Kaksi pientä elefanttia marssi näin…

Tämä Finlaysonin uusi ja retro Norsu-kuosi miellyttää mun silmää hirmuisesti!
Tämäkin kuuluu niihin ”sopii meille kuin nenä päähän”-juttuihin, ja sopii siis täydellisesti Mikin tulevaan musta-valko-keltaiseen huoneeseen.
Pojalle taidan hankkia tämän lakanasetin synttärilahjaksi jossain vaiheessa, sekä lisäksi tällä kuosilla yhden koristetyynyn. Uskon että Miki tykkää itsekin.:)

Mikistä puheenollen, olen pikkuhiljaa alkanut puhumaan hänelle kerhon aloittamisesta. Poika on aina ollut melko ujo, ja äitinsä tavoin vähän hitaasti lämpeävä, mitä tulee uusiin ihmisiin. Olen siis äitinä hermoillut jo varmaan viimeisen vuoden sitä että yritän saada pojan kerhoon syksyllä.
Tällä viikolla vien hakemuksia kerhoihin ja tähän asti poika on sanonut jyrkästi ”ei, mä en mene kerhoon milloinkaan!”

Tänään vihdoin muuttui ääni kellossa ja poika jo kyseli että koska on syksy jotta hän pääsee kerhoon?:)

-Henna-

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Oi, nämä on niiiiiin ihanat! Olen mielessäni nähnyt meidän sohvalla keltaisen koristetyynyn. Minulla on lievämuotoinen turkoosi-keltainen-vaihe menossa, kys. tyynyt sopisivat mainiosti meidän olkkariin… 🙂 Suunnitelmissa onkin käydä naapurikaupungissa Finlaysonin myymälässä katsastamassa, josko ihanuudet kotiin saisi. Aurinkoisia kevätpäiviä!

 2. 3

  sanoo

  Merja: Jep, näin keväällä sitä kaipaa muutenkin raikasta keltaista!:)
  Nuo on sopivan yksinkertaiset mutta söpöt pojalle.:)

  Outi: Niinpä, mäkin sitä palkkaa odottelen.. tosin pitää varmaan odottaa aika monta palkkaa kun on niin kaikkea muutakin meksettavaa.:D

 3. 4

  sanoo

  Noi elefanttilakanat on aivan ihanat, haaveilen ostavani sellaiset meidän tytöille. Sopisivat ihanasti uuteen lastenhuoneeseen.

 4. 5

  sanoo

  Noita lakanoita mä oon kanssa katellut ja ihastellut..ehkä tulevaan lastenhuoneeseen 🙂 Noita ei taida vaan olla pinnasänkykokoa, joten joudutaan odottelemaan vielä jonkun aikaa.. 😉

 5. 6

  sanoo

  ARVAA MITÄ! mäki oon nähny jossai noita lakanoita ja ajattelin sillon et pitää näyttää noita sulle ku mulki tuli iha miki ja sen uus huone noista mielee! 🙂

 6. 7

  sanoo

  Sanna: Niin on.:)

  Liinu: Niin ei munkaan mielestä ole pinnasänkykokoa, mutta ei ne lasten kokoisetkaan niin isot ole. Tai sitten ostat tuota kangasta ja ompelet itse siitä pikkuiset lakanat?:) Sitä kun myydään kankaanakin.:)

  Jasmine: Haha, jep, hyvin arvattu!:)

 7. 8

  sanoo

  Niin joo, en aatellutkaan että sitä myydään tietty myös kankaana! Taidanpa siis tehä ite sopivan kokoset. Hyvä kun mainitsit 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *