H&M Joulu

Huomenna juhlitaan pienesti Halloweenia lasten kanssa. Ihan vain siksi että se on lapsista jännää. Pukeutua, herkutella ja kuunnella kauhutarinoita.
Mua itseäni ei kyseinen juhla hirveästi kiinnosta, enkä siihen kovin isosti jaksa panostaa, lasten takia vain.
Sen sijaan joulu, ai että! Se joulufiilis iski sittenkin täysillä, ja näin marraskuun puolella sitä saa luvan kanssa fiilistellä! Vaikka mies vieressä tuhahteleekin, hih!

Joulukotishoppailun parhaat paikat on mun mielestä H&M sekä Stockmann. H&Mltä tekstiilit, Stockalta kuusenkoristeet ja joulukalenteri. Ostan vuosittain kuuseen koristeen tai kaksi, sekä Stockan niitä perinteisiä kuvakalentereita rakastan!
H&Mltä en tänä vuonna hirveästi kaipaa mitään, nuo yläkuvan tyynyt tosin viehättää.

Lisäksi punainen lastenhuone on niiiin ihana! Voiko olla hymyilemättä kun näkee tuon punaisen tyynyn? Punaista, juuttikangasta ja leikkimielisyyttä siis riittää meidän joulussa tänäkin vuonna.

Mukavaa viikonloppua!

-Henna-

Kuvat: www.hm.com/fi

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Meilläkin juhlitaan tänään pienesti halloweenia ja sama juttu, itseä ei kauheasti kiinnosta, mutta mitäpä sitä ei tekisi lapsensa vuoksi 🙂

 2. 3

  sanoo

  Minäkään en Halloweenia osaa mieltää juhlittavaksi. Tänä vuonna sen sijaan ensimmäistä kertaa alan innostua joulusta. En omista ainoaakaan joulukoristetta tai valoa, mutta siihen taitaa tulla tänä jouluna muutos!

 3. 5

  sanoo

  Joulu… <3 omenapuussa valot, ensimmäinen tähti viritelty seinälle… Joulukuusenkoristeita väsätään porukalla…

  Ihanaa lukea teidän pride-koulutuksesta! Itselläkin se käynnissä ja paljon pohdittavaa koulutus antaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *