Blogimietteitä ja arvonta

Mulla on ollut blogissa taas sellainen aika, etten tiedä oikein miten jatkaisin. Jumittaa. Tuntuu ettei ole mitään asiaa, eikä myöskään aikaa blogia kirjoittaa. Tai no, jos olisin motivoituneempi ja olisi asiaa, ehkä saisin paremmin revittyä aikaa tähänkin.

Puotini täyttää ensi viikolla vuoden, ja olen tietoinen että tämä vuosi on vienyt aikaa myös blogistani. Toisaalta koen että puoti ja blogi kulkee osittain myös käsikädessä. Mulla on kuitenkin pienen lapsen kanssa melko rajallinen aika olla koneellinen tekemässä töitä tms. Silloin kuin se pieni hetki on, se yleensä menee puodin asioihin. Monesti mietin kyllä että olisi kiva kirjoittaa tännekin, mutta ei ole kuvia vaikka olisi asiaa. Tuntuu että kodista on joka ikinen nurkka kuvattu tuhat kertaa, mitään uutta ei ole kotona tapahtunut. Lisäksi kaikki 2-vuotiaiden vanhemmat tietää, mitä se elämä on kun toinen sotkee ihan kokoajan. Saatikka kun muutkin perheessä välttelee siivoamista ihan kiitettävästi. Ei siinä kaaoksessa inspiroi ottaa kuvia.

Blogin lopettaminen ei kuitenkaan ole vaihtoehto. Ei vielä. Ehkä vielä joku päivä voin todeta ettei kukaan enää ehdi lukea blogeja, sitten lopetan. En kuitenkaan vielä. Kaipaan vaan taas uutta motivaatiota ja ideoita. Joten olisi kiva jos laitatte ideoita, mitä haluaisitte blogista lukea?

Tiedän että joku vastaa että sijaisvanhemmuudesta juttua. Tämä on kuitenkin asia josta en voi juurikaan kirjoittaa. Ymmärrätte varmasti. Voin kertoa nyt että meillä menee hyvin. Lapsi on, ei pelkästään solahtanut hyvin porukkaamme, vaan tuonut lisää eloa ja hyvää energiaa perheeseen. Tutustuminen on edennyt yllättävän luonnollisesti. Liekö sitten sekin auttanut, että olemme osanneet varautua pahimpaan. Sekä se, että olemme odottaneet tätä niin kauan. Tiedän että elämme vielä rauhallista tutustumisvaihetta, ja arki tulee olemaan myös tylsää arkea, niinkuin aina. Sellaista se elämä kuitenkin on, ja hyvä niin. Nyt kuitenkin olo on hyvä, meillä kaikilla.

Samilla on vielä 2,5 viikkoa lomaa, joten me keskitytään tämä aika vielä enemmän ja vähemmän lomailuun. Just palattiin eilen yhden yön lomalta Tampereelta. Nyt pari päivää kotona töitä ja pihahommia, viikonloppuna edessä on Fiskarsin antiikkipäivät. Lähdetään ystävän kanssa käymään taas perinteisesti etsimässä antiikkia ja viettämään aikaa ihanassa Fiskarsissa. Fiskarsista laitan varmaan jotain kuulumisia tännekin. Samikin haki kasvihuoneen tänään, eli siitäkin ehkä joskus juttua tulossa, kunhan päästään tarttumaan projektiin. Tekemistä siis riittää lomallakin.

Loppukesästä alamme kuitenkin pikkuhiljaa palaamaan arkeen, ja toivon että voisin täysin paneutua syksyllä blogiin ja puotiin. Syksy on mulla muutenkin hyvin inspiroivaa aikaa sisustamisen ja käsitöiden suhteen. Se aika kun arki ja päivärytmi alkaa, eikä pimeys ole vielä nielaissut fiiliksiäni. Joten kaipaan kovasti apuanne, mitä kaikkea haluaisitte varsinkin syksyllä täältä lukea. Ehkä joku juttusarja taas, kun remppa-sarja loppui?

Laitetaan porkkanaksi teille vastaajille arvonta. Kommentoimalla tänne blogiin, tai tämän postauksen Facebook- tai Instagram-kuvaan, voit voittaa 15€ lahjakortin puotiini. Sen voi käyttää joko täällä puodilla paikan päällä, tai verkkokaupassa. Osallistua voi perjantaihin 7.7 klo 18 mennessä.

Nyt mun täytyy jatkaa kirjanpito-aineiston keräämistä. Vitsi miten tylsää puuhaa…

-Henna-

 

 

 

Kommentit
 1. 1

  Jutta sanoo

  Tykkään todella paljon blogistasi ja sisustustyylistäsi. Postauksia on kiva lukea vaikka olen itse täysin eri elämäntilanteessa, lapseton ja asun pienessä kerrostalokämpässä. Olisi kiva lukea (ehkä tullut ennenkin jo) mistä itse haet inspiraatioo sisustamiseen. Ehditkö itse seuraamaan blogeja. Tai onko vaikeaa löytää kivoja tuotteita puotiin, mikä on parasta puodin pitämisessä, aiotko laajentaa vielä joku päivä tms ”unelmia” puotiin liittyen. Toivon todella ettet lopeta blogia vaikka postauksia tulisikin vain harvoin 🙂 niitä on aina kiva lukea ja kuvat on ihania. Ihanaa loppukesää sinulle ja perheellesi 🙂

 2. 2

  Kaisa sanoo

  Olen tainnut seurata blogiasi jostain niilä paikkein, kun muutitte toiselta puolelta taloa toiselle. Ehkä. Joka tapauksessa blogiasi on aina mukava lukea eikä haittaa yhtään, vaikka olisi vähän rakoakin kirjoitusten välillä, että nauttikaa vain lomasta. Blogit elävät miun mielestä samaan tahtiin kuin oma elämäkin. Välillä lujempaa ja välillä rauhallisemmin.

 3. 3

  Hansku sanoo

  Uudet tuunausprojektit ja diy-jutut kiinnostaa aina. Itsekin tuunaajana on kiva nähdä muiden erilaisia projekteja ☺

  • 3.1

   Laila Kerman sanoo

   Käsityöjutut kiinnostavat. Olet taitava käsistäsi ja keksit kivoja askartelutöitä. Olen virkannut kasvolappuja ohjeesi mukaan ja inspiroimana ekopuuvillalangasta. Kävin muuten katsomassa taloa silloin, kun se oli myynnissä ja seurannut blogiasi kiinnostuneena. Hyvää jatkoa!

 4. 4

  Pee sanoo

  Itseäni kiinnostaisi postaukset uhmaiästä ja ylipäätään lasten kasvatukseen liittyvät jutut. Esim kiinnostaa, että onko jokin vanhemmuudessa yllättänyt ja miten? Parisuhde kaiken keskellä? Miten huollatte suhdetta? Miten ehdit tehdä kaikkea mahdollista? Mä oon ”vaan” kahden pienen kotiäiti ja tuntuu, etten ehdi ku ns.perusjutut. Tuunailuille, duunailuille yms kivoille proggiksille ei vaan tunnu olevan aikaa! 😀

 5. 5

  Tanja sanoo

  Minusta teillä on kaunis koti ja piha. Minua ei ikinä kyllästytä katsoa pelkkiä kuvapostauksia.
  Haluaitko jakaa jotakin lisää tuosta puodin pitämisestä/ yrittäjyydestä. Mistä löydät motivaation yrittämiseen,miten jaksat, tuntuuko joskus, että seinät kaatuvat päälle(varmasti!) Mistä ammennat ideoita? Missä koet erityisesti onnistuneesi puotisi kanssa, missä aiot kehittyä… kysyy ja pohtii toinen yrittäjä.

 6. 6

  Henna Pekkanen sanoo

  Puutarhan eteneminen kiinnostaa vaikka aluksi ennen-kuvien muodossa :). Arkiset postaukset samoine nurkkineen riittävät. Siitä saa sopivasti vertaistukea.
  T: Henna

  • 6.1

   Nina sanoo

   Puutarhan hoidosta ja istutusten valinnasta lukisin mielelläni.Myös pihansuunnitelman toteutuksen etenemisestä olisi kiva kuulla.
   T.Nina

 7. 7

  Inka Paavilainen sanoo

  Minua kiinnostaisi lueskella puoti-juttuja 🙂 ! Puoti 1vee, mitä kaikkea vuosi piti sisällään ja toi tullessaan, mikä yllätti..? Ehkäpä saat kiinni ajatuksestani mitä tarkoitan! Diy-ohjeet on aina myös kivoja, enkä itse ainakaan usko saavani ihan äkkiä tarpeekseni ”samoista vanhoista nurkista” otetuista kuvistakaan <3

 8. 8

  Roosa Savolainen sanoo

  Mua kiinnostaisi puodin kuulumiset, kasvihuoneprojekti ja käsityöjutut. Ihanaa, että voi lukeja Korson aseman talon elämästä.

 9. 9

  Eija Hirvonen sanoo

  Tuunaus ja DIY-jutut kiinnostavat eniten. Mutta sekaan mahtuu myös jutut puodista ja ihan arkiset tarinat.

 10. 10

  Marjo S. sanoo

  Minua kiinnostaa puutarhaan liittyvät jutut, koska oma piha on aivan järkyttävässä kunnossa. Jos tätä kautta saisi inspiraatioita oman pihan laittoon.
  Kalenterimaanikkona kiinnostaa myös puodin kuulumiset.
  Onnea 1-vuotiaalle puodille <3

  • 11.1

   Timo Suutala sanoo

   Hyvää päivää
   Luin kirjoituksesi ja kiinnostuin sekä ihmesenä että kirjoittajana.
   Hyvää jatkoa toivoo Timo.

 11. 12

  Seija sanoo

  Mukavia ehdotuksia tuossa muut kommentoijat näyttävät Sinulle antaneen :). Oli todella hienoa, että vanha Korson asema-rakennus säästettiin nykyisen Korson uudisrakentamisen alta. Blogin sisältöä ajatellessa se on muokkautunut monista erilaisista elämän tilanteista. Vanhan rakennuksen säilyttämisestä nykyiseen olotilaan, perheen sekä elämäntilanteiden muutosten kerronnasta uuteen bisnesideaan.
  Kuvia on kiva katsella ja tilannekuvat ehdottomasti plussaa :D.

 12. 14

  Heli sanoo

  Kaikki käsityö/askarteluhommat kiinnostaa aina, myöskin puodin kuulumiset

 13. 15

  minna leino sanoo

  Hei, ihana koti ja blogi. En ikinä kyllästy kuviin, laita vaikka mitä kuvia ja mistä..kaikki kiinnostaa, myös ihanan pienen puotisi kuulumiset:)

 14. 16

  Nikadora sanoo

  Aurinkoista lomaa!!
  Tuunausvinkit kiinnostaa ja vanhan talon kunnostus♡

 15. 18

  Sanna P sanoo

  Blogipostauksiasi luen aina innolla ja ei huolta verkkaisesta tahdista, ymmärtäähän sen jokainen, että muutakin elämää on ja moni asia menee edelle. Tuunausprojektit kiinnostaa, kirppislöydöt, arjen kuulumiset ja kauniit kuvat, joita sulla onkin aina 🙂

 16. 20

  Teija sanoo

  Puodista olisi kiva kuulla enemmänkin ja se käsityökerho oli loistava idea. Muutenkin käsityö ja tuunaus jutut on ihania, olet niissä kyllä taitava. Mukavia lomapäiviä, niillä ladatasn akut syksyyn 🙂

 17. 21

  sanoo

  Minä tykkäisin juuri sellaisista kiireisen äidin ”miltä oikea arki näyttää” -jutuista. Teillä on kotona ihana tyyli ja sitä taustaa vasten voisi rohkeasti postata esim. kuvia, joissa korjaamattomat astiat/ lastenhuone leikkien jälkeen jne. näyttävät. Se on elämää! 🙂 Siloteltuja blogikuvia on paljon kaikilla, joten rosoisuus olisi tervetullutta! Ihanaa kesää – kyllä se inspiraatio taas iskee!

 18. 23

  Milla sanoo

  Käsityö ja diy jutut. Mutta ehdottomasti tavallinen arki myös. Blogisi on hyvä juuri näin. Puoti ja sen ympärillä pyörivät asiat kiinnostaa myös, miten valitset myyntiin tuotteet jne.. 🙂

 19. 24

  Susanna sanoo

  Heippa!

  Olen blogisi hieman satunnaisempi lukija. Teillä on aivan ihana koti! En nyt ehtinyt arvontaankaan mukaan, mutta heitänpä silti ilmoille pari postausehdotusta; eli mua kiinnostaisi lukea kaikenlaisia tuunaus- ja diy-juttuja. Lisäksi kiinnostaisi lukea että mistä olette haalineet kaikkia teidän hienoja huonekalujanne?! Onko sinulla jotain tiettyjä kirppiksiä tms mistä etsiskelet huonekaluja?

 20. 25

  Koiramäen emäntä sanoo

  Äh ihan en kerennyt arvonnan loppuun mennessä tähän postaukseen. Kirjoittelenpa kuitenkin, tämän kesän aikana olen lueskellut blogin alusta alkaen kaikki postaukset ja nyt olen ajan tasalla, vähän harmittaa että enää ei voi vaan mennä pihalle keinuun ja alkaa lueskella yritän malttaa odotella uusia. Pidän sun blogista ihan kaikin puolin, normi arkea ja mietteitä laidasta laitaan. Tosi usein on ihan naurattanut kun olet kirjoittanut asioista juuri niinkuin tulisi minun suustani, tee ja kahvikupin valinta fiiliksen mukaan, no tietty! Ei nyt mistä vaan voi ☺ ja miehen kommentti tähän että ”voi elämä teitä on kaks”. Itsekkin remontoidaan taloa lattiasta kattoon, hyviä vinkkejä ja ideoita on tarttunut tältä lukumatkalta mukaan, kiitos!

  • 25.1

   hennaasemalta sanoo

   Voi ihanaa, kiitos tästä huikean ihanasta palautteesta! Kiitos kiitos! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *