Hennan päivä

Tänään on Hennan päivä, ja sitä on vietetty ihan vain kotosalla. Saatiin kahviseuraa, mummi, pappa, äiti ja sisko kävivät kahvilla. Sain 30 ihanaa vaaleanpunaista tulppaania joita olen ripotellut ympäri kotia. Lisäksi sain mystisen kirjekuoren etukäteen, sen saan avata vasta ensi kuun syntymäpäivilläni!

Ei voi kuin hehkuttaa tuota ihanaa aurinkoa. Eilen olin päivän Porvoossa ystävän kanssa. Kauhean kylmä mutta kaunis päivä. Silti vaikka aurinko virkistääkin, olo on vielä aika saamaton. Remppa ei etene eikä oikein blogikaan vaikka lupasin että mulla on monta juttua postattavana. Niin mulla onkin, mutta ei oikein jaksa istua koneella niin kauaa että niitä jaksaisi tehdä. No, kaikki aikanaan.

Kivoja julisteita olen tilaillut Etsysta. Ylläolevan Mikinhuoneen julisteen lisäksi on tulossa pari isompaa julistetta tuonne. Niistä sitten lisää myöhemmin.

Myös tuota aulan tapettia olen pähkäillyt vaikkei sen vuoro olekaan vielä hetkeen. Olen kyllä melko varmasti päätynyt tuohon William Morrisin tapettiin. Vähän täytyy vaan miettiä että miten saan aulan silti pysymään ns. raikkaana. Tuo kun on erittäin hallitseva tapetti. Haluan kuitenkin aulaankin ihania värejä niinkuin muissakin huoneissa. Turkoosia ja pinkkiä. Eiköhän ne kuitenkin pienissä määrin sovi tuon kanssa.
On niin kivaa suunnitella sisustusjuttuja, vielä kun tämä saamattomuus loppuisi ja remppa etenisi….

Eli mitäs tässä höpisen, ei auta kuin aloittaa hommat.

-Henna-

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ihanaa Hennan päivää! Kyllä ne voimat palautuvat auringonpaisteen mukana pikkuhiljaa. Ei se kai käy kuin taikaiskusta 🙂 Ihana toi ehdokastapetti aulaan, pojot sille 🙂

 2. 2

  sanoo

  Hyvää nimipäivää ja kylläpä herkut näyttävätkin kutsuvilta. Namskis! Jännittävä tuommoinen kuori. Eikö se ala poltella??

 3. 3

  sanoo

  Hyvää nimipäivää 🙂
  William Morris on hieno ja varmasti saa raikkaan fiiliksen tehtyä. Värit tapetissa ei ole mitenkään raskaat, vaikka kuvio onkin hallitseva.

 4. 6

  sanoo

  Hyvät hennanpäivät! Olen sanonut tässä jo pari vuotta 30 täytettyäni, että jatkossa juhlitaan synttäreiden sijaan senjanpäiviä… Mutta voi että, miten muikean. Ihana tapetti. Tosi herkullinen!

  • 6.1

   sanoo

   Haha, totta! Mä luulen kanssa että ens kuun kolmekymppisten jälkeen lopetan synttärit ja mielellään vanhenemisenkin.:D
   Toi tapetti on! Oon ihan intona siitä!:) Tykkään noin näyttävistä tapeteista.:)

 5. 7

  Anonyymi sanoo

  Onnittelut kaimalle! Minäkin sain 30 vaal.pun tulppaania :). Ihastuttava tapetti!
  T: Henna Vantaalta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *