COLORS!

Taas saan kiittää lukijaa hyvästä vinkistä.
Mähän kerroin kuinka meidän rasittavaakin rasittavampi uusi koira Unto Hermanni, (jep, olen jo melkein harkinnut sen palauttamista) söi puolet mun ihanasta pallovalo-sarjasta. Melkein itku tuli tämän jälkeen, tuo valo kun on niin mun lemppari…
Lukija kuitenkin vinkkasi että Seitashopista saa ostaa irtopalloja ja valosarjaa erikseen. No tosiaan! Munhan piti siis alunperin ihan muutama pallo ostaa tuhottujen tilalle, mutta koska en osannut päättää näiden muutaman väriä, juttuhan karkasi vähän käsistä, kuinkas muutenkaan… Ostin mun entisen 20 valon sarjan sijaan 35 valon sarjan, sekä sitten tietty pallojakin aika paljon. Silti tämä tuli halvemmaksi kuin jos olisin ostanut kokonaan uuden 20 pallon setin.

 Niin, värikkyyskin siis lisääntyi huimasti. Oli ihanaa saada postista kassillinen väriä tämän masentavan talven keskelle (onneksi ne päivät alkaa pidentyä, oon niin väsynyt tähän pimeyteen). Ennen tossa sarjassa oli vaaleanpunaisia ja vihreitä palloja pääosin, nyt on myös keltaista, sinistä, tummanliilaa, oranssia… Vitsi kun se onkin nyt pirteä!
Ja koira saa kyytiä jos tuohon vielä koskee, hemmetti!

Tänään hoidettiin joulun ruokaostokset, sekä aloittelin joulusiivousta. Tuntuu jotenkin hullulta että tässä on kokonainen viikonloppu ennen joulua, pari päivää vielä aikaa tehdä mahdollisia viime hetken ostoksia, herkutella ja siivota sen minkä jaksaa. Jos ei muuta niin keittiön lattiaa tulee kyllä mopattua tässä talossa useasti tällä hetkellä, varmasti vielä aattonakin… Tänään kun palasimme väsyneenä kaikkien ostoskassien, laatikoiden ym kanssa, kotona odotti innokas koira joka ei ollut vissiin ainakaan viikkoon meitä nähnyt käytöksestä päätellen, sekä keittiö jonka lattia oli mustanaan multaa. Oli muuten tosi kivaa ja koira niin rakastettu sillä hetkellä… Muutama ärräpää saattoi myös päästä tämän äidin suusta.

Enää kolme yötä jouluun!:) (No melkein 2,5 yötä kun kelloa katsoo…)

-Henna-

Ps. No on se Unto ihan ihana.

Kun se nukkuu.

Tai sukeltaa lumihankeen.:)

Kommentit
 1. 1

  kati sanoo

  Pentuaika.. Se oli aivan kamalaa. Ja pieninä hetkinä ihanaa. Mutta kuitenkin melko kamalaa. 😀 Mutta kyllä se siitä iloksi muuttuu. 🙂

 2. 2

  sanoo

  Voi noita koiruukisa. Eniten iloa ja joskus niin paljon harmia.

  Täällä maamollaskin saatiin eilen tupa täyteen ruokaa (sekä mielenhallinta harjoitus Itiksen ruuhkassa). Nyt alkaa viime hetken joulusiivous. Matot, filtit ja tyynyt hankeen. Pihasaunan pesua. Kuusi sisälle. Uskon, että illalla täällä näyttää siltä, että vieraat voivat huomenna saapua 🙂

  Syviä hengenvetoja ja iloa joulun viime hetken valmisteluihin <3

  • 2.1

   sanoo

   Meillä on vieläkin joulusiivous tekemättä koska koira sotkee sitä mukaa kun mä siivoan..:/ Tänään illalla yritän pikaisesti siivota jotta olisi edes aatto siisti.
   Kiitos.:)

 3. 3

  sanoo

  Pikkuvinkki pennun kanssa,jos ette ole jo kokeillut…
  Meillä oli koira pentuna kodinhoitohuoneessa, kun itse olimme poissa. Oveen ostimme rautaisen Ikean lasten portin. (En raaskinut suljetun oven taakse laittaa ja toisaalta ovi säästyi tuhoilta, kun kääntyi huoneesta ulos)
  Pentu oli siis yhdessä huoneessa, joten tuhotkin rajoittuivat sinne. Pentuajan vahinkoja ei siis tullut muuta kuin portin pinnoitus sekä oven karmit. 😉

  Ja olin lukenut että pienempi tila rauhoittaisi pentua omistajien poissaollessa (häkkiä en silti edes harkinnut).

  Pureskelu rauhoittui hampaiden tultua, mutta kouluttamistahan ei sovi unohtaa kun olette paikalla. Koirat ovat ärsyttävän ihania, systemaattisuus on tarpeen, jos joka kymmenes kerta saa periksi, sitä sitten kokeillaan JOKA kerta! 😀 Mutta ensimmäinen puoli vuotta-vuoden, kun jaksaa tiukemmin, sitten voi nauttia loppuelämän!
  Tsemppiä! Ja ihanat valot, kotinne on muutenkin kaunis! 🙂

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Tsemppiä, pentukausi on osittain aivan hirveää 🙂
  Kyllä mietin monet kerrat pentuaikana yön pimeinä tunteina tuon nykyisen palauttamista, vaikka kyseessä ei ollut edes ensimmäinen koirani.
  Mutta kyllä se siitä, se pentuaika on kuitenkin varsin lyhyt ja pennusta kasvaa aikuinen, jota et vaihtaisi mistään hinnasta pois 🙂

  • 4.1

   sanoo

   Joo kyllä välillä vähän kaduttaa koko koiran otto, mutta pakko vaan uskoa että vielä joku päivä olen kiitollinen että jaksoin tämän ajan.:)

 5. 5

  sanoo

  Mie kanssa suosittelen että kun lähdette pois kotoa suljette koiran johonkin tilaan. Meillä se on kodinhoitohuone. Meidän koira kärsi aluksi eroahdistuksesta, ei osannut olla yksin ja teki tarpeet sisälle mutta tuo tilanrajoittamine auttoi hyvin. Ja koirakuiskaajan opit 😉

 6. 6

  sanoo

  Voi apua miten ihana valosarja! Mun oli pakko käydä tuolla Seitashopin sivuilla ja niin vain kävi että tein tilauksen, valitsin kuitenkin tuon Christmas Gold valosarjan vaikka pidän myös tuosta värikkäästä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *