Rakkautta vaan

 Facebookissa jo eilen vilautinkin mun uutta mummotuolia. Tai no, ei se kovin uusi varmaan ole mutta mulle uusi.
En tiedä miten mulla onkin ollut näin hyvä tuuri, viimeksi löysin meidän lähikierrätyskeskuksesta täydellisen valaisimen ja nyt pitkään etsimäni vanhan nojatuolin.
Hirveällä työllä, kinaamisella ja autoon ahtaamisella se on vihdoin täällä kotona! Ensin mies vihasi sitä, mä jätin sen mökötyksen kera sinne (jep, mökötin, lapsellista, tiedän.) ja aamulla ryntäsin takaisin varaamaan sen. Mä kyllä arvostan mieheni mielipidettä mutta olen jo oppinut että mies ei ikinä alkuun tajua mun sisustusideoita mutta lopulta tajuaa ne, kunhan olen ne toteuttanut.
Tänään sitten mentiin paikan päälle sitä kahdella autolla hakemaan. Toisesta se ei mahtunut luukusta sisään vaikka autossa muutoin oli tilaa ja toisesta se mahtui luukusta mutta sisätilaa oli liian vähän. Lopulta mies pää savuten kuljetti tuolin pienessä autossaan takaluukku auki ja minä ajoin hiljaa hiipien perässä toisella autolla lapset ja koira kyydissä.
Nyt se on paikallaan, mies suukotettu kiitollisena, jonka ansiosta savukin vähän laantui, ja täällä istuu onnellinen vaimo ihailemassa vanhaa tuoliaan.
Tuoli ei muuten jää tuohon, mulla on mielessä huonekalujen siirtoa paikasta a, paikkaan b, b:stä paikkaan c jne jne. Tästäkin mies varmasti riemastuu, mutta se ei onneksi ole tämän päivän murhe!

Ennen tätä kaikkea tuolihässäkkää on tapahtunut muutakin.
Ensinnäkin tärkein, Eppu on taas mun ystävä. Se taisi loukkaantua kun päästin taloon ja kainalooni uuden, jo edesmenneen kissavanhuksen, Johnin. Eppu ei ollut mun ystävä silloin yhtään, vaikka ennen se oli ihan mun kissa. Nyt herra on palannut mun kainaloon. Mä olen niin iloinen tästä että suosiolla istuin tänään puoli tuntia jalat puuduksissa pikkuisen liimautuessa kylkeen.

Eilen meillä oli raparperipäivä. Käytin pihan raparperit, niistä tuli piirakkaa ja mehua. Piirakassa on myös itse poimittuja mansikoita. Lapsille oli elämys päästä keräämään mansikkamaalle mansikoita, itsekin olen kerännyt viimeksi lapsena mökkimatkalla niitä. Mies yritti sanoa että ”tuosta saisi kyllä ostaa valmiiksi kerättynäkin niitä…” mutta ääni jäi kakkoseksi mun ja varsinkin lasten huutaessa että ei kun pellolle!

Viikonloppuna tanssimme myös häitä. Samin veli meni vihdoin naimisiin 11 vuoden ”seurustelun” jälkeen. Mikään ei sinänsä muuttunut, lapset ja talo on jo, mutta olihan se kaunis ja mukava päivä. Kaikilla oli kivaa ja rentoa!

Siitä pääsenkin päivän viimeiseen aiheeseen,

Kiitos Sami näistä vuosista, jatkukoon ne yhtä ihanana jatkossakin!
Tänään siis vietämme kolmatta hääpäiväämme.

-Henna-

Ps. Tämä postaus on myös omistettu äidille ja mummille jotka tulee kohta ”lankojen läpi” ellen pian tee postausta!;)

Kommentit
  • 4.1

   sanoo

   Heh, en mä edes aina oo mutta sillon otti niin päähän. Kyseessä kuitenkin tuoli joka voi mennä koska vaan ja uutta et heti löydä mistään… Onneksi se oli sielä vielä seuraavana aamuna.:D

 1. 6

  sanoo

  Tuoli on aivan ihana, kaunis muodoltaan ja sopii teille..katselin muutenkin kotianne ja voi kuinka kaunista teillä on 🙂
  Minä se painiskelen sisustukseni kanssa, koska taidan olla vaan nykyiseen tyyliin lopen kyllästynyt mutta on yksi asia mistä en koskaan luovu ja se on pitsi ja pitsiä myös talvella, pitsiä siellä sun täällä ja toinen on et kodissa on muutama raikas esine vaikka tuoli kuten kuvissa vilahtanut sininen tuoli teillä..
  Olen innostunut nyt rouhean ja romanttisen yhdistämisestä mutta se tulee viemään kauan koska budjettini on rajallinen…oi ja voi mie jäinkin höpiseen ihan muuta, vielä piti sanoa et miehillä ei ole sitä taitoa nähdä esine kodissa kuten meillä naisilla on…ja voi kuinka monta kertaa minäkin joudun miehelleni uskottelemaan jostakin minulle niin ihanasta kirppari hankinnasta että oksat pois…riita tuli viimeksi kun haettiin aikoinaan rauta sohva ja ei niinkään pienikään riita ollut.. mutta myöhemmin se sohva on saanut täydet kiitokset…ja on se minullakin hieman sitä virkaa, et mie mökötän jollen saa jotakin…no joo lapsellistahan se on mutta jos oikein haluaa jotakin niin sehän vaivaa sitten pitkän aikaa, ja minulle on etenkin käynyt ja usein et saan katua kun en ole ostanut jotakin kirpparilta 🙂
  Upsss tulipas pitkä kommentti jaksoitko ees lukea, mutta mie aika usein jätän pitkiä kommentteja 🙂

  • 6.1

   sanoo

   Ei haittaa, kiva saada välillä pitkiä kommentteja.:) ja kiitos kehuista!
   Rouheaa ja romanttistahan löytyy edullisesti just kirppiksiltä, se tosin vie aikaa kun kaikki pitää etsiä!:D
   Niinpä, mullakin mies tuhannet kerrat todennu monista esineistä, tapeteista ym ensin että oonko ihan sekaisin, mutta kun on nähnyt ne paikalla, onkin tykänny.:D Seuraava jännä kohta on, kun poika ei luota mun tapettivalintoihin tms mitä oon pojan huoneeseen valinnu, että hyväksyykö sitten kuitenkin kun näkee valmiin huoneen…:) Uskon että tykkää vaikkei tällä hetkellä ymmärräkään että mitä se äiti on mennyt sinne ostamaan.:D

 2. 11

  sanoo

  Ihana tuoli ja varmasti mukava istua. 🙂 Minä kans yritän aina muistutella itelle että jos tiiän tarvivani jotain, niin en kuuntelis miehen mielipidettä 😉 Se on kuitenki aina EI, jos kyse ei oo jostain miestä kiinnostavasta asiasta. Ja meillä kans minä sisustan, niin eipä siihen miehellä pitäs olla sanottavaa 😉 Yleensä se kyllä lopulta hyväksyy ja myöntää itekkin että mulla on enemmän sisustussilmää ku hänellä 😉

  • 11.1

   sanoo

   Niinhän se on, siksi mäkin kyllä pidän pääni. Oon sanonutkin miehelle että hoitakoon se autot ja elektroniikan, mutta mä päätän kaapin paikan ja värin!

 3. 12

  sanoo

  Onnea kolmannen hääpäivän johdosta :o) Oli ihan pakko laitella tänne kommenttia, minulla kun on ihan samanlainen tuoli! Siis muodoltaan sama, kankaat erilaiset…Löysin sen kierrätyskeskuksesta vuosia sitten kaameassa kunnossa ja verhoilin aikuisopiston kurssilla uuteen uskoon. Hirvittävä homma kun tuoli piti purkaa atomeiksi ja rakentaa uusiksi jousituksia myöten. Mutta ihana siitä tuli, hyvä istua ja voinpahan sanoa että ite tein!

  • 12.1

   sanoo

   Oi, taito jonka mäkin haluaisin oppia mutta uskon ettei mulla riittäis hermot siihen hommaan… se on varmasti sulle rakas huonekalu!:)

 4. 13

  sanoo

  Onnea hääpäivän johdosta 🙂 Ei ne miehet aina ymmärrä naisten sisutus visioita ;D
  Mökötys silloin tällöin on ihan suotavaa hehheh parempi niin kuin huudella rumia 😉
  Kisuille silityksiä 🙂

 5. 15

  sanoo

  Ensiksi poliittisen korrektisti hyvää hääpäivää-toivotus! Ja sitten tuoliin. Se on ihana! Siulla kävi tosi hyvä onni, kun tuon löysit. Ja onni myös miehen jaksamisen suhteen vaikka hänellä pää kärysikin 😀 Toivottavasti löytyy pian mieleinen kalustejärjetys 🙂

 6. 17

  sanoo

  Heippa taas! Tiedoksi kaikille Hennan tuolia ihastelleille: Keravalta kävelykadun huonekalukirppikseltä löytyy samanlaisia vihreällä kankaalla verhoiltuna. Hinta 95e ellen väärin muista!

  • 17.1

   sanoo

   Kiva kun infosit.:) Vihreekin olis aika kiva.:) Kiitos myös tuosta kirppisvinkistä, enpä tienny keravalla olevan sellaista!
   Ps. Mun tuoli olikin vaan 36€…:)

  • 17.2

   sanoo

   Saitpa omasi tosi edullisesti :o) Joo, tuolla kirppiksellä on vähän kovat hinnat mutta kannattaa käydä silti katsomassa- joskus voi tehdä löytöjä. Tuoleja oli eilen 2 kpl. Samassa tilassa on myös itsepalvelukirppis.

  • 17.3

   sanoo

   Taas pari vinkkiä vanhojen huonekalujen etsijöille: vierailkaapa Tikkurilassa Second hand Shop- Anniinassa (Silkinkulma)! Ihania vanhoja huonekaluja ja muutakin tavaraa esim. astioita, kodintekstiilejä, tauluja, valaisimia jne. Mukavan kodikas tunnelma! SRR:n Kontti-tavaratalo yllätti siisteydellään ja valoisuudellaan jopa mukana olleen kriittisen miehen :o)

 7. 18

  Anonyymi sanoo

  Ihanaa kun (uskallat) olet avoin ja kerrot blogissasi niitä elämän oikeita asioita =) myös niitä mökötyksiä ja riitakinoja.

  Olet ihana!

  Mukavia kesäpäiviä teidän jengille!

 8. 19

  Anonyymi sanoo

  Hei te tuoli-ihmiset!
  Tuo tuoli on madame-tyylinen ja ajoittuu 1900-luvun alkuvuosikymmenille. Hyväkuntoisesta tuolista 39 e on pilkkahinta, joten voidaan puhua löydöstä. Itselläni on kovassa käytössä kulunut ja täydellistä entisöintiä ja verhoilua kaipaava yksilö, joten olen kysellyt ammattilaisilta kustannusarvioita: vaihtelevat 500-2000 e:n välillä. Huh huh!

  • 19.1

   sanoo

   Siis oikeasti, tuolin entisöinti 500-2 tonnin välillä? Johan on hinta… Ymmärrän kyllä että käsityö maksaa mutta en olisi ikinä uskonut että noin paljon… No 500 vielä menee mutta että 2000e…
   Onkohan tuo omani kuitenkaan niin vanha…?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *