Lastenhuone ennen ja jälkeen

 Tässä olisi vihdoin näitä kuvia. Ensimmäinen huone joka on valmis! Pikkuinen mutta tunnelmaltaan hyvin lämmin paikka lapsille.
Nythän täällä on kovin ahdasta, kun toinen lastenhuone vielä puuttuu, mutta en koe että olisi ahdistavan ahdasta. Hyllyjä, tauluja seinille ym tietty lisätään pikkuhiljaa, mutta periaatteessa tämä on nyt remontin osalta valmis.

 Näkymä olkkarista lastenhuoneeseen ylävasemmassa kuvassa.

 Meidän lastensängyn maalasin sinisestä valkoiseksi. Maali oli ihanaa Bloomin kookosmaalia, joka on täysin mattaa ja hyväntuoksuista. Saa nähdä miten hyvin pysyy… Kaunis on ainakin, ei ihan perusvalkoinen kuitenkaan.

H&M uudet lastenteltat ovat ihania! Vaikka huone on ahdas, ei tätä telttaa voinut jättää pois täältä.:)
Materiaaleista sen verran että seinillä on siis Tapettitalon hyasinttia, lattialla Uulan kaakao-sävyistä puulattiamaalia, paneeleissa taisi olla jotain perus vesipohjaista maalia. Pesuallas on Ikeasta, kaakelit K-raudasta.

Löysin vain yhden ennen-kuvan, mutta eiköhän se kerro jo paljon:

Huone suht samasta kulmasta jälkeen ja ennen. Pieni muutos?:)

-Henna-

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Wau! Kyllä tuolla kelpaa lasten puuhastella! Ihanan lämmin tunnelma, värikästä ja kodikasta! Lapset varmasti rakastaa teidän taloa! 🙂

 2. 4

  sanoo

  Ihanaa kun tulee valmista! (Ja kun katson ennen-kuvaa, alan epäillä, että meidän muovimatto on samasta kaupasta…)

  Anu

 3. 6

  sanoo

  Anonyymi: Kiitos.:) Kyllähän lapset tuntuu viihtyvän, kun on tilaa temmeltää ja lastenhuonekin tuntuu olevan heidän mieleen.:)

  Liinu: Kiitos.:)

  MonenÄiti: 🙂

  Anu: Kiitos.:) Haha, se voi olla!:D

  Tiina: 🙂 Kiitos.:)

 4. 7

  sanoo

  No huh, pikkuruinen muutos tosiaan. Näyttää niin söpöltä! Ja tuo allas on kyllä oikeasti lastenhuoneessa tosi kätevä juttu.

 5. 8

  sanoo

  Upean näköistä! Ja aika ero tosiaan 🙂

  Mä mietin ensin lastenhuoneeseen hyasinttia juuri ton värisenä, mutta ajattelin sen olevan jotenkin synkkä…miten livenä seinällä, onko vai ei? 😀

 6. 10

  sanoo

  Susanna: On se kyllä kätevä joo, varsinkin kun meidän vessat on tosi pienet. Tuossa mahtuu paremmin pesemään vaikka vauvan pyllyn.:)

  Merikuu: Ei mun mielestä yhtään! Muakin vähän mietitytti silloin aikoja sitten tuo, että onko liian kirjava jne. Mutta toi on oikeasti tosi lämmin, varsinkin tollain puoleen väliin seinää laitettuna. Kun alaosa vähän "tasoittaa". Mulla tulee tuosta huoneesta ekana sellainen "lämmin pesä"-fiilis.:)

  Jii: Voi kiitos!:)

 7. 11

  Anonyymi sanoo

  Hah, tuli heti mieleen kun luin otsikon että huone ennen ja jälkeen leikkien 😀
  Mut onnee uuteen kotiin.
  Timo

 8. 12

  sanoo

  Hei, Timo is back!:) Ehdin jo huolestua että mihin katosit..:D
  Mutta kiitos paljon! No joo, kaaos on aika suuri leikkien jälkeen.:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *