Keittiösuunnitelmia

 Tilasin ihanan lampun tulevaan keittiöön. Tuon turkoosin Nordalin kattovalaisimen Viivulta.
Meinasin tilata ensin kaksi, nämä tulisi siis ruokapöydän päälle, mutta aloin katsomaan Nordalin sivuilta näitä, ja huomasin että näitä on olemassa eri värejä! Eli kunhan saan tuon lampun kotiin ja jos se on sellainen kuin pitääkin, tilaan sen kaveriksi tuon oliivin vihreän tai pinkin. En ole päättänyt vielä kumman. Nämä olisi ihanat myös kolmestaan, mutta tulisi aika kalliiksi eikä kaikki välttämättä siihen mahdu kivasti… Kolmas voisi olla myös tiskitason päällä. Hmm…:)
Mähän olin ajatellut tällaista mustana tai valkoisena tms, mutta nämä värikkäät oli ihana löytö! Aivan täydellisiä värikkäiden tuolien kaveriksi.:)
Kun nyt pääsin keittiöunelmien alkuun, tein kuvakollaasin keittiön suunnitelmista:
 Mulla on niin selkeä suunnitelma jo päässä, että meinaan aloittaa keittiön raivauksen jo heti kun ehdin. Eli huoneen tyhjennys rojusta, muovimaton repimistä ym. IHANAA, vihdoin!!!:)
Keittiö tulisi siis näin:
 • Valkoiset kaapistot, kuvassa kvik:iltä.
 • Seinissä valkoiset paneloinit puoleenväliin seinää, yläosa esim. Lukko-tapettia
 • Avohyllyjä jossa värikkäät astiat esillä
 • Ripaus punaista tuon yleiskoneen vuoksi
 • meidän valkoinen pitkä ruokapöytä sekä värikkäitä tuoleja
 • Retro jenkkikaappi, valkoinen
 • Joku löhötuoli tai pikkuinen sohva.(jos mahtuu) Sohva voisi olla sellainen lasten lukusohva tms missä oleskelevat kun teen ruokaa, sohvalla tietty värikkäitä tyynyjä
 • Värikkäitä räsymattoja, vanhoja.
 • Selkeitä ja yksinkertaisia julisteita
 • Ripaus vanhaa sielä täällä, astioissa, hyllyt vanhasta puusta tms.

Oih ja voih, äkkiä remppaamaan!

-Henna-

Ps. Mulla on nyt kolmen kerran henkilökohtainen työnohjaus ohi, tänään aamulla oli viimeinen. Pääsin sinne työuupumuksen vuoksi, ja käynnit olivat kuin terapiaa. Oi että nyt on jotenkin ”puhdistunut” olo, kaikki puhuttu läpi ja kotona vielä kertaalleen mietitty.
Remppa, lapset, koti ja arki maistuu taas paljon paremmalle, ilkivalloista tms huolimatta!:)

Pps: Poliisista soittivat mun rikosilmoituksesta. Oli oikein ymmärtäväinen ihminen, sanoi että tuskin tyyppejä kiinni saadaan mutta hyvä kun tein ilmoituksen, kun eihän sitä koskaan tiedä vaikka tuuri kävisi.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Aivan ihana suunnitelma. Sun haluisin suunnittelevan meidänkin kodin 🙂

  Oli kiinnostavan kuuloista tuo työnohjaus. Hienoa et uupumukseen saa ohjausta eikä esim kehotusta vaihtaa alaa. Olis kiva kuulla enemmän.

  Voimia ja onnea puhdistuneeseen oloon.

 2. 2

  sanoo

  Upea lamppu! Olen itsekkin kuolannut tuota turkoosia, mutta en ole sitä vielä raaskinut tilata.
  Hienoa että on parempi mieli, uupumus on paha juttu. Itsekkin käynyt lähellä sitä, niin tietää kuinka mustaksi se mielen vetää.

 3. 3

  sanoo

  Tiitu: Kiitos!:)

  Niinpä, tänäänkin just puhuttiin että hyvä kun hain ajoissa apua enkä ollut vaan hiljaa. Mun on pitänyt sulle laittaakin spostia ja kertoa siitä, yritän tänään vielä muistaa.:)

  Outi: Joo mä tykkään kanssa kovin, olin aivan onnesta soikea kun sen löysin!:) Vähän turhan kallis kyllä mun makuun, mutta jos oikeasti löytää jotain tosi kivaa niin ehkä siitä voi sitten maksaakin.:)
  Niinpä, en mä nyt mihinkään ihan masennukseen vaipunut, hain ajoissa apua ja se kannatti.:)

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Muista pitää itsestäsi hyvää huolta myös jatkossa! Kiitos kun jaksat jakaa kokemuksiasi meillekin. On tosi kivaa seurata miten teidän projekti etenee.

  T.päkkänä

 5. 5

  sanoo

  Kivan oloista keittiötä suunnittelet. Ja ymmärrän, että kun se suunnitelma on mielessä selvä, tekee mieli jo HETI tarttua toimeen..

  Hyvä että olet saanut apua uupumukseen. Se on tosi tärkeää, koska sulla on niin hirmuisen tärkeä työ.

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  Me ollaan koululaisen sijaisperhe ja on onneksi saatu (ainakin näin alkuun) säännöllisesti työnohjausta (perheen molemmat aikuiset on siinä) Näin sijaisperheenä kummastelen sitä, miksei työnohjaus ole "pakollista", koska tasan tarkkaan se hyöty siityy suoraa siihen lapseen. Kun näistä asioista ei voi puhua kenellekään, niin jo sekin auttaa että niitä voi muulle kun puolisolle kertoa ääneen. Kokenut työnohjaaja osaa myös auttaa ihan konkreettisestikin, ph työ on niin monipuolista että aina on jotain mitä miettii ja pohtii miten toimia…
  Hienoa työtä siis sinulta että osaat hakea apua!!

 7. 8

  sanoo

  Kiitos Päkkänä!:)

  Heli: Niinpä, ajatukset on koko ajan siinä että pääsisi repimään tuota tulevaa keittiötä, muovimattoa ym…:D

  Sini: Kiitos!

  Anonyymi: Joo siis kyllä meilläkin on kerran kuussa ryhmätyönohjausta joka on ns. pakollinen ja tärkeä. Tämä juttu oli ihan erilainen, yksityinen ohjaus tms jossa puhuimme siitä miten minä voisin toimia jotta jaksaisin paremmin ja jossa mentiin vähän pintaa syvemmälle. Puhuttiin lapsuudestakin ym. Asioita joita ei ehkä koko ryhmälle puhuisi.

 8. 10

  Anonyymi sanoo

  Sun keittiösuunnitelmat on lähes precis samat kuin Kalastajanvaimon blogissa (jo toteutettu keittiö ja muu kodin sisustus).. sama keittiövalmistaja, paneelit, julisteet, sama tapetti, avohyllyt, astiat, tyynyt, jopa räsymatot..

 9. 11

  sanoo

  SuperSanna: Kiitos!:) ja ole hyvä.:D

  Anonyymi: Voipi olla, Johannalla on upea koti ja varmasti muutama idea tullut sieltä tai oma idea sielä käydessä vahvistunut. Tapetin ainakin näin ensin sielä.
  Tuo vaalea keittiö nyt on muutenkin tällä hetkellä vähän joka sisustuslehdessä ym.
  Mulle tulee vaan paljon enempi väriä kuin esim Johannalla.
  ja keittiövalmistaja ei ole yhtään varma vielä, yksi vaihtoehto vaan.:)
  Mun keittiöstä voi tulla vielä vaikka mitä, ennen kuin siitä ehtii tehdä valmiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *