Olohuone nyt ja ennen

Tulin pikaisesti laittamaan kuvia, nyt kun tämä huoneisto alkaa vähän näyttämään kodilta. Katsotaan nyt onnistunko, kun netti pätkii jatkuvasti…
Mehän ollaan täällä nyt yksi yö nukuttu,mutta se oli aika kamalaa, täällä on nimittäin TODELLA kylmä…lämpötila plus kymmenen molemmin puolin, riippuen huoneesta. Lastenhuone on ihan ok, mutta makuuhuoneessa on nyt 4 astetta…eli ei todellakaan nukuta sielä ensi yönä…
Aamulla kun herättiin, todettiin että todellakin tarvitaan lämpöä, jos ei muuta, sähköpatteri tai tuuletin edes. Kokeilimme ensin ilmata patterit, ja kyllä, huomasi että patterit alkoivat lämpeämään ja pikkupatteri jäi ostamatta. mutta yhtäkkiä osa pattereista meni ihan kylmäksi ja nyt täällä on vielä kylmempi…Sami on ilmaillut pattereita monesti pitkin päivää koko talossa, mutta ei vaan auta, ovat kai putket niin tukossa tms…
Huomenna koitetaan saada putkimies tänne, mutta sitä ennen kärsitään toinen yö…

Mutta niitä kuvia…

Olohuone näyttää tältä tänään:
Ei siis vielä valmis, tavaroita vielä paljon levällään, mutta suurimmat huonekalut ovat paikallaan.:)
Ja jotta vähän näkisi mitä ollaan tehty niin…

Tältä se ennen näytti!!:

Pieni ero?:)

Huomatkaa myös lattian värisävyero, se siis vaan putsattiin kunnolla…

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ihanan viihtyisää, ei kyllä uskoisi samaksi tilaksi. Pitikin sattua hirveet pakkaset just nyt, ei kivaa 🙁

 2. 4

  sanoo

  Kiitos!:) Joo itsekin olin ihan äimistynyt kun katsoi kuvien eroa, vaikka tietääkin mitä se oli.
  Vanhan puutalon tunnelma on kyllä ihana, tänään kun saatiin tänne vähän lämpöä, niin tuli oikein sellainen ihana vanhan talon tuoksu, olisko nuo puulattiat tms syynä.:)

 3. 5

  Anonyymi sanoo

  =) nyt varmaan kyllä on useammassa kodissa turhankin viileää, tosiaan huonoa tuuriakin että juur nyt on niin kylmää.
  Hyvin huomaa kuvissa kuitenkin sen "lämmön" (en väännä veistä haavassa) mikä huoneesta huokuu, hyvää työtä siis!!

 4. 6

  sanoo

  Niin no se on kyllä totta että monella on varmasti turhan viileää nyt…:( Meillä on nyt olohuoneessa 16 astetta. Makkari vähän viileämpi.
  Tiedän mitä tarkoitat tuolla lämmöllä!:) Sen tunnen itsekin tässä talossa jo itsessään, ihan sama miten tämän sisustaa!:)

 5. 8

  Anonyymi sanoo

  Hienoa että rohkeina piditte puolenne ja saitte haluamanne unelmatalon! Aina löytyy epäilijöitä joilla vaan ei oma kantti riittäisi tällaiseen "pikku"projektiin. Eikö vaan mieli ole rauhallinen, kun tietää ettei ole enään mihinkään kiire, vaikka hommat ei tule loppumaan ikinä : ) Oikein hyvää jatkoa, mielenkiinnolla seuraan edistymistä.

 6. 9

  sanoo

  Anonyymi: Kiitos! Kyllä, nyt kun ollaan muutettu sisään, se kiireinen ja hermostunut olo loppui ja voidaan vain nauttia työn tuloksista ja pienistä edistymisistä. Kaikki kyselee meidän aikataulua, jota kerrankin ei ole. (Olen yleensä "kaikki mulle heti nyt"-ihminen) joten onneksi tämän kohdalla osaan vihdoin vähän rauhoittua.

 7. 10

  Anonyymi sanoo

  Korso on ollut nyt paljon tapetilla. Minäkin muutin Korsoon äskettäin mieheni kanssa, ja uskomme, että Korso on ihan tulevaisuuden paikka!:) Kivaa, että saamme Korsoon uusia mukavia ihmisiä ja vanhoista talovanhuksista huolehtivia nikkaroijia. Tsemppiä!:)
  Noora

 8. 11

  sanoo

  Noora: Kiitos! Joo, Korso on ollut nyt paljon tapetilla, mutta uskon vahvasti että tästä on suunta vain ylöspäin, ja uskon että tulen viihtymään täällä!:) Korsolaiset ovat olleet jo blogin kautta todella ystävällisiä!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *