Laskiaiskorput

Mitäpä jos laskiaispulla olisikin rapea? Sokerikorppua, kermavaahtoa ja mansikkahilloa – näistä aineksista syntyy yllättävän koukuttava laskiaiskorppu!

laskiaiskorppu

Oma versioni tänä vuonna laskiaispullasta on rapea ja lisäksi todella yksinkertainen valmistaa. Sen ydin on vanha kunnon sokerikorppu, joka on jäänyt jo hieman unholaan. Sokerikorppu maistuu oikeastaan täysin pullalta, joten se sopii näiden pohjaksi täydellisesti. Sokerikorpun pinnalle lisätään kermavaahtoa, mansikkahilloa ja ripaus mantelilastuja. Kermavaahto pehmittää hieman korpun pintaa, jolloin kokonaisuus on juuri sopiva – eli ei siis liian kuiva.

Mansikkahillon sijaan pinnalle voi siivuttaa hieman mantelimassaa ja oikea herkkusuu laittaa sokerikorpun päälle molempia.

laskiaiskorppu

Laskiaiskorput

Ainekset (4 annosta)

8
sokerikorppua
2 dl
vispikermaa
2 dl
mansikkahilloa
1/2 dl
mantelilastuja
5 min
{
AKTIIVINEN 5 min
PASSIIVINEN 0 min

Tee näin:

Vaahdota kerma ja siirrä se pursotinpussiin. Voit levittää kermavaahdon myös lusikalla.

Levitä korput työtasolle ja pursota niiden päälle kermavaahtoa.

Lisää mansikkahilloa ja mantelilastuja.

Vinkki: Voit lisätä päälle myös halutessasi mantelimassaa. Viipaloi mantelimassa ja lisää se kermavaahdon päälle.

 

ruoka laskiainen leivonnaiset
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *