”Julkkikset”

Ihan vaan tiedoksi Vantaalaisille, miksei muillekin, että me ollaan huomisessa Vantaan Sanomissa. Että tällaisia ”pikku julkkiksia” meistä tuli, kun ostettiin niin hieno talo.:D Ei, vitsi, vitsi, ihan hyvin kirjoitettu juttu(Näin luonnoksen). Toivottavasti jengi nyt tajuaa että sielä asutaan, ei tarvitse siis enää sotkea, kiitos.

Mistähän sitä itse sais tuon lehden huomenna käsiinsä..?

Lisätty 11.2 Tässä vielä tuo juttu: http://www.vantaansanomat.fi/Uutiset/Uutiset/VR-n-tohrytalosta-tulee-Poikosten-koti?sms_ss=facebook&at_xt=4d5231f3bc740224%2C0

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Netissä se juttu jo onkin 🙂
  Hyvä juttu oli. Mutta kyl te olette rohkeita, en muuta sano.
  Perustakaa sinne lasten lomakoti. Mahtuis ainakin sakkia. Milloin me päästää yökylään? 😉

 2. 2

  Marja sanoo

  Heti oli pakko tulla kurkkimaan kun äsken luin jutun teistä lehdessä 🙂 Hienoa että ostitte talon, mietinkin mahtaako kukaan siitä kiinnostua… Tsemppiä talon kunnostamiseen ja toivottavasti ei tule ikäviä yllätyksiä 🙂

 3. 3

  sanoo

  Tiitu: Haha, joo pieneen huoneistoon olisi jo monta muuttajaakin…:D Jos nyt kuitenkin mennään ite ensin…;)
  Marja: Kiitos! Juu, kyllähän se pari vuotta olikin tyhjillään. Saa nähdä miten Korsolaiset ottaa meidät vastaan, tähän mennessä ainakin ihan hyvin.:)

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Juuri luin jutun lehdestä ja olen joka kerta talon ohi ajaessani miettinyt että tossa olis niiiiiin ihanaa asua. Onnea teille, upealta näytti jo nyt. Kiva kurkkia ohi kävellessä miten remppa edistyy – ulkoa siis 🙂 Ja Korsolaisena voin sanoa että upeaa että talo tulee kuntoon!

 5. 5

  sanoo

  Niinpä!:) Mä luulen kanssa että moni katselee sitä ja muutoksia ohimennessään, onhan tuo ollut jo sen verran aikaa tyhjillään.:)
  Ulkoahan ei pystytä juurikaan vielä taloa muuttamaan, mutta kesällä ainakin jotain!:) Ja yksi mikä muuttuu, niin ikkunaluukut katoaa sitä mukaan kun saadaan risoja ikkunoita korjattua, ja sehän muuttaa ulkonäköä jo paljon!:)

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  Onnneee! Ja oli hyvä se juttu lehessä 😀 (tai no netistä mä sen luin) vähä ihanaa et vihdoin muutatte!!:)

  T. Jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *