Etsitään ulko-ovea

Huomio huomio!!

Meillä on asemalla kaksi ulko-ovea aivan säpäleinä. Täysin oikeanlaista vanhaa ovea tuskin löydämme heti, varsinkaan kahta, joten niihin pitäisi saada väliaikaisesti mikä tahansa ulko-ovi mitoiltaan 89-217cm(tai vähän sinnepäin, pitäisi olla aika standardi koko).

Jos tiedät jossain makaavan tällaisen, tai jostain saisi halvalla, tai tiedät hyvän vanhojen ulko-ovien liikkeen mielellään pk-seudulla, olisin todella kiitollinen vinkistä!

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Metsäkylän navetta.. googletappa, niillä on kotisivuillakin paljon kuvia ovista mittoineen.. ja just nuita pitkiäkin ovia mitkä käy vanhoihin taloihin. Kävin viime kesänä siellä tonkimassa, ihania juttuja! Eikä edes pitkän matkan päästä hkistää..oisko tunnin ajomatka.

 2. 2

  sanoo

  Joo itseasiassa oon käynyt niiden nettisivuilla, mutta sielä oli lähinnä sisäovia..meinaan kyllä laittaa heille sähköpostia jos olisi vastaava ulko-ovi myös.
  Kiitos vinkistä kuitenkin.:)

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Pääkaupunkiseudun kierrätyskeskuksilla on myös rakennustavaramyyntiä (vain arkisin. luulisin). Kannattaa kysellä / käydä katsomassa.

 4. 5

  Anonyymi sanoo

  Jos se säpäleinä oleva ulko-ovi on tuo tuossa ylemmässä kirjoituksessa, niin itse alan opiskelijana sanoisin, etträ viekää puusepälle kunnostettavaksi 🙂 Ei ole mikään "mission impossible"!

 5. 6

  sanoo

  Anonyymi: Tuo ovi joka on kuvassa, on se parempikuntoinen. Sitä olemme miettineet, että sen voisimme ehkä jopa itse kunnostaa. Toisesta ovesta on pelkät raamit jäljellä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *