Kirjalöytö

Kuva täältä

Mä kävin eilen Stockmannilta etsimässä kauan odottamaani kirjaa H niin kuin huvila (Lahdenranta ja Lähteenmäki). Samalla löysin yhden kirjan joka ihastutti mua oikeastaan vielä enemmän.
Selina Laken Kotoisa tyyli. Kirja on suomennos kirjasta Homespun style. Siis niin ihana kirja! Kaikille niille jotka rakastaa minunlaillani väriä, kirppistyyliä, kierrätystä, itsetuunattua, käsitöitä…
Jokaisella sivulla on värikkäitä kuvia jotka on täynnä kaikkea ihanaa, ja kirjan pariin tulee varmasti palattua vielä monesti ja joka kerta löytyy jotain uutta. Varsinkin kirjan työhuoneet viehätti mua, ja unelmoin jälleen mun tulevasta käsityöhuoneesta…:)

Pinterestistä pääsee myös Selina Laken sivuilla katselemaan vähän esimakua Selinan värikkäästä tyylistä.

Vasta julkaistu H niinkuin huvila oli toki myös ihana, siitä tosin iski kova kaipuu kesään mutta inspiroi myös kovasti. Mun lempparikodit kirjassa oli tietty vanha suosikki Niinan koti sekä Ellenin asema, eniten väriä, eli täydellistä!:)

-Henna-

Kommentit
  • 4.1

   sanoo

   Mä en ollut tuollaista ennen nähnytkään, mutta ihastuin heti! Mullakin varmasti tulee vielä usein selattua! Mä yleensä lainaan pääosin sisustuskirjat kirjastosta, mutta sellaiset joita tiedän selaavani usein, ostan. Näihin tulee palattua myös aina kun alkaa uutta huonetta suunnittelemaan tai tulee joku tuunausjuttu tms johon kaipaa vinkkejä.:)

 1. 5

  sanoo

  Kiitos vinkistä!:) Täytyypä panna korvan taakse:)
  Eilen kävin ostoksilla Eurokankaassa, mukaan tuli paljon värikästä, ihanaa, maltan tuskin odottaa kesää!;D

  Suloista sunnuntaita!

 2. 6

  sanoo

  Mä näin jossain lehdestä tuosta kirjasta mainoksen ja heti vain kannen nähtyäni tuli sellainen olo, että ihan pakko saada.

 3. 7

  sanoo

  Tuon kirjan minäkin tahtoisin! Ostin aikaisemmin kirjan K niinkuin koti alennusmyynnistä.Aina täytyy ostaa kun halvalla saa 🙂

 4. 8

  sanoo

  Kiitos muistutuksesta, olin tuon kirjan unohtanut mutta täytyypä etsiä käsiini. Ja pinterestissä täytyy poiketa – oon satavarma, että hänen taulultaan löytyy jotain pinnattavaa mun tuoreelle omalle taululle ;D (laitan linkin blogiin vasta kun siellä mun taululla on vähän tavaraa ;))

 5. 10

  sanoo

  Kuinka ihania juttuja! Niin kivoja värejä ja yksityiskohtia 🙂 Olis kyllä vielä kivempi selailla noin kauniita kuvia kirjasta, kuin näin netin välityksellä.. joten ehkä mun on kans hankittava toi kirja 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *