Duha

Sohvapöydällä asustaa vessapaperirulla toimittamassa nenäliinan virkaa. Meillä melkein kaikki niiskuttaa, ja nyt se flunssa iski minuunkin. Koti kaipaisi siivousta ja jääkaappi on edelleen tyhjä, mutta tekisi mieli vain heittää pää tyynyyn ja peitto päälle.
Aurinko paistaa, lasten Ipanapa-cd soi taustalla ja nyt on huhtikuu. Ihana huhtikuu, mun lempparivuodenaika, kevät!

Ei muuta kuin teetä keittämään ja toivon että tämä tauti menee pian ohi jotta pääsen nauttimaan ulos keväästä.

-Henna-

Kommentit
 1. 2

  Anonyymi sanoo

  Ihana idea tuo ketju ikkunassa, johon voi ripustaa mm. noita iloisia kortteja riippumaan. Pikaista paranemista, nyt vaan lämmintä juomaa ja hyvällä omalla tunnolla vällyn alle lepäämään!

  • 2.1

   sanoo

   Joo noita myytiin ennen joulua Helsingin piirongissa. Mutta tollaisenhan voi tehdä itsekin ihan narusta ja pienistä pyykkipojista.:)
   Kiitos.:)

 2. 3

  Anonyymi sanoo

  Hankala tilanne kun ei oikein voi valita: tykkään tästä, eikä lisää tätä eikä mielenkiintoinen.
  Eli ehkä sitten vaan tsempit ja kiitos postauksesta.

 3. 4

  Anonyymi sanoo

  Paranemisia sinne kovasti teille. Itse sairastin juuri keuhkokuumeen (elämäni eka) ja tuntuu että vieläkin välillä yskittää. Pakko mainostaa kun olet teen juoja (en tiedää käytätkö makeutusta teessä)ja nyt pitää juoda paljon kuumaa. Sellainen firma kuin LAPPI-HUNAJA jolta saa aivan ihania maustettuja /maustamattamattomia hunajia 🙂 Ehdottomat suosikkini on appelsiini ja vadelmahunaja NAM 😉 Pääsin noilla hunalaaduilla sokerin käytöstä eroon 😉 Terv. Niina ja 4kisua

  • 4.1

   sanoo

   No huh, mulla ei onneksi ihan keuhkokuumetta ole, se ei taida kovin helpolla ohi mennäkään!
   Kuulostaa tosi herkulta, saakohan noita ihan tavallisista ruokakaupoista? Mä käytän teessä aina hunajaa, mutta tavallista, noita voisin kokeilla! Noi kävisi varmaan myös esim maustamattoman jogurtin mausteeksi.:)

 4. 6

  Anonyymi sanoo

  Moikka.Ei taida kaupoista saada LAPPI-HUNAJAA….en kyllä ole edes kysynyt heiltä. Itse tilaan netin kautta. 60e tilauksesta on ilmaiset postikulut. Kuun ensimmäisenä sunnuntaina ovat aina myymässä tuotteitaan hakaniementorilla 🙂 Kannattaa kokeilla 🙂 T: Niina ja 4kisua

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *