Junabongari

Mä olin päättänyt että Mikin kuvia en enää tänne laita, mutta kun toinen oikein poseerasi näin hienosti, niin en voinut vastustaa.:)

Mun mummi kysyi eilen täällä käydessään, että mikä on mun lempipaikka täällä uudessa kodissa. Mun täytyi sanoa etten vielä tiedä. Mä odotan sitä mun omaa huonetta, mistä teen sen oman pesän. Siitä tulee varmasti lemppari. Tai tulevasta keittiöstä, johon voi kerääntyä porukkaa enempikin kerralla ja jossa kotiäitinä joutuu viettämään paljon aikaa.
Tai piha.

Mikillä on kuitenkin selkeä lempipaikka. Poika rakastaa toki omaa huonettaan, mutta lempparipaikka tuntuu olevan tuo sohvan käsi/selkänojan kulma, josta voi bongailla ikkunasta junia.

Tänään poika taas istui siinä pitkään ja odotteli isää kotiin. Olisiko tuo se juna jolla iskä tulee, vai seuraava?

Mua itseänikin kiinnostaa kauheasti nyt rautatiehistoria ym, mutta junia en pahemmin ole vielä seuraillut. Miki kyllä tykkää. Miki on meidän junabongari. Poika on vielä sellaisessa iässä että autot ja junat kiinnostaa, ja onhan se nyt jännää asua junaradan vieressä.

Saa nähdä mikä pojan suhde juniin on aikuisena. Kun poika tunnetaan koulussa ”aseman Mikinä”. Tuleeko junajutut korvista ulos isona, vai tuoko junat lämpimiä muistoja lapsuuden kodista. Kaikki tuo on jännä nähdä.

Nyt on kuitenkin parasta pikkuautot, legot ja skeittilauta. (Joo, meidän 2-vuotias on jo nyt intona skeittailusta vaikka hyvä kun uskaltaa sen päällä seistä. Enon skeittivideot katsottu jo puhki.)
Hassu poika.

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Ihan pikku junabongari:) Mikäs sen helpompaa kun katsella niitä oman huoneen ikkunasta! Tiedätkö muuten kelpaisko jollekin meidän pojan vanhat pikkuautot, mitä muuten löytyy useampi sata;)
  T.Pia

 2. 3

  sanoo

  Pia: Sanotaan näin, että täällä meillä on kaksi pikkuautoa-hullua jotka enimmäkseen leikkii pikkuautoilla, ja pikkuautoja raahataan sänkyyn asti. Eilenkin oli hankalaa löytää tilaa teekupille omalta yöpöydältä, kun tää pikkumies oli vuorannut pöydän pikkuautoilla. Eli arvaa kelpaako?:D
  Otamme siis autot ilolla vastaan!:)

  Jasmine: Se on kyllä ihan ykkönen.:)

 3. 4

  sanoo

  Pojalle on varmasti aivan mahtavaa kun voi katsella junia omalta sohvalta. Meidän poika nyt jo kohta viisi vuotias katseli aikoinaan ihan intona traktoreita joita viereisellä peltoaukealla riittää. Ensimmäinen sanakin oli traktoor. Maalla kun ollaan.

 4. 5

  sanoo

  Haha, voin kuvitella!:) Kyllä ne lapset vaan jaksaa innostua "pienistä" asioista.:)
  Miki on PAKKO vielä viedä rautatiemuseoon. vaikka ei sen puoleen, kyllä se itseäkin kiinnostaa, ja paljon!

 5. 8

  Anonyymi sanoo

  Sorry en ole ehtinyt lukea blogia enkä näin halukkuuttasi otta autoja vastaan! Yritän viikonloppuna katsoa kasan ja tuon niitä alkuviikosta;)

  T.Pia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *