Näkymiä aulasta

Meidän aula ja pikkueteinen ovat vielä todella ankeita koska niille ei ole tehty mitään. Aula on muutenkin todella pimeä… Näkymä aulasta on kuitenkin tosi ihana!
Ulko-ovelta kun tulee sisään, edessä näkyy olohuone. (Yllä) Olohuone suorastaan kylpee valossa!
(Niin kuin näkyy, Eppu on jo ihan kotiutunut.:) )

Ja keittiö… Ah! Tämä on niin mun lempparihuone, ja tulee sitä varmasti olemaan jatkossakin! Vielä on kaikkea pientä kesken, mutta kyllähän tämä ihana on jo nyt.
Värikkäät tuolimmekin tulee ihan erilailla täällä esille kuin vanhassa keittiössä. Värikkäät matot olivat myös ihan nappivalinta!:) Keittiökin on yhtä valoisa kuin olohuone.

Kuva otettu siis aulasta myös, olohuone jää tuohon vasemmalle. Keittiö on aivan talon eteläpäädyssä, rata edessä, eli tässä huoneessa olemme ihan ”näyteikkunassa”, onneksi aika korkealla kuitenkin.:D

Laittelen lisää kuvia kunhan saadaan nuo viimeisetkin jutut paikoilleen…

-Henna-

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Hitsi noi teidän tuolit on kyllä ihania!! Niiden innoittamana minäkin olen uskaltautunut lähtemään "kaikki erivärisiä" linjalle, niin upea yhdistelmä nuo ovat! Ja mahtava tuo ympäristökin, eli upea keittiö!

  Ja nuo lastentuolit on kyllä mahtavia!

 2. 2

  sanoo

  Ooo…!!! Siis tuo keittiökuva -mie-le-tön! Ihanat tuolit ja nuo isot vanhat ikkunat värillisine listoineen.. Oih ja voih. Uskon kun sanot, että tuo on sun lempparihuone. 😀
  Ps. Saanko kysyä mitä väriä olette listoissa käyttäneet? Olet sen varmaan joskus kertonutkin, mutta tää lahopää ei nyt muista.

 3. 4

  sanoo

  Saan täältä aina hitusen lisää kärsivällisyyttä oman remontin valmistumisen odotteluun. Tai kuten sanoit, jos mikään nyt voi valmiiksi koskaan tullakaan.
  Onnea keittiölle, sieltä on varmasti ihana katsella ulos ja valita joka päivälle eri tuoli.

 4. 5

  sanoo

  Apua miten ihanan näköistä! Ja nuo tuolit on kyllä piste jo muuten niin hienon iin päälle…

  En ole tainnut ennen kommentoida, mutta joskushan se on aloitettava… minulla on sinulle tunnustus! Kiitos inspiroivasta blogista! 🙂

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  Aivan ihana keittiö !!
  Tuolit ja matot mahtava väripilkku.
  Terkut Marja-Riitta

 6. 8

  sanoo

  Mervi: Kiitos!:) Vaikka mä huomaan että tapetti ja huonekaluvalinnoissa meen aika vaalealla linjalla, niin on ihanaa kun kotona on noita väripilkkuja, kuten nuo tuolit.:)

  Sari: Joo, tosta kuvasta mulle tulee mieleen sellainen korkea ateljee-huone, ja oon aina rakastanut sellaisia.:)
  Nuo ikkunanpielet/listat, jos niitä tarkoitat, olivat tuon väriset jo valmiiksi!:O Välillä mietin niiden maalaamista valkoisiksi, mutta totesin että ovat oikein hyvät noinkin. Väri tosin osin lohkeilee aika pahasti, mutta niinhän se saakin vanhassa talossa.:)

  Liilapöllö: Matot ovat kodin ykkös anttilasta Vantaalta. Niitä löytyi sieltä erikokoisina, nuo ovat 2 metrisiä.

  Tuikkis: Kiitos! Niinpä! Kummasti se oma paikka valiintuu heti alkuunsa, tosin tuolinpaikkoja vaihdellaan aina lapsiluvun ym mukaan, mutta mulla oma paikka on jo valittuna.:)

  Katri: Kiitos!:) Käyn kurkkaamassa!:)

  Marja-Riitta: Kiitos.:)

  Niina: No kyllä, Pimeä talvikin menee mukavammin.:)

 7. 9

  sanoo

  Nuo tuolit ja matot ovat täydellinen yhdistelmä! Tuo pinkki on varsinkin herkullinen. Meilläkin on kaikki keittiön tuolit eri värisiä (taitaa olla muotia) ja se näyttää minusta aina yhtä hauskalta!

 8. 10

  sanoo

  Karkkis: Niinpä! Joo kyllähän se on nyt muotiakin yhdistellä erilaisia tuoleja ruokapöydän ympärillä. Vaikkei olisi erivärisiä, niin tyyliltään tai malliltaan ainakin. Yritin tuossa miettiä että mistä omien tuolieni idea alunperin lähtikään, mutta en muista. Noin värikkäitä en ole kyllä ennen nähnyt kuin kerran jossain sisustuslehdessä. Silloin sitä ideaa mietin ja päätin heti toteuttaa kun ne kuvassa näin.:) Tykkään vieläkin ihan hirveästi!:)

  • 10.1

   Anonyymi sanoo

   Eikös tää idea oo alkujaan Frendit sarjasta?
   Hienolta näyttää vaikken valkoisen ystävä olekaan.

 9. 12

  sanoo

  Kiitos!:) Joo ne töhryt on ollut siinä kokoajan. Piti sekin maalata tänä kesänä piiloon, mutta sekin jäi kaikessa kiireessä ja huonossa säässä…
  Ehkä sitten ensi kesänä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *