Meidän Nestori ja arvonnan voittaja

Tänään nuorempi lapsemme sai kasteessa nimekseen Nestori.
Kaste oli todella kaunis ja rauhallinen tilaisuus meidän kotona. Nestori nukkui kiltisti kasteen ajan, vaikka pään kastelu ei tainnut olla kovin mukavaa. Pojan pitkää tukkaa sai oikein urakalla kuivata. Mun pikkuveli ja -sisko olivat kummeina. Itselläni alkoi kyyneleet nousta silmiin jo alkuvirren, ”Jumalan kämmenellä”, aikana ja sama jatkui kun pappi puhui siitä, miten lapsi on pieni ihme. Sitä tämä lapsi todellakin on, ja olemme niin kiitollisia hänestä. 
Nyt kun nämä juhlat ovat ohi, voin hiukan huokaista. Aikamoista kiirettä pitänyt tämä viikko, edes arvonnan voittajaa en ole ehtinyt arpoa. Tässä se kuitenkin tulee:
9 kk:n voittaja on:
”Lyhythihainen äitiysmekko vyöllä, ihana! ”
Laitan sulle pian sähköpostia, onnea voitosta!
Ristiäisten tarjoiluista sun muusta palaan myöhemmin. Nyt nukkumaan, ei yhtään jaksaisi että huomenna on jo maanantai, tähän olisi kaivannut vielä yhden vapaapäivän juhlien jälkeen. Ei se auta, aikainen herätys mutta mukava viikko odottaa!
-Henna-
Kommentit
 1. 4

  Anonyymi sanoo

  Onnittelut Nestorille, oiken hyvä nimi! Poikani myös Nestori 5 v 🙂
  – Jonna

 2. 8

  Anonyymi sanoo

  Hihi, minulla oli sama mekko kuukausi sitten esikoistyttöni nimiäisissä. 🙂 …jouduin tosin käyttämään sen ompelijalla kun se ei ihan istunut rintojen kohdalta, ja mä olin niin rakastunut tuohon mekkoon. 😀 Ihanat vaatteet olit löytänyt myös pikku miehelle.

 3. 10

  sanoo

  Pikku miikkulainen… 🙂 Onnea vielä hienosta nimestä! Ja kylläpä sä näytät simpsakalta mekossasi!

 4. 13

  sanoo

  Onnea Nestorille ihanasta nimestä! Mun kummipoika kastettiin samana päivänä kuin teidän Nestori 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *