Nyt se tapahtui

S******n pennut kävi spreijaa meidän seinään just äsken! Kaiken lisäksi ne idiootit yritti kiipee ikkunasta sisään!!ARGH!!!!
Mä olen niiiiiiin raivona!!!!

Ja joo, soitettiin poliisille, ihan kuin se muka auttais…

-Henna-

Kommentit
 1. 2

  Anonyymi sanoo

  Tuntuu tosi kurjalta ja suorastaan pelottavalta.
  Onko niin että omaisuutensa pitäisi ympäröidä kaksimetrisellä aidalla piikilankojen kera.
  Toivon teille voimia sinne.

  t.anitta

 2. 3

  sanoo

  Voi v***u p***kele s****na!!! Koittakaahan jaksaa.
  Saa muuten laittaa viestiä, jos haluatte tulla käymään eräällä kunnostetulla asemarakennuksella Espoossa:). Lupaan keittää kahvit. Meillä haittana enään satunnaiset juopot.

 3. 6

  Anonyymi sanoo

  Voihan…. Seuraavan kerran kamera räpsimään samantien, jos edes lähestyvät taloa.
  Onko teillä jotain hälyttimiä suunnitteilla talon ympärille?
  VOIMIA!

 4. 7

  sanoo

  Voi apua!!!! Toivottavasti poliisit saa tekijät kiinni. Mä en kyl tajuu noita töhertäjien logiikkaa, hirveen rumaa jälkeä tekevät ja kun kiinni jäävät, siinä makselevat sitten aikuisikänsä teinimokiansa. Urpot.

 5. 10

  sanoo

  Surkeaa, mutta eniten ehkä pelottavaa. Olisko liiketunnistimella varustetusta hälytinäänestä apua? Säikäyttäisi pois jo ennen kuin ehtivät tuhotöihinsä?

 6. 11

  sanoo

  Ei oo totta! Hirveitä pentuja!!! Olisko mahkuja laittaa jonkinlainen kameravalvonta? Ja kyltit sit kanssa. KOittakaa kestää. Kyllä ne pikku hiljaa varmasti tajuaa pysyä poissa.

 7. 12

  Anonyymi sanoo

  Nettikaupasta saa ihan muutamalla eurolla oikean kameran näköisiä kameroita, ja niihin jos laittais kyltin niin auttais varmaan alkuun.
  Eikö se talo pihoineen muka näytä nyt jo siltä että on jonkun koti?? Hämmästyttävää ilkeyttä ja röyhkeyttä!

 8. 13

  sanoo

  Voi voi… Ottakaa joku ilkeännäköinen koira vahdiksi, eiköhän se sillä rauhotu?! Poliisit ei taida ennättää tällaiseen avuksi, ne tulee sitten vasta kun teillä napsahtaa ja tulee tehtyä jotain hätiköityä.

 9. 15

  sanoo

  Kiitos kaikille yhteisesti kommenteista!:)

  Anitta: Nähtävästi, joku sähköaita pitää olla…:/

  Tirlittan: Kiitos kutsusta, se oliskin mielenkiintoista!:D

  Outi: Niinpä, mitä järkeä??

  Eija: Niinpä, ei ole pahemmin poliisista hyötyä. Rikosilmoitus piti netissä tehdä, mut jätkät juoksi suoraan Helsingin junaan eikä me edes nähty niitä kunnolla, niin ihan turha toivo niitä olisi kiinni saada…:/

 10. 16

  sanoo

  Olipa ikävää 🙁

  Myös liiketunnistimella toimivista valonheittimistä voisi olla apua. Tai no ei kukaan varmaan kotipihalleen varsinaisia valonheittimiä haluaisi, mutta sellaisia hämäräkytkimellä varustettuja liiketunnistimellisia fiksuja valoja on kyllä. Eli ulkovalaistus kuntoon, voivat saada tihutyöntekijät ja spurgut äkkilähdön kun ovat valokeilassa! 🙂

 11. 17

  sanoo

  Kannattaa kuvata Tagit talteen ja tehdä se ilmoitus, meinaan jos vastaisuudessa saavat kiinni spreijaajan joka sopii teidän seinien tageihin niin ompahan sitten yksi rikka rokassa lisää niiden ääliöiden listalla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *