Muutama kuva lisää

Lupasin vielä muutaman kuvan laittaa, joten tässä vielä lisää Katri Lehtolan ottamia kuvia.
Mä olen tänään ollut niin ahkera etten edes muista koska viimeksi olisin ollut. Olen siivonnut makkarin kiinteitä kaappeja, vienyt sinne vaatteita, siivonnut hoitolasten tavaroita varastoon, järjestellyt aulaa, siivonnut, puunannut… Lisäksi teimme makkaria vähän lisää. Se on jo todella hyvällä mallilla. Muutama vuota vielä tapettia ja muuriseinän maalaus niin se onkin melkein siinä. No muutama lista vielä ym pientä. Kunhan saisin verhot ostettua niin voimmekin sängyn sinne viedä. Kivalta näyttää joka tapauksessa jo nyt! Tosin en tiedä miten saan sinne kaiken mahtumaan mitä haluaisin, mutta sen näkee sitten…

-Henna-

Ps. Uskoisikohan ulkoapäin mitä sisällä odottaa?;) No, kyllä tuo ulkokuorikin tuosta vielä nätiksi saadaan!

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Ihania kuvia! Tulikos tuohon jääkaapin viereisen yläkaapin alle jotain ? Muistelenko väärin?
  Aivan ihana koti !

  • 1.1

   sanoo

   Kiitos! Joo muistit oikein, siihen tulee jonkinlainen pöytä johon tulee luultavasti kahvinkeittopiste tms. Vielä tosin en ole päättänyt että millainen ja että koska meillä olisi aikaa se tehdä…Teemme siis itse sen todennäköisesti tai sitten tuunaamme jonkun valmiin jos sellaisen löydämme.:)

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Hienoja kuvia! Pakko kysyä, kun tuosta ulkokuvasta tuli mieleeni, että kuinka radan läheisyys tuntuu talossa(ääni, tärinä)? Vai onko se rata edes niin lähellä? Itse asumme aivan tien vieressä ja tottumuskysymyshän se on. Itse ei edes huomaa liikennettä, kun on niin tottunut.
  Entä vieläkö pihaan tuppaa ulkopuolisia? Laitatteko/aiotteko laittaa millaisen aidan tuohon vai meettekö olemassaolevalla? 🙂 Tällaisia tuli vaan äkkiseltään tästä ulkokuvasta mieleeni 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Onhan se rata melko lähellä, mutta tärinää ei tule juurikaan ja ääniin on jo aivan tottunut. Joskus saattaa huomata jonkun kovaa ohikiitävän tavarajunan, mutta eipä sekään juuri haittaa. Pihakin on pääosin talon toisella puolen, ei radan puolella niin sinnekään ei haittaa.
   Mä olen asunut helsingissä mannerheimintiellä eli vilkkaalla tiellä, ja kyllä sieläkin niihin ääniin tottui. Mä olen niin kaupunkilaistyttö että melkein tykkään niistä äänistä.:D
   Ei oikeastaan ole enää ulkopuolisia näkynyt, joskus joku tulee koirien kanssa kyselemään vanhaa eläinklinikkaa, mutta muutoin aika vähän tulee ketään. Näin pimeällä radallekin näkyy hyvin valot meillä ym. Me ollaan radan puolelle jo laitettu verkkoaitaa ja tuijia. Verkkoaidalla sekä tuijilla/pensasaidalla aitaamme pihan kokonaan jo koirankin takia. Muutenkin aita tuo turvaa lisää. Tuo radanpuoleinen aitaosuus oli selkeästi tärkein ja sen laiton jälkeen alkoikin selkeästi vähenemään ulkopuolisten tunkeilu.

 3. 3

  sanoo

  Meilläkin asutaan ihan radan varrella ja jotenkin junat ovat niin paljon kivampia kuin autot.Äänet eihäiritse kun ei siinä radalla koko ajan juna kulje, itselle luovat jopa hassusti turvallisuuden tunteen 😉 Olisi vielä niitä vanhanaikaisia junia niin olisi idylli täydellinen. Nuo Pendolinot on niin kamalan näköisiä verrattunna lapsuuden juniin.

 4. 4

  sanoo

  Aivan ihania kuvia taas! Ja tosi valloittava tuo teidän kotinne. Myös ulkokuori on ihana. Mä tykkään kaikesta vanhasta ja kuluneesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *