Nopeat pashatötteröt
Nopeasti valmistuva pikapasha syntyy hetkessä ja maistuu yhtä hyvältä kuin perinteiseen tapaan valmistettu. Tarjoa pikapasha esimerkiksi jäätelötötterössä!
Pasha on pääsiäisen klassikkojälkiruoka, mutta sen valmistus vie paljon aikaa. Tällä reseptillä pashan valmistus käy erittäin nopeasti ja se on valmista tarjoiltavaksi välittömästi. Uutta twistiä saat myös tarjoilemalla valmiin pikapashan jäätelötötteröistä.
Vaahdotetun kuohukerman joukkoon sekoitetaan maitorahka ja sulatettu voi. Pasha maustetaan appelsiinimarmeladilla, mantelilastuilla ja kuivatuilla karpaloilla. Oikean pashan joukkoon tietysti kuuluisi rusinat, mutta mielestäni mikään ei ole pahempaa kuin vetinen rusina, niin korvasin ne tällä kuivatuilla karpaloilla. Tämä pikapasha on kuitenkin helppo maustaa oman maun mukaan.
Pikapasha jäätelötötteröissä
Ainekset (6 annosta)
- 2 dl
- kuohukermaa
- 250 g
- maitorahkaa (2,3 %)
- 50 g
- voita sulatettuna
- 100 g
- appelsiinimarmeladia
- 1/2 dl
- mantelilastuja
- 1/2 dl
- kuivattuja karpaloita
- 6 kpl
- jäätelötötteröitä
Tee näin:
Vaahdota kuohukerma ja lisää joukkoon maitorahka. Sekoita tasaiseksi ja lisää joukkoon sulatettu voi nopeasti vatkaten.
Mausta seos appelsiinimarmeladilla, mantelilastuilla ja kuivatuilla karpaloilla.
Lusikoi pikapashaa jäätelötötteröihin ja koristele mantelilastuilla seka kuivatuilla karpaloilla. Tarjoile heti.