7. 10

  sanoo

  Ninni: Eikös ookin?:) Makkari ja mun huone tulee vielä tuolla värillä.:) Niinpä, tuo näky on ihana, ja vielä ihanampi kun on vähän valmiimpaa.:)

  Hullua että teillä vielä "tilanne päällä".:O

  Saana: Kiitos! Tapettitalon Oratuomea.:)

  Anrinko: Voi mutta teillähän on niiin ihana koti! Vaikka kyllähän sitä aina haaveilee vähän muustakin kuin mitä jo on, eri asia onkin sitten että toteuttaako vai ei.:)

  Rullakatariina: Kiitos! Joo nuo loppuviilaukset on ihan jees, enempi hirvittää että miten jaksetaan loput 5 huonetta ja vessat ym.:D No teillä onkin sitten pahin ohi, loppu onkin sitä kivempaa.:)

  Hanna: Haha, kiitos.:D Meillä on onneksi vielä lomat edessä, josko saisi sitten jotain vielä enempi aikaiseksi.:)

  Emma: Harmaakin on todella kaunis! Mä meinasin harmaalla vetää täällä kaikki alunperin mutta se ei sitten sopinutkaan tapettisuunnitelmien ym kanssa. Eli nyt mennään näillä.:)

  Koo: Niin on.:)

  Sari: Hih, toivottavasti siis hyvällä tavalla vekkulit.:D

  Kaisa: No ei tosiaan! Ne on ihan parasta.:)

 8. 11

  sanoo

  Ihan täydellinen! Ja tuollaisessahan pitääkin olla kolhua ja kulumaa älä sinä tasaisen perään huutele 🙂

 9. 13

  sanoo

  Kioto: Niin toki pitääkin, siksi niitä ei olla millään isoilla koneilla hiottukaan ihan tasaiseksi. Näissä vaan tahtoo jäädä sukka kiinni lattiaan kun on sen verran tikkuista.:D

  Jii: Kiitos.:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *