Keittiö helmikuun alussa

Vähän vaikea tätä tapettia kuvata kun on niin vaalea, mutta kuvia voi klikata isommaksi.:)

Eli niin, tapetit on seinissä koko keittiössä. Sähköjä on vedetty ja Sami aloitti seinän paneelien laiton. Ensimmäisessä kuvassa näkyy että mun oli pakko vetää vähän valkoista ensimmäiseen nurkkaan jotta näkee mitä tulee. Veikkaan että tosi kiva, näyttää ainakin vielä hyvältä!

Lattiakin on kivan värinen tuon tapetin kanssa, vielä tässä arvon että vedänkö tuohon vielä kiiltävän Permon päälle vielä tässä vaiheessa kun sen pystyy tekemään. Keittiön kalusteiden jälkeen se on aika mahdotonta enää…Tosin se tietää lisää rahanmenoa ja pitäisi odottaa toinen kuukausi että lattia kuivuu….

Nyt odotellaan että saadaan putket ja vissiin pitää sähkötöitäkin tehdä ennen kuin niitä kalusteita voi laittaa. Sekä levyttää vesisuojalevyillä tuo tausta.

Vielä vähän pitää malttaa, vaikka haluaisi tämän jo valmistuvan. Ihanaa kuitenkin kun keittiössäkin alkaa tämä ”pohja” olla valmis. Huoneen tunnelma on vaihtunut kylmästä ja pelottavasta kotoisaksi jo nyt.

Tosin kylmä täällä meillä on kirjaimellisesti! Kahdet villasukat, tuli uunissa jatkuvasti ja silti vilukissa palelee…Hrrrr… Nyt kaduttaa etten teipannut ikkunoita. Vetää aika huimasti ikkunoista. Olisinkohan ensi vuonna viisaampi?:)

-Henna-

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Hyvältä näyttää 🙂 Ikkunoiden teippaus ei montaa minuuttia kestä ja kannattaa kyllä tehdä jos kaipaa vähemmän vetoa. Apteekin micropore-teippi on halpaa ja irtoaa keväällä nätisti.

 2. 2

  sanoo

  Ei onnistunut mattimyöhäiseltä enää ikkunoiden teippaus ainakaan meidän asemalla. Kun ulkona on 20 pakkasta ja ikkunoista tuulee jääkylmää ilmaa, teipit kuoriutuvat pois sitä mukaa, kun niitä ikkunoihin liimailee. Jotta nyt mennään sitten tämä talvi tuulen tuivertaessa sisätiloissakin.

  Oikein suloiselta näyttää teidän keittiössä! (Älä maalaa lattiaa toiseen kertaan – en minä malta odottaa kuukautta tälle jatkoa! 😀 )

 3. 3

  sanoo

  Oi että miten ihania juttuja täältä blogista löytyykään, ihan uppouduin katselemaan kauniita kuvia 🙂

  Hassua ajatella, että olen niin monet kerrat mennyt junalla tuon talon ohi tai jäänyt pois korson asemalla. En ole koskaan tiennyt, että siinä talossa tosiaan asutaan. Tai että siellä sisällä näyttää noin kauniilta 🙂

 4. 4

  sanoo

  Susanna, meillä mies kävi eilen illalla teippaamassa vielä muutaman ikkunan alakerrasta, micropore tarttui normaaliin tapaan vaikka mittari näytti -30 🙂

 5. 5

  sanoo

  Pysyisköhän jos liisterillä vähän avittaa, meillä ainakin laitettiin kuittipaperia köyhällä liisterillä ja hyvin pysyy… no tokikaan ei laitettu pakkasella, mutta kokeilisin, vaikuttaa paaaljon. Tai sit tuota mocroporea.

 6. 6

  sanoo

  Lievestuoreen asema: Kiitos vinkistä!:)
  Susanna: En mä malta maalaa enää, se on nyt mitä on.:D

  Kirsi: Eiks liisteristä jää mitään jälkiä tai vaikeampaa poistaa tms?

 7. 7

  sanoo

  No laiskana ihmisenä ei olla kesäksi otettu pois niitä kun on erilaisia ikkunoita, toiset saranoilla (ja putkitiivisteillä) ja sit teipatut on sellaisilla hakasilla. Niin mutta liisteri (ainakin vanha kunnon) on vesiliukoista, joten lähtee siis vedellä pokista… niinhän ne liisterillä kiinnitetyt tapetitkin irrotetaan seinästä, vedellä. Nyt kyllä katoin niin yhdestä ikkunasta on nyt parin vuoden jälkeen tippumassa paperit ihan itsekseen, että ens vuodeksi laitan uudet paperit. Ja sitä liisteriä tulee siihen paperiin hyvin vähän ja se liisterikin kannattaa tehdä tosi litkuksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *