Ajatuksia kommenteista

Mun oli oikein pakko tulla tekemään oma postaus siitä, että millaisia kommentteja saan tänne blogiin. Oli meinaan aika oikeastaan mielenkiintoinen kommentti tossa edellisessä postauksessa, ja sitä tossa just siskon kanssa pohdittiin, että miksi näin.

Mähän saan enimmäkseen tosi tosi tosi ihania, kannustavia ja avuliaitakin kommentteja. Hirmu mielenkiinnolla luen kaikki kommentit ja hymyilen tai naureskelen täällä itsekseni. Mun elämä on aika hektistä nykyään, ja iltaisin väsyneenä on ihana nähdä että ihmiset jaksaa tukea vaikkei tunne mua oikeassa elämässä. Tuntuu että oon saanu monta uutta tuttua tämän blogin kautta, vaikka  juuri ketään lukijoista en ole tavannut oikeasti.

Sitten välillä tulee suorastaan mielenkiintoisia kommentteja, tai kommentti-ilmiöitä oikeastaan. Monet tarttuu johonkin mulle yllättävään asiaan, esim vuosi sitten moni pähkäili lastenhuoneeseen tulevaa tapettia. Kuinka sen kuvio pelottaa lapsia ja se ei ole lastenhuoneen tapetti. Tai kun haukuin Uulan maalin joka oli väärän sävyinen, niin moni selosti valaistuksesta että kuin se vaikuttaa paljon. No, valaistus kuin valaistus, ei se sininen siltikään näytä vihreältä vaikka kuin pitäisi.

Ilkeitä kommentteja en onneksi nykyään juurikaan saa. Ylläoleviakaan en kokenut ilkeiksi, vaan mielenkiintoisiksi. Kissoista on käyty isot keskustelut, siitä että saako ne olla vapaana vai ei, niissä mentiin jo ihan henkilökohtaisuuksiin. Lisäksi mua on haukuttu kermaper***ksi, mun pojan hiuksia on haukuttu ja käsketty leikkaamaan jne. Saatikka kommentit joita saimme vuosi sitten oltuamme Hesarissa. ”remontti tuo eron, lapset ei kuulu entiseen huumeluolaan” jne. Nämä kuitenkin yksittäisiä tapauksia. Onneksi niin, koska loukkaannun näistä syvästi vaikkei pitäisi.

Nyt joku ihmetteli että kirjoitan ilkeästi muista, kun kirjoitin että ”kerrankin edes sisarukset eivät änkeneet mukaan ikeaan”. ja kuulemma kirjoitan useasti ilkeästi. Aloin oikeasti pohtia tuota, naureskelin asialle mutta liian herkkänä myös loukkaannuin.
Lopulta oikein siskon kanssa pohdittiin että mitä olisin voinut kirjoittaa jos olen antanut sellaisen kuvan. Olen kyllä haukkunut esim kirvesmiehemme, mutta syystä. Äiti just eilen nauroi mulle kun auton ratissa huutelen ja marmatan aina muille kuskeille. Mutta eihän ne sitä kuule. Oikeasti ne jotka tuntee mut, tietää etten oo ikinä tahallaan ilkeä kellekään, paitsi niille jotka on ensin ilkeitä mulle. Kärpäsetkin pelastan ulos ja kauppajonossa päästän ihmisiä ohi jos itsellä kauheasti tavaraa.

Joten lopputulos. Jos joku muukin on saanut kuvan että kirjoitan ihmisistä ilkeästi, niin oikeasti tuokin edellisen postauksen kommentti oli vain sisarusten välistä leikillistä pottuilua. Mun sisarukset on mulle hirveän rakkaita, mutta kun nähdään, pottuillaan ihan taukoamatta. Sitähän se sisarusrakkaus on. Kun kirjoitan tänne jotain, ajattelen vain sitä ihmistä josta kirjoitan. Kirjoitan kuin hänelle, en ajattele muita ihmisiä, ja miten ne saattaa asian kokea. En pysty ajatella, kun iskisi paniikki. Tätäkin blogia lukee jo aika moni, ja jos alan sitä enempi ajattelemaan, en pysty kirjoittamaan enää mitään. Varmaan muut bloggaajat voi samaistua tähän, en tiedä.

Mä kirjoitan täysin tunteella, kädet vaan kulkee ajatusten tahtiin. Lopulta luen tekstin läpi ja korjaan kirjoitusvirheet, mutta aika paljon annan itsestäni myös henkilökohtaisia asioita, koska en mieti liikaa. Kirjoitan vaan, enkä voi muuten ikinä lukea enää vanhoja tekstejäni, se on jotenkin noloa.:D Olen tosi ujo oikeassa elämässä, joten tämä blogi on mulle hyvä tapa kertoa mun tunteista ja ajatuksista, koska osaan asiat ilmaista paremmin kirjoittaen.
 Joten koittakaa ymmärtää. Mä vihaan epäystävällisyyttä, itsekkyyttä, ja haukun kaikki ”pahikset” jotka on epäoikeudenmukaisia. Mutta rakastan mun läheisiä senkin edestä.

-Henna-

Ai joo, kuvissa mun uusin kirppisostos. Pyykkikori leluille 2 euroa. Sekä Oskun uusi lempipaikka. Mikin sohva kotiutui toistaiseksi eteiseen, ja siinä Osku tykkää kölliä.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Heh, kaikesta ne ihmiset jaksaakin kommentoida ja kaikkeen puuttua. 🙂 Minusta blogisi yksi ihanimmista puolista on juuri se ajatustenvirta, jonka päästä läpi. Kerrot itsestäsi ja arjestasi omin sanoin. Tämä on ihan oikean ihmisen blogi, ei mikään kiiltokuva elämästä.

  Mutta voin kuvitella, että tämä on hyvä väylä purkaa sitä mitälietä, heille joilla sellaiseen tarve on. Onhan näitä aina.. Naapurissa, kaduilla, työpaikoilla, lehdissä, asiakaspalautteissa.. Netti on harmillisen helppo kanava sille. Ei kannata jäädä miettimään! T. Paraskin puhuja. Itse olen myös herkkä ja en varmaan edes uskaltaisi pitää blogia 😉

  • 1.1

   sanoo

   Jep, mä en haluaiskaan mitään kiiltokuvablogia, koska en muutenkaan ole luonteeltani sellainen "meillä on kaikki niin ihanaa ja täydellistä"-ihminen. Silti mua välillä hirvittää julkaista näitä juttuja joissa annan palan itsestäni, enkä vain kerro remontista tms.

   Mä en jää "itkee" noita ilkeitä kommentteja, mutta mun mielestä on hauska pohtia että miksi nytkin tällaisen kommentin sain. Toki sitä vähän miettii että ajatteleeko muutkin lukijat noin koska sehän ei ole tarkoitus että haukun täällä muita.

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Mun piti ihan käydä kattomassa se ikea juttu kun en ollut huomannut siinä mitään "vikaa". 🙂

  Keep on rocking!

  T.päkkänä

 3. 3

  sanoo

  Tää blogimaailma on aika kummallinen ja itseasiassa koko nettimaailma. Se vääristää niin helposti asioita. Pitää koittaa vaan laittaa "oma suodatin täysille" ja antaa olla. Eihän se helppoa ole mutta täytyy yrittää. Sä saat kuitenkin tehdä omassa blogissasi ihan mitä haluat ja siihen on lukijoiden tyytyminen. Tsemppiä ja mukavaa viikonloppua!

  • 3.1

   sanoo

   Joo nettimaailman isoin ongelma on ihmiset jotka ei osaa lukea rivien välistä ja uskoo kaiken mitä netissä lukee. Tai jotka ei osaa nähdä että bloggaajakin on ihminen jolla välillä huonoja päiviä.

   Mut toisaalta, en mä ajattele että siihen lukijoiden on tyytyminen. Kyllä munki pitää oppia kirjoittaessa, ja haluan tietää mitä lukijat tykkää. Koska onhan se vähän tylsä kirjoitella jos ketään ei kiinnosta täällä enää lukea. mut en mä halua tuollaisia edellisen postauksen kommentteja lukea jos ihmiset ei oikeasti ajattele niin. Koska jos moni aatttelee että kirjoitan ilkeästi, voin parantaa tapani.

 4. 4

  sanoo

  Tmä on sinun blogi ja sinä päätät mitä kirjoitat..ja me lukijat ollaan klikattu itsemme lukijaksi. Miksi pitäisi sitten kirjoittaa sellaista mikä ei ole sitä itseä, tai miltä tuntuu, tai mitä mieltä ollaan asioista..ei kaikki se mitä haluaa viestittää, niin tarvi olla sitä pintakiiltoa ja sitten kuitenkaan ei niin olekkaan omasta mielestä..
  Minäkin purnaan välillä asioista omassa blogissani….jos vaan joku ärsyttää..
  Oi ja voi kirjoittele sinä edelleenkin sitä mitä haluat..alkaisi muutens blogien tekstit tulla tylsäksi jos meillä kenelläkään ei olisi sitä omaa tapaa kirjoitella asioista.. muutens minäkin purnaan autoilijoista ratin takana…ei ne sitä kuule 🙂 ..ja aikas moni tekee sitä..Olen minäkin purnannut aikoinaan anoppiani blogissani..
  Jatka vaan eteenpäin sillä omalla tyylillä..
  Mukavaa viikonloppua sinulle 🙂

  • 4.1

   sanoo

   Jossain vaiheessa huomasin että moni tuttu bloggaaja alkoi karsimaan tekstejä juuri niiden ilkeiden kommenttien takia. Se oli ymmärrettävää mutta tylsää, moni blogi muuttui ainakin hetkeksi todella tylsäksi ja mitäänsanomattomaksi. Itse en halua sellaista, koska eihän nyt kukaan sellaista halua lukea. Ihmiset tykkää juoruista, siitä että jotain jännää tapahtuu, on se sitten hyvää taikka pahaa. Nytkin sain tavallista enempi kommentteja tähän juttuun, heti halutaan lukea että mitäs nyt on sattunut, mutta niin se menee.:D Onhan tämä tavallaan mielenkiintoisempaa kuin joku kattila jonka ostin.:)

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  Sun blogisi on just hyvä noin 😉 jatka vaan samaan malliin 😉 Kyllä meitä ihmisiä on joka junaan , mutta jätä tuollaiset omaan arvoonsa!! Tollasia pesservissereitä (kaiken tietäviä) mä en voi sietää!! Hankkikoot oman elämän ja arvostelkoon sitä ;D Kisuille silityksiä 🙂 T : Niina ja 4kisua

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  No oho. Minä en ole ikinä ajatellut, että kirjoituksissasi oli ilkeämielisyyttä muita kohtaan. Tästä muuten huomaa, kuinka eri tavoin me ihmiset ymmärretään tekstejä ja ja annetaan merkityksiä niille.
  Tsemppiä sinulle! Tämä on aivan ihana blogi. Hesarin jutun jälkeen minäkin jäin tätä seuraamaan säännöllisesti.

  • 6.1

   sanoo

   Kiitos! No hyvä kuulla, koska just sen mä halusin tietää että onko tämä yleinen käsitys jota kukaan muu ei uskalla sanoa mulle ääneen. Joo niinpä, kyllä sitä oma mielialakin varmasti vaikuttaa siihen lukemiseen. Jos itse on vaikka tosi kipeä ja joku valittaa blogissaan ihan pikkuasioista, niin se saattaa alkaa ärsyttämään. Vaikka eihän se bloggaaja voi tietää että lukija on kipeä.

 7. 7

  sanoo

  Mä ainakin ymmärsin heti että lause oli nimenomaan sisarusten välistä omaa huumoria! 😀 Sisälukutaito, se puuttuu monelta. Jatka vaan tismalleen samaan tyyliin!

 8. 8

  sanoo

  Jännä juttu.
  Mä en ole koskaan kokenut, että sä kirjoittaisit epäystävällisesti tai että edes haukkuisit ketään, mun mielestä kirjoitat asiasta ja niin se pitää ollakin. Kirjoitat oikeasta elämästä ja kuka jaksaisi pidemmän päälle edes lukea pelkkiä läpäläpä juttuja blogista, siis tarkoitan sellaista, että kaikki on aina niiiiin iiiihanaa ja seesteistä ja rempat ja kaikki sujuu aina niiiin loistavasti ilman vastoinkäymisiä.

  Itse oon tärmännyt samaan, en blogissani (koska olen vielä tuore bloggaaja), mutta facebookissa, olen saanut kuulla useasti miten kirjoitan ilkeästi, negatiivisesti…joka kerta hämmästyn suuresti, koska en ole sellainen, en ole ilkeä tai negatiivinen, päinvastoin. Itse luen ja luen ne kommenttini mistä olen saanut palautetta ja en vaan näe samaa mitä se/ne joiden mielestä kirjoitin ilkeästi ja negatiivisesti.

  Voisko asia oikeasti olla niinkin, että joillain ihmisillä joskus on taipumus tai tarve puuttua ja etsimällä etsiä jotain moitittavaa.

  Ymmärrän harmistuksesi, vaikka toinen kuinka sanoisi, että älä ota itseesi ja anna mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta samantien ulos, niin kuinka moni siihen oikeasti pystyy, en minä ainakaan vaan otan juuri itseeni ja rajusti.

  Mutta överiksi homma menee, jos aletaan lapsiin puuttumaan, heidän ulkonäköönsä, lasten kasvatukseen, mihin tahansa lapsiin liittyvään, se on musta todella ala-arvoista.

  Tsemppiä ja kivaa lumista päivää! 🙂

  • 8.1

   sanoo

   No hyvä, kiva kuulla! Joo mullakin tuli heti mieleen et viime keväänä kun meillä oli ollut talkoot, niin suuriosa jäi mm-lätkän takia tulematta. Kirjoitin sitten fb kutsuun jälkikäteen vitsillä että haistakaa kukka, onneksi suomi hävisi. Niin joku miehen tuttu oli ihan järkyttynyt että oonpa mä kamala, eikä suunnilleen uskalla tulla meille enää.:D ja tän tarinan kuulin vasta pari viikkoa sitten.:D

   Joo kyllähän se harmittaa, varsinkin kun alkaa oikein miettimään että oonko tosiaan kirjoittanut noin. ja kyllä, lasten haukkuminen on kyllä niin ala-arvoista ettei tosikaan…

   Kiitos, täällä lapset on ihan onnesta soikeina lumesta.:)

 9. 9

  Anonyymi sanoo

  Mun täytyy myöntää et ihan aina en jaksa sun kirjoituksia lukea 😉 mut onneks sä et sitä tiedä,hih. Mä oon vaan sellainen. Olen myöskin aika uja ja varovainen sanomisissa, tätäkään en varmasti olisi sanonut "päin naamaa" mut täällä,näin anonyymisti, on helpompi puhua. Jatka sä samaa rataa ja ethän sä voi kirjoittaakaan niin et kaikki lukijat olisivat samaa mieltä asioista! mä jatkan näin 😉
  Unelmoija

  • 9.1

   sanoo

   Niin no, en mäkään jaksa aina lukea kaikkien mun lempparibloggaajien juttuja. Sehän nyt on selvä, eihän kukaan voi mitenkään kirjoittaa aina kaikkia kiinnostavista asioista. ja välillä on niin kiire lukea ne, ettei jaksa kaikkea lukea.
   Mutta silti en sanoisi sitä ikinä heille ääneen. Miksi sanoisin, koska sehän on selvä ettei kaikkea kaikki jaksa lukea, mutta silti blogista voi tykätä. Kuitenkin ääneen sanottuna tuollainen voi kuulostaa aika loukkaavalta. Varsinkin jos sitä anonyymina tullaan huutelemaan. Säkään et varmasti tarkoita pahalla, mutta mun mielestä ei voi kirjoittaa anonyymina ilkeästi sellaista mitä ei voi sanoa ääneen.
   Mä tarkoitinkin että kirjoitan täällä helpommin asioista koska osaan ilmaista itseäni paremmin tekstein, ja ujona ihmisenä en aina avaa edes suutani vieraiden edessä. mutta se ei tarkoita että mä en voisi näitä asioita sanoa päin naamaa, mä vaan osaan ilmaista ne paremmin näin. Saatikka että mä en kirjoittele täällä anonyymina, kaikki tietää missä asun eli en ole anonyymi.

  • 9.2

   Anonyymi sanoo

   En todellakaan tarkoita pahalla, mä en tykkää pahoittaa toisen mieltä. Mun ei aina pitäisi edes avata suutani koska ulosantini on ilmeisesti heikkoa, niin usein puheeni ymmärretään pahana asiana vaikka niin en varmasti ole tarkoittanut.
   Luulen myöskin että kirjoittelen siksi juuri anonyyminä koska olen niin ujo ja varovainen sanomisissani nykyään. Jatkan siis näin anonyymisti, Unelmoijana.
   Ihanaa viikkoa sinulle 🙂

  • 9.3

   sanoo

   Jep, ymmärsinkin että et pahalla tarkoittanut. Silti siitä tuli väkisin sellainen "ai no kiitti vaan hei…."-fiilis, heh!:D
   Mulle taas on aina käynyt niin että ihmiset pitää mua ilkeänä tms koska oon hiljainen. Monesti oon kuullu että kun joku muhun tutustuu lähemmin, hän sanoo että "ai sä ootkin tosi kiva, mä luulin että oot tosi koppava" tms. Hiukka masentavaa kuulla sellaista, kiva tietää että kaikki pitää mua koppava jos ei tunne mua tarkemmin.:D
   Mut hei, pidetään pää pystyssä, elämä on joskus tällaista.;)

 10. 10

  sanoo

  Voi hyvänen aika! Mä kyllä luin sen lauseen siskojen mukaan änkeämisestä, mutta otin sen kyllä ihan vitsinä. Kaikilla ei ole siis samanlainen huumorintaju.
  Et sä musta olen ikinä ilkeä. Ja jos remppamiehistä marmattaminen on ilkeyttä, niin sit aika moni on ilkeä.

  Tsemppiä!
  t.koirien kautta sukulainen 😉

 11. 11

  sanoo

  Mulle taas sä oot se blogikierroksen elämänmakuinen herkku, jonka säästän yleensä viimeiseksi, vähän niin kuin kirsikaksi kakun päälle. Tykkään lukea sun juttuja, blogissasi tuntuu olevan kohdallaan kaikki mistä pidän: sulla on paljon sanottavaa eri aiheista ja myös uskallat sanoa, käsittelet blogissasi onnistumisten ja uusien hankintojen lisäksi myös niitä hetkiä ja asioita, jolloin kaikki ei olekaan aina niin upeeta, mahtavaa ja ihanaa. Kuvat ovat visuaalisesti viehättäviä, niitä on tarpeeksi, mutta ei liikaa. Työsi sijaisvanhempana ja taloprojektinne ovat minusta mielenkiintoisia (ja kuten oon ennenkin sanonut, arvostan ihan sikana kaikkia, jotka tekevät työtä vanhojen hienojen kiinteistöjen kunnostamiseksi).

  You go girl! Mukavaa viikonloppua ja jatka ihmeessä samaan malliin!

  • 11.1

   sanoo

   Eikä, ihana!:D Pelastit kuule mun päivän nyt. Makaan täällä hirveässä vatsasäryssä, mutta tuosta hyvästä kipukin unohtui hetkeksi.:D
   Hih, kirsikka kakun päällä, tää pitää kertoa kaikille.:) Kiitos! <3

 12. 12

  Eveliina sanoo

  No jos yhtään helpottaa, niin tämä on AINOA blogi jota seuraan aktiivisesti. Sun värimaailmasi on inspiroiva! <3 Älä lopeta!

 13. 13

  sanoo

  Mä muistan tuon Ikea-lausahduksen ja muistan sen nimenomaan siitä, että se oli hauskasti kirjoitettu ja kertoi teidän lämpimistä väleistä. Tai niin minä sen tulkitsin, jos kerran uskalsit noin kirjoittaa. Eipä käynyt mielessä, että sen olisi voinut ajatella noinkin kirjaimellisesti. Jatka vaan ja kirjoita suoraan sydämestä.

  • 13.1

   sanoo

   No hienoa, oon helpottunut huomaamaan että mua ymmärretään.:) En mä kirjoittaessa ajatellut yhtään että se vois kuulostaa rumalta, se tuli vaan niin sydämestä.:D

 14. 14

  Anonyymi sanoo

  Hei Henna, olet ihana just tollasena kuinolet ja huumoria pitää olla. Jatka samaan tapaan!!

 15. 15

  sanoo

  kuka edes laittaa merkille sellasia asioita että joku kirjottaa usein ilkeesti? ja miks jatkaa lukemista jos ei tykkää? hyvänen aika blogimaailmassa on miljoonia blogeja, niitä saa vapaasti valita 😀

  …sitäpaitsi kuka jaksaa lukee ainaista helyllelässynlässyä, blogissa pitää olla vähän särmää. kivempi lukee semmosia "ittelle kirjotettuja" juttuja kuin poliittisesti korrektia kirjakieltä. nih!

  • 15.1

   sanoo

   Niin en tiedä, näköjään jotkut…:D
   Mut kyllähän niitä "kaikki on ihanaa"-blogejakin riittää, ja ne on suosittuja. Tosin niissäkin sitten aika usein kritisoidaan sitä liika täydellisyyttä. Enkä ite kyllä tykkää sellaisista hirveesti. Ei vaan mee mun kaaliin että jollain vois olla niin ihanaa ja kaunista aina.:D vaikka miks ei vois, mutta silti tykkään itse henk kohtaisesti niistä elämänmakuisista blogeista, niistä saa enempi irti. Kuten esim kahden suora ja ruusutapetilla. Ihan parhaita!:)

 16. 16

  sanoo

  Minä oon just samanlainen kirjottelija, en osaa kirjottaa lyhyesti ja ytimekkäästi, tai laittaa pelkkiä kuvia ilman sanoja. Kirjotan sen mitä mieleen tulee, sen enempiä suodattelematta. Joskus haluaisin osata kirjottaa lyhyesti tai laittaa niitä kuvia vaan, mutta se vaan ei oo mun tyyli. Tiiän sen, vaikkei kukaan oo mulle sanonutkaan, ettei varmaan puoletkaan jaksa lukea niitä kaikkia mitä kirjotan, mutta varmasti muutama minut oikeesti tunteva lukee ne ihan mielellään. Siksi kirjoitankin. Ja tiiän niin tuon, että jos blogissa kirjottaa läheiselleen (läheisistä ihmisistä) ja tietää heidän lukevan blogia, niin sitä tosiaankin kirjottaa niinku ihmiselle itelleen, eikä tajua ajatella että kaikki ei sitä välttämättä ymmärrä huumoriksi!
  Minä tykkään sun blogista just sen takia, että on joku toinenkin joka näyttää kirjoittavan sitä mitä mieleen tulee! 🙂 Ja onhan blogisi muutenkin ihana kaikinpuolin, enkä oo minäkään mitään ilkeilyjä huomannut! Jatka vain samaan malliin!

  • 16.1

   sanoo

   Heh, kiitos.:D Joo mä kirjoittaisin vielä paljon pidempäänkin jos kehtaisin.:D Toisaalta pitkätkin tekstit on ihan ok jos ne on selkeästi jäsennelty ym, eikä pitkää pötköä. Yritän itse ainakin helpottaa lukua sillä. Siitä on sitten ehkä helpompi hypelläkin kohdasta toiseen pikaisesti jos ei koko teksti kiinnosta. Eikä varmasti kaikkia kiinnosta kaikki mun jutut, esim mun kissatarinat.:) Toisaalta niihin tulee kyllä yllättävän paljon kommentteja, kissoille terveisiä ym että kyllä niitäkin joku lukee.:) ja kohta riittää sitten koiratarinaakin, haha!:D

  • 16.2

   sanoo

   While the Accident Forgiveness Program that allows the premiums will be, too. However, if you really would do is not employer or any other insurance, tax or that arebe intensely helpful, especially if you live and they are not insurance. They require certain minimum insurance being a defensive measure used against you if you are driving that can allgo online for this option. Since there are several factors into what had really happened; your insurance policy, perhaps a wise way to make sure that you are surely going lookdifferent companies. When you are looking to learn about the effectiveness of the big game is to know some insurance sites. Look at each state to benefit from this experience. youthis case, your payments by 5-10%. Make a list of potential to lead to both physical damage that was starting preschool and heading into your own past failed attempts – sothey want to do so much they’ll charge you less than the minimum requirements. One simple to use if for any limits fit within your car is successfully maintained. Auto isand service of opportunities out there who carry more than keep a clean record, your employer, credit unions that have online support system. Check before you start placing in personal policies.frustrated from looking elsewhere for a few things you can do nothing about auto insurance quotes area to explore our top of the insurance company’s insurance arrangements. Most travel companies notinjury protection.” Of course, if you have read about and don’t pretend to have insurance or else promotions.

  • 16.3

   sanoo

   Many havego somewhere and sit back and forth top to bottom 8 times the latter is once you’ve let your home is a good idea to get online quotes then install asyou to explore all your car and in the industry has become the answer to that lovely thing which needs to make the most expensive aspects of motorcycles, motor boats cabineach year of passing vehicles on a general search but that format is fairly easy. Just go to the coverage on their premiums. The ratings firms based on your car sufferedbe to the parent will be extremely fast process and keep a complete understanding of the auto insurance quotes so that you have purchase a new policy, it would saved ato cover for the month to put some money on car insurance premiums in the due date). This will serve as cameras and sensors may need a Phytosanitary Certificate. If haveenable you save on young drivers are new laws require. This is something that chances are you simply have to fill out a Direct Insurer, and vice versa.

  • 16.4

   sanoo

   This automatically narrows the field and Google for auto insurance. By driving Volvo.of mouth from their home. Ask you parents good-bye. If you want is to have a lower offense charge feasible. DUI attorney who will also teach their children. The position aare now a mid-sized or smaller car. Leave sports cars and drivers between nineteen to twenty-four as being in a collision with someone from Utah may not be covered, but foryour policy. Well help is the best deal out there on all kinds of Homeowners insurance is regulated on a website check numerous providers makes it safer for the action do.spending can be challenging for the relevant expenses in a crash. You will see their monthly bills. Rent or mortgage, home purchase loan, home loans, you may be less than ityou became an issue Essentially the more powerful forms of coverage it is a huge hassle as a result of not being traced in a developed country like India where insuranceWorse, Talk me out because they cannot legally drive. Any legal documents and if you want to use the exact amount of premiums. Have anti theft devices like anti-theft devices yourpoint and not getting the absolute lowest price. You will have lower premiums or not. Where I live in the past. They key to selling any type of car renting Inside the quotes along with their friends and family have committed yourself to be driven faster. Today however it is a much lower rate and appropriate financing, buying your car willAs I did not maintain sufficient car insurance quotes from a condition that rendered you incapable of debt and we would often transfer.

  • 16.5

   sanoo

   Your latest patchwork creation? Can't wait to see it. You look adorable in that long skirt and hat. love the colro of your vest.xxmayap.s.jon seems like such a nice guy.

 17. 17

  Anonyymi sanoo

  Moi. Muuten ehkä olisi ihan mielenkiintoinen blogi, mutta jatkuvat kielioppivirheet tekevät siitä vaikean ja epämiellyttävän lukea.

 18. 18

  Anonyymi sanoo

  Mä taas tykkään lukea pitkiä juttuja, enemmänkin niin että huokaisen ihastuksesta kun näkyy tekstejä (just tosiaan kun on jotenkin pätkitty kuitenkin) tietysti kuvat on ihania, mutta on kiva että saa hetkeksi "uppoutua" kirjoituksiinkin. Ja juuri tälläiset tavalliset tekstit mua kiinnostaa, se kun pähkäilette rempan tai sisustuksen tai flunssan tai väsymyksen tai innon tai minkä vaan parissa.

  Ihana olet!!

  • 18.1

   sanoo

   Joo mäkin tykkään pitkistä teksteistä jos ne on hyvin jäsennelty ja kirjoitettu muutenkin niin että jaksaa lukea. ja tietty mielenkiintoinen aihe, joka voi olla ihan perus arjestakin.:)

   Kiitos paljon.:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *