Mikin pesualtaalla

Mikin huone on vielä pahasti kesken, niinkuin kaikki muukin täällä. Koskahan sitä saisi kirjoitettua ylös ”valmiiden” huoneiden keskeneräisyydet ja tehtyä ne? Mua vaan oikeasti ahdistaa tämä kodin jatkuva epäsiisteys, niin ei huvita mitään laittaa… Nyt varsinkin kun aurinko tuo kaiken lian esiin niin voi luoja… Pitäisi varmaan itselle synttärilahjaksi palkata siivooja…

No, sotkuista huolimatta olen jotain pientä kivaa uutta saanut tänne. Muistaako kukaan kun joskus iäisyys sitten haaveilin lintukoto-valaisimesta? Silloin tosin halusin sen keltaisena, onneksi en kuitenkaan keltaista silloin tilannut. Nyt tilasin mustan ja se onkin paljon parempi tapetin kanssa. 
Vielä pitäisi keksiä miten tuon johdon piilotan kun pistorasia on niin korkealla. 
Mähän oikeasti haaveilen oikeasta linnusta, tuli tuosta pöntöstä mieleen. Haluaisin kanojen lisäksi esim kanarianlinnun, sellaisen keltaisen pienen joka laulaa. Olisi sellainen vanhanaikainen iso lintuhäkki olohuoneessa ja tirputtaja sielä. No, varsinkin kissojen ja entisestään kaamean sotkun takia en sellaista nyt oikeasti ota. Vielä kun kaiken lisäksi pitäisi lintuhäkkiähän siivota, niin ei kiitos… Ei nyt. 

Tilasin muuten aulaan sen Morrisin tapetin josta kirjoittelin viimeksi. Löysin netistä jostain brittipuodista sen niin hyvään alehintaan, että pistin tilauksen menemään. Suomessa kun ne maksaa melkein satasen rulla… Kannattaa aina etsiä vaihtoehtoja myös ulkomailta jos tilaa jotain kalliimpaa, postikulut ei ollut kuin 15e kuudesta rullasta ja suht nopeasti ne yleensä tulee.
Aulasta tulee kyllä vielä upea! Joskus.

-Henna-

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Aurinko paljastaa kyllä kaiken ja jotenkin tässä vaiheessa vuotta pahemmin kuin vaikka kesällä. Miksoköhän?

  • 2.1

   sanoo

   Kai se on sekin kun kynttilät ja meillä uunit nokeaa mustaksi kaiken, sitten likaiset ikkunat ym tulee enempi esiin. Yleensähän ikkunoita tulee vasta keväällä pestyä. (tai sen mitä meidän vanhoja ikkunoita pystyy pesemään). Lisäksi meillä ainakin on se että ollaan talvella paljon enempi sisällä ja imuroida täytyy joka päivä kun lapset ja koira juoksee sisällä päivät niin et pöly ja karva lentää. Kesällä ollaan vaan ulkona niin ei tule likaakaan.

 2. 3

  sanoo

  Hih, tuli tuosta sinun siivoojan palkkaamiskommentista mieleen, kun itse teen siivoustyötä, että jos tekisin kotisiivouksia ja tulisin teidän taloa siivoamaan, niin eipä mahtais hommasta tulla mitään kun koko aika menis sisustuksen ihasteluun 😀

  • 3.1

   sanoo

   Haha, kiitti! Niin tai kaiken tavaramäärän siirtelyyn paikasta toiseen!:D Mun mielestä muilla on kivempaa siivota kuin omassa kodissa…

  • 4.1

   sanoo

   Joo mä uskon että ne voisi olla kivoja, jotenkin ne toisi ainaisen kesän kotiin! Jo värillään ainakin.:) Mut ne ei varmaan tykkäisi meidän tällä hetkelläkin vallitsevasta 17 asteen sisälämpötilasta….

  • 5.1

   sanoo

   Joo kyllä pitäisi kaikille kuulua vaikka työetuna kunnon ammattilaisen tekemä kevätsiivous! Ihminen joka pesisi ikkunat, verhot, jääkaapin, hyllyt, kaiken! Olisi IHANAA!

 3. 6

  Anonyymi sanoo

  Teit taas kaunista Mikin huoneeseen. Minä ihailen sinun ja miehesi jaksamista. Älä kanna koko ajan niitä tekemättömiä töitä päässäsi. Muistele mieluummin tehtyjä. Eikö teillä ole näihin aikoihin vuosipäiväkin talon kunnostuksen aloittamisesta? Tänä lyhyenä aikana olette saaneet kaksi huushollia asuttaviksi ja näteiksi. Joku listan puuttuminen ei sen rinnalla ole niin suuri murhe.
  Voisiko tuon hauskan lampun johdon niputtaa mustalla muovitetun metallilangan pätkällä samalla tavalla kuin tietokoneiden välipiuhat? Sitten johto ei sotkeutuisi Mikin aseisiinkaan.
  Ei kevät enää kaukana ole. PirjoR

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *